Tüp bebek sonucu bekleyenler

9. Gün test olmasına rağmen nekadar yüksek değerler görüyorum. Ben 7. Günden başlıca yaptırmaya. 0 çıkmasın da çıkarsa da 12. Gün sonucunu baz alırız artik

Kızlar selam benimde transferim dün yapıldı .uzun süre sırt üstü yatamıyorum ben ya tüm sırt kaslarım ağrıyor bütün gece yan da yattım bişey olurmu acaba yan yatmak sakıncalı mı?

Kızlar selam benimde transferim dün yapıldı .uzun süre sırt üstü yatamıyorum ben ya tüm sırt kaslarım ağrıyor bütün gece yan da yattım bişey olurmu acaba yan yatmak sakıncalı mı?
Hayır canım tabiki sürekli sırtüstü yatamazsin yanda yatabilirsin bu arada tedavin hayırlı olsun nerde yaptırdın embriyon nasıldı kalite olarak

Hayır canım tabiki sürekli sırtüstü yatamazsin yanda yatabilirsin bu arada tedavin hayırlı olsun nerde yaptırdın embriyon nasıldı kalite olarak
Teşk ederim canım başkent üniv. De hulusi beyde yaptırdım 1.kalite iki tane canım hayırlısı bakalım yan yatınca dış gebelik ihtimali oluyormu acaba bilgin varmı en çok ondan korkuyorum sende mi beklemedesin canım

Cnm hiç bir şey olmaz allahın izniyle kendine dikkat et ekşi acı yeme birşeye uzanma egilme allahım bebeğini ve seni korusun inşallah kasık ve bel ağrıların olabilir korkma ayağını ve kendini sıcak tut üşütürsen sancin olabilir kendine dikkat et

Çok teşk ederim canım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün Senin kaçıncı günün ?benim hala yumurta toplamadan beri kasık ağrım geçmedi zaten sizde de böyle oldumu?

Ben hep yuzustu yattim yatamiyorum sirtimin ustune cunku simdilik sonuc pozitif o yatis sekli pek etkilemiyo

Ben hep yuzustu yattim yatamiyorum sirtimin ustune cunku simdilik sonuc pozitif o yatis sekli pek etkilemiyo
Hayırlı uğurlu olsun canım çok rahatlattın inan yüzüstü bile yatılabiliyor demek ki hemşire o şimde kendine yer arıyor felan dedi 2-3 gün sonra tutunacak dedi bende tüplere kaçıp dış gebeliğe sebep olurmu acaba diye bi yandan yan yatmaya korktum bi yandanda mecburen yattım seninde umarım sonucun daim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…