Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kızlar 2. gün emriyosu, 13. gün beta 16.7
doktor biraz düşük 4 gün sonra tekrardan test yapıcaz ama bu sonuca göre gebelik var dedi
kafamız allak bullak .

Selam kızlar bugün transferim yapıldı şimdi evde yatiyorum. Ve kasik agrim var. Sizdede bu şekilde ağrılar oldu mu ve benim transfer sırasında Canim açıdi.

Kızlar 2. gün emriyosu, 13. gün beta 16.7
doktor biraz düşük 4 gün sonra tekrardan test yapıcaz ama bu sonuca göre gebelik var dedi
kafamız allak bullak .
Hadi hayirlisi cok sevindim.Kaç embriyon oluşmuştu ve kaç tane transfer oldu. Bana bugün transfer yapıldı ve agrim var bu normal mi.2 embriyo transfer yapıldı biri 8 digeride 6 hücreli ve iyi kalite dedi doktor. Ne demekse???

Hayırlı olsun senin de inşallah pozitif sonuç alırsın .
benim 7 adet yumurta toplandı, 5 tanesi kaliteliymiş 4 ü döllendi ama sadece 2 emriyom oluştu
2 sini de tranfer ettiler 2. gün emriyosuydu ikisi de ..
Senin ki ler kaçıncı gün ? hücre sayıları çok iyi seninkilerin inşallah tutunurlar .
Ben kendi sonucuma sevinemedim çünkü çok düşük .. Cumartesi tekrardan tahlil olacağım

3 . gün embriyosu benimkiler. Senin transferin ne zaman oldu

Selam kızlar bugün transferim yapıldı şimdi evde yatiyorum. Ve kasik agrim var. Sizdede bu şekilde ağrılar oldu mu ve benim transfer sırasında Canim açıdi.
Hayırlı olsun canım hemen hemen aynı anda alcaz sonuçları benimde dün dü.kasık ağrısı normal canım daha tüpler bile tam iyileşmediği içinmiş .sanırım sen kendini kasmışsın yoksa transfer esnasında hiç acı olmuyor ben sırt üstü yatmaya çalıştım korkudan sen ne yapıyorsun

Yok c
amin sadece ilk 3 gun onemli bol bol yatman onemli zaten transferde yerlestrilen yer bebegin yerlesmesi gereken yer orada tutunmasi onemli onun icinde agir kaldirmican uzanmican biryere egilmicen ben 4 gun alisveris merkezlerindeydim :)) gerci simdi yatiyorum ama o ayri hersey allahtan hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah

Yok Canim kendimi kasmadim doktorun demesi rahimin 12 cm geride olduğu için o takılacak olan sey i takmaktadır zorlanildi.

İnşallah sen nasılsın tedavinin hangi hastanede yaptırdım
Anladım canım neyse sonu iyi olsun bu son acılarımız olur inş pozitifi alınca hepsini unuturuz.
İnşallah Canim. İnşallah ikimizinde iyi haber olur. Sen nerede yaptırdım tedavini?. Şimdi bekleme sureci işten izin aldım bu hafta ise gitmeyecegim

Sağol canım iyiyim ama yavaş hareketlerle hareket etmeye çalışyorum bende rapor aldım tedaviyi başkentte yaptırdım senin neresi?

Ben due baskente hulusi be ye yaptirdim. Cuma old tek transfer 2. Gun embriyosu ustelik. Kanama ve hibordan Sonra doktora ulasmaya calistm olmadi!!!!! Herkese her bunyeye ayni ilac verilirmi ya. Beni mahfetti hibor. Dehset bulanti carpinti var doktordn cvp yolk beklicez gorces. Kestim Ben hiboru. Kime sorduysam da kullanmamis!!! Arkadaslar tanidiklarini bile aradilar seen ne kullandin die. Kullanan duymdm henuz

Arkadaşlar oruç tutma meselesini nasıl yapmalıyız. Ben hiç orucumu bırakmamıştım da bir yolu var araba

Merhaba arkadaşlar transferlerimiz sonuclarimiz hayırlı oldu inşallah. Bişi sormak istiyorum transferimin 6.gunu ve rahimde yumurta gibi şişlik farkettim sizde de oldumu birde transferde sonra göğüs ağrısı sonuç tarihine yakın bitip hamile kalan var mi?

Canım hayırlı olsun transferin aynı gün olmuşuz bende hulusi beye gidiyorum banada hibor verdi fakat dediğin şeyler olmadı sadece ufak bir yanma ilk anda o kadar .bende pıhtılaşma sorunu var bu ilaçta kan sulandırıcı ve tutunmayı kolaylaştırıyor hamilelik olursa ben9 ay kullanıcam mesela önemli bi ilaç ama sanırım sana yan etki yapmış mutlaka ara bence ayrıca hulusi beyi aramana gerek yok ki hemşireni ara ben tedavinin hersürecinde hemşireyle hallettim sorunlarımı onlar herşeyine hakim zaten dok. Heran müsait olmayabilir bana sorarsan acilen ara ve ilacı ondan donra kes tekrar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…