Insaallah sizlerinde olur canimIkiz gebelik mi acaba gozuna aydinn insallah degerin katlanir darisi basimiza :)
Benim 4. gün embriyosuydu belirio olarak ta gögüslerim cok fena sertlesmisti dokunamiyordum bile bide cok fena sandim olmustur sanki adetliyken olacak mis gibiydi bide 4-5 gün idrar testi yapmistim hepsi de cok hafif pozitif cikmistiAmin insallah canim benim daha zamanim var 28 de sonuc belli olcak senin 5. Gunu embriyosumuydu.hic belirtin oldumuydu canim
tebrik ederimmmmmmKizlar bugün kan tahlili verdim ve sonuc hcg 177 cikti cok sükür sizce nasil bugün transfer +13 gün bugün
Amin. Hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah. Gunler zor geciyor 13.gune iyi sabretmissin canm :)Insaallah sizlerinde olur canim
Hic sorma canim cok zor du beklemek ama sükür degdi simdi 1 hafta daha beklemem lazim ultrason icin offAmin. Hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah. Gunler zor geciyor 13.gune iyi sabretmissin canm :)
canım hayılı sonuç alırsın inşallah sonucunu bizimle paylaş olur mu ben aranıza yeni katıldım transferimin 8. günü adet ağrılarım var bunları yasayıp hamile kalan oldu muMerhaba,
Benim de test günüm yarın:)
tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haerler aliriz sende benim 8. günüm adet sancılarım var bunu yaşayıp hamile kalan oldu muMerhaba,
Benim de test günüm yarın:)
allah kucagina almayı nasib etsintebrik ederimmmmmm
Benimde 8. gün öyle sancim olduki anlatamam cok siddetliydi aklina bisey getirme seninde olur insallah hayirlisiyla bebisincanım hayılı sonuç alırsın inşallah sonucunu bizimle paylaş olur mu ben aranıza yeni katıldım transferimin 8. günü adet ağrılarım var bunları yasayıp hamile kalan oldu mu
tebrık ederm bize belirtilerini anlatırmısn umut olsn bzeKizlar bugün kan tahlili verdim ve sonuc hcg 177 cikti cok sükür sizce nasil bugün transfer +13 gün bugün
hayırlısı canım belirtilerde guzeldi demek belirtiye pek takılmamak gerekKizlar bugundu test gunum ve negatif
Cnm benmde nwgatif bugun tekrar kan verdim 0.1 cikti aradm ilaci birak dediler...hayrlisi buymus be canm hakkimzda hayrli olan demekki negatifi girmekmis soleyecek pek bisi bulamiorm..seninle ayni durumdayim inanKizlar bugundu test gunum ve negatif
Canim bugun 9.gun ona ragmen birak mi dediler benim de yarina ilaclarim bitiyo yazdirmaya gidicem test de yapmayi dusunuyorum yine 0.1 i gorecekmisim gibi geliyo oyle olursa belki birakirim bende ilaclari hatta yazdirmasam mi diye dusunuyorum ama benim 3.gun embryolari aklimi o karistiriyo 5.gun olanlarin daha erken belli olabilirbeqonya cnm sen yuzumu guldur insallah cnm ya..naptn?ben ilaclari birakiorm bugun yine kocaman bi negatifi girdumde..hastaneden ole dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?