Tüp bebek sonucu bekleyenler

Amin insallah canim benim daha zamanim var 28 de sonuc belli olcak senin 5. Gunu embriyosumuydu.hic belirtin oldumuydu canim

Amin insallah canim benim daha zamanim var 28 de sonuc belli olcak senin 5. Gunu embriyosumuydu.hic belirtin oldumuydu canim
Benim 4. gün embriyosuydu belirio olarak ta gögüslerim cok fena sertlesmisti dokunamiyordum bile bide cok fena sandim olmustur sanki adetliyken olacak mis gibiydi bide 4-5 gün idrar testi yapmistim hepsi de cok hafif pozitif cikmisti

Gogusler ilaclardan sanirim benimde ole canim.kacinci gunden sonra yaptin idrar testi.benim 3 gun embriyolari

canım hayılı sonuç alırsın inşallah sonucunu bizimle paylaş olur mu ben aranıza yeni katıldım transferimin 8. günü adet ağrılarım var bunları yasayıp hamile kalan oldu mu
Benimde 8. gün öyle sancim olduki anlatamam cok siddetliydi aklina bisey getirme seninde olur insallah hayirlisiyla bebisin

Kizlar bugundu test gunum ve negatif
Cnm benmde nwgatif bugun tekrar kan verdim 0.1 cikti aradm ilaci birak dediler...hayrlisi buymus be canm hakkimzda hayrli olan demekki negatifi girmekmis soleyecek pek bisi bulamiorm..seninle ayni durumdayim inan

beqonya cnm sen yuzumu guldur insallah cnm ya..naptn?ben ilaclari birakiorm bugun yine kocaman bi negatifi girdumde..hastaneden ole dediler

kızlar sizin adınıza çok üzüldüm inşaallah bi dahakine olur biliyorum üzülmemek çok zor ben ilk denememde negatifi görünce yıkılmıştım allah isteyen herkese anne olmayı nasib etsin benim test gnm pazar dua edin bana

beqonya cnm sen yuzumu guldur insallah cnm ya..naptn?ben ilaclari birakiorm bugun yine kocaman bi negatifi girdumde..hastaneden ole dediler
Canim bugun 9.gun ona ragmen birak mi dediler benim de yarina ilaclarim bitiyo yazdirmaya gidicem test de yapmayi dusunuyorum yine 0.1 i gorecekmisim gibi geliyo oyle olursa belki birakirim bende ilaclari hatta yazdirmasam mi diye dusunuyorum ama benim 3.gun embryolari aklimi o karistiriyo 5.gun olanlarin daha erken belli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…