Tüp bebek sonucu bekleyenler

Sayın tecrübeli bekleyenler ve pozitifi görenleracaba ilk belirtileri ne zaman ve kaçıncı gün hissetmeye başladınız

Sayın tecrübeli bekleyenler ve pozitifi görenleracaba ilk belirtileri ne zaman ve kaçıncı gün hissetmeye başladınız

Canım merhaba.
Benim transferden hemen sonra kasıklarimda agri bel ve sirt agrisi oldu. Dr.um soylemisti bunlarin olacagini ztn dayanamayip 8.gunu idrar tahlili yapmstm. Kisiden kisiye degisiyo tabiki belirtiler. Inş pozitiftir sonucun hayirli olsun..

Teşk ederim seninde Hayırlı olsun canım benim ayağa kalkınca sanki karnım aşağıya doğru çekiliyor gibi olyor böyle bişey normalmi acaba risklimi bilemedim

ben transferin 9.günü dayanamayıp test yaptırdığımda değerim 1 yani negatif çıkmıştı. ama 12. gün tekrar yaptrdım bu defa 9 çıktı pozitif ancak aynı gün kanamam da başladı adet oldum doktorum bugün yani 14. gün tekrar test istedi ve 12 cıktı ama hala kanama devam ediyor. doktorun yorumu gebelik geç oluşmuş ama tututanamıyor dedi ki doktor bile şaşırdı bu duruma

Benim durumum da seninkinin bir benzeri,
benim de değerim çok düşük gebelik istenilen oranda gelişmemiş Cumartesi tekrardan bakılacak beta hcg me

Kızlar abimin eşi 7 haftalık hamile Oruç tutmak istiyor fakat çok kararsız bu durumda olup kararsız kalan varmı.....

Benm de cuma bakilacak peki sen de kanama var mi

Benim kanamam yok, sonucum 16.7 çıktı salı günü
doktor pozitif ama istenilenden düşük gebelik yavaş gelişiyo dedi.
Cumartesi tekrardan beta ya bakacaklar ..
İstenildiği gibi katlanmazsa bilmiyorum ne olacak .

Kızlar abimin eşi 7 haftalık hamile Oruç tutmak istiyor fakat çok kararsız bu durumda olup kararsız kalan varmı.....
Cnm bende 5 haftalik gebeyim 17 saat çok uzun bir süre bebek susuz kalabilir allahım ilerde kazasını yapma kolaylığı vermiş orucunun bedelini verip daha sonra kazasını yapabilir allahım bebeklerimizi korusun ben böyle düşünüyorum herkesin kendine kalmış

Merhaba arkadaşlar. Haftaya cuma keseyi görmeye gideceğim. Daha 1 hafta var. 12. Gün değerim 682 idi. Sonucu pozitif olupta keseyi göremeyen var mı? Ve 5. Haftadan sonra ki düşüklerde kanama oluyor mu? Kafam allak bullak. Kasıklarım ağrıyo sürekli mide bulantım var bu bekleyiş beni çok kasıyo

ben yarin gidicem insallah keseyi gormeye cok korkuyorum. dua edin Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…