Tüp bebek sonucu bekleyenler

Canim evet 4 negatif asilamadan sonra ilk tüp bebek denemem tuttu Allahima hamdolsun şimdi 9haftaligiz,Rabbim bekleyenlere sabrının selametini versin hepiniz bebisle dolun inşallah :)[/QUOTE]

Hayırlı olsun, darısı başımıza. Sorun neydi sizde. Benim de iki negatif aşılama var.[/QUOTE]
Bende polikistik over vardı esimde 2sene önce varikosel ameliyatı olmuştu,naptiysak normal yolla bebeğimiz olmadı Rabbim böyle nasip etmis

Kizlar gunaydnn...test yapan varmi?guzel haber verecek olan varmi kizlarrrr:)bugun 7.gunum hala bi belrtm.yok....@beqonya cnm sende varmi bisiler???
Canim gunaydin aksam yazmistim ona ek hafif gogus hassasiyeti var canim

Kizlaaaaaar kimseden ses cikmiyo ne durumdasiniz bi gelisme var mi

Selam kizlar, bende sonuç bekleyenlerdenim 15 ağustosta 5 gun blastokist transferi yapıldı bu 2. Tup bebek denemem ve ilk denemede hiç bir belirtim yoktu sonuç negatif olmuştu. Transferin 3. Günü bugün ve ben olumlu hic birşey hissetmiyorum...

Mrb canm. Insallah bunda guzel sonuc alırsın. Daha zaten belirti olmaz ki aslinda olan belirtilerde ilaclarin etkisiyle oluyo ama yinede hepimiz belirti pesindeyiz bu gunlerde :)

Kizlarr devlet hastanesine gidip kan verdim sonuc negatif...buda olmadi..deger yazmio ama <1.20 yazio yani negatif...buda olmadi....

Herkese merhaba öncelikle. Sonuç bekleyenler inş pozitif sonuçlarını alırlar...

Ben 2014 ekim ayinda hanile oldugu ogrendim. Havalara uctuk. Hemen herkese haber verdik. Bekadar yanlis oldugunu sonradan anladik tabi. Ilk de. Kontrolume gittigimde kalp atislarini duyma umidiyle gittigimiz kontrolde bebegin hic gelismedigini boyle giderse kurtaj olmam gerektigini soyledi. Yıkılmıstim. Cok uzun zamandr bekledigim biseydi bu. Ve sonunda kurtaj olmak zorunda kalmistim. 3ay korunduktan sonra hamile kalabilecegimi soyledi dr. Tabi aradan 3 6 8 ay gecmisti hala pozitifi gormemistim. Bu arada her dr. Gittim hep bnm uzerimde yogunlastilar. Ilac verip yolladilar. Daha sonra bi tavsiye uzerine dr.a gittim esimden test istediler. Sonuc husrandi. Sperm azligi ve kalite dusuklugu. Hemen ona tefaviye basladilar. Biz her ay yine bir umutla beklemedeyiz tabi. Her ay sonuc negatif. Yipranmistim artik hemn hamile kalmak istiyodum. Ve tup bebek yaptrmaya karar verdik. Yine bi tavsiye uzerine bahceciyle tanistik. Testlerden hemn sonra ilaclara baslandi. 1 haziranda transferim yapildi. Suanda 14haftalik olduk. Ve bir kizim olucak inş. Demem o ki ben kendiligindende hamile kaldim ama olmadi. Rabbim nezaman nasip ettiyse ozamn olacak hep bunun bilincinde oldum. Negatif sonuc alanlar sabretsinler Rabbim en dogru zamanda basip edecek. O ol derse hersey olur bunu unutmayalim.....

Belki yerlesiodur die dusunuyorumm ama umut etmekte istemiyorum ya umdugum gibi olmazsa die bakalim bugun 8.gun bitiyo insallah yarin 9 insallah yerlesmistir
Belki yerlesiodur die dusunuyorumm ama umut etmekte istemiyorum ya umdugum gibi olmazsa die bakalim bugun 8.gun bitiyo insallah yarin 9 insallah yerlesmistir
Testt. sonucun bugün sanirim. Sonuç güzeldir insallah

cok haklısın bizde senin gibi mujdeli haberi herkese verdik hemen ama bizde kalp atısı alamadık kurtaj oldum cok kotu bir durum simdi transfer zamanımı bende bekliyorum allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin insallah

Amin inş. Inş hayirli haberlerini aliriz.

Kizlarr devlet hastanesine gidip kan verdim sonuc negatif...buda olmadi..deger yazmio ama <1.20 yazio yani negatif...buda olmadi....
Canim cok iyi anliyorum seni uzulmemek elde degil yikiliyo resmen insan seninle durumlarimiz ayniydi olsaydi bana da cok buyuk umut olacakti her sey nasip kismet benimde cok umudum yok 3sefer ayni yikimi yasayinca pek kalmiyo insanda his filan boşa bekliyorum hissi var hatta dun tekrarlayan negatifler sonrasi hangi detayli arastirmalar yapiliyo onlara baktim. Genetik testi kan pihtilasmasi testi histereskopi ile rahim incelemesi gibi seyler var ben bunlari yaptirmayi dusunuyorum sen de bi arastir istersen.

Canm o dedgn seylerin hepsi yapildi bana..genetik test temiz.temmuzda histeroskopi temiz..pihtilasma olmasn diye zaten igneyide verdi..anliyacagn her seyi yapto dr jm..ama kismet deilms.bende artk kist ameliyatu dusunmeye basladm cnm...

Canm o dedgn seylerin hepsi yapildi bana..genetik test temiz.temmuzda histeroskopi temiz..pihtilasma olmasn diye zaten igneyide verdi..anliyacagn her seyi yapto dr jm..ama kismet deilms.bende artk kist ameliyatu dusunmeye basladm cnm...
Canm ozel msj attim sana ayrintili

Kist varken tüp bebek deniyorlarmıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…