- 2 Haziran 2015
- 105
- 88
- 13
- 34
Deger
Degeri N guzel bence dis gebellik degildir hayirlisiyla alirsin insallah kucagina bebegini
bence ikizAyy degildir insallah sagol. Amin insallah herkesin yardimcisi olsun Allah.
Hayırlı olsun inşallah pozitif düşün hep cnmKızlar boşuna stres yapmayın. Çarşamba onu cuma 4 hücreli tek transfer yapıldı. 12 milyon spermin 4 tanesi canlı çıktı. Üçü yasamadı zaten. Diğeri de kötü gidiyordu.son anda hersey yoluna girdi. Kaybediyoruz derken bi anda hersey değişti. Mucize gibi. Tutacak mı bilmiyorum ama ben iki kez verilen Anesteziye rağmen bayılamadım canlı canlı yapıldı opu nasıl bir acı o allahımmmm . Allah düşmanima yaşamasn. Karnım hala ağrıyor opudan beri. İğnelerden bıktım şimdiden. Ve 7. Günü başlıycam test yapmaya. Hayirlisi insallsh
Cnm senin tek embriyo mu bende cuma günü test yaptım 10 gunumdu 357.66 çıkmıştı bugün 12 günüm 1211.86 çıktı degerim benim çift embriyoydu inşallah ikizlerim olur
Cnm olumlu düşün allaha bol.bol dua et ben transferden sonra yoğurt sirke limon acı ve ekşi şeyler yemedim bir arkadaşım bebeğin tutunmasina engel oluyor demişti bende yemedim incir ve havuç yedim sende yap bunları herşey allahtan ama bunlarda acaba dememek içinKızlar boşuna stres yapmayın. Çarşamba onu cuma 4 hücreli tek transfer yapıldı. 12 milyon spermin 4 tanesi canlı çıktı. Üçü yasamadı zaten. Diğeri de kötü gidiyordu.son anda hersey yoluna girdi. Kaybediyoruz derken bi anda hersey değişti. Mucize gibi. Tutacak mı bilmiyorum ama ben iki kez verilen Anesteziye rağmen bayılamadım canlı canlı yapıldı opu nasıl bir acı o allahımmmm . Allah düşmanima yaşamasn. Karnım hala ağrıyor opudan beri. İğnelerden bıktım şimdiden. Ve 7. Günü başlıycam test yapmaya. Hayirlisi insallsh
Insallah insallah oyledir canim ya iki tane konuldu... Ikiz olursa mutlu olurum Allah herkese nasip etsin...bence ikiz
Canım moralini yüksek tut. Bu işler moralle oluyor.8 adet yumurtadan sadece 2 adet dollenmisse bu kötü birşey mi benim moralim çok bozuldu. 2 adet geriden geliyormuş ne demekse 4 adet ise olumsuz anormal dedi. Benim sansim yok gibi geliyor bu durumda transfer ne zaman olur ve dondurmak için hiç sansim kalmadı dimi . moralim çok bozuk ...
Benim 5 gundur oyle doktorunuzu arayin bence ben igne kullaniyorumKızlar merhaba gece gece lavaboya çıktımve fındık kadar koyu rrenkte bir pıhtı geldi 1 hafta 5 günlük hamileyim bebeğimi kaybetmiş olabilirmiyim. Kanamam yok. Düşmüş olsa kanamam olurdu demi
Kanamanız varmı peki. Bende kanama felan yok sadece bir pıhtıydı jel birikinti olmuş olabilir mi? Kasık ağrılarımda devam ediyor. Hiç bi değişiklik yok yaniBenim 5 gundur oyle doktorunuzu arayin bence ben igne kullaniyorum
Cnm moralini bozma kolay değil insan çok korkuyor hemde Herşeyden bence o jellerin birikintisi dir rengide koyulaşıyor doğal olarak vücut onu atmıştır bendede olmuştu önce küçük sonra büyük Parçalar gelmişti.Kanamanız varmı peki. Bende kanama felan yok sadece bir pıhtıydı jel birikinti olmuş olabilir mi? Kasık ağrılarımda devam ediyor. Hiç bi değişiklik yok yanikan testi mi yaptırsam tekrar
Yok yok bebeginize birsey olmamistir progesteron hormonum dusuk benim bebegin tutunmasi icin olan hormon carsambadan beri devam ediyo lekelenmem vucud bebegi kabul etmedigi icin bu sekil oluyomus bol bol yatmak egilmemk uzanmamk agir birsey kaldirmamak cok onemli doktorunuzu arayin o sizi yonlendirir zatenKanamanız varmı peki. Bende kanama felan yok sadece bir pıhtıydı jel birikinti olmuş olabilir mi? Kasık ağrılarımda devam ediyor. Hiç bi değişiklik yok yanikan testi mi yaptırsam tekrar
Ayrica adet donemindenmi bilmiyorum ama kasiklarima igne batmasi sık sık oluyo ve kasilmalarda dahilKanamanız varmı peki. Bende kanama felan yok sadece bir pıhtıydı jel birikinti olmuş olabilir mi? Kasık ağrılarımda devam ediyor. Hiç bi değişiklik yok yanikan testi mi yaptırsam tekrar
Biraz önce aradılar iki embriyom iyi imiş yarınki transfer için yine arayacaklarmis
Hadi bakalim hayirlisi olsunn rabbim gonlune gore cersin insallah.. Guzel haberler olsunBiraz önce aradılar iki embriyom iyi imiş yarınki transfer için yine arayacaklarmis
amin. sen nasıl oldun hala akıntıların var mı? Bir de transferden sonra doktor istirahat mi veriyor ben calıştığım işin ona göre şi,mdide iş yerimi izin alacaksam ayarlamam gerekteHadi bakalim hayirlisi olsunn rabbim gonlune gore cersin insallah.. Guzel haberler olsun
İlk 3 gun tuvalet ve trmrk disinda kalma arkadasim uzun sure oturma sonra normal yavas yavas yuru ama egilme uzanma ve agir kesinlikle kaldirma.. Benim lekelenmem bugun azaldi 3 gunde bi igne vuruldum carsamba ve cumartesi cuma keseler icin gidicez ikizmi tekmi yada kese varmi bakalim hakkimizda hayirlisi cookk stresli bu donemleramin. sen nasıl oldun hala akıntıların var mı? Bir de transferden sonra doktor istirahat mi veriyor ben calıştığım işin ona göre şi,mdide iş yerimi izin alacaksam ayarlamam gerekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?