Tüp bebek sonucu bekleyenler

Benim kanamam yok, sonucum 16.7 çıktı salı günü
doktor pozitif ama istenilenden düşük gebelik yavaş gelişiyo dedi.
Cumartesi tekrardan beta ya bakacaklar ..
İstenildiği gibi katlanmazsa bilmiyorum ne olacak .
Progesteron kac benmki cok dusuk gebelik de olusmus ama kanamayla atiliyo dedi insaallh seninki tutunmayi basarir.

Kızlar öncelikle selamlar.. ben 9haziranda transfer oldum.. ve dün akşam transferimin 8.günü merak edip test yaptım silik çıktı ikinci çizgi. Çok sevindim uçtum havalara cts günü kantesti günüm.. sizce de varmıdır bebişler :)

Yarın tekrar yapıcam idrar testi inşallah daha koyu olur çizgilerr.. erken olmasını bile bile yaptım testi ama silik çıktı :) haydi hayırlısıı

Kızlar dün 12.günüm test yaptım sonuç negatif çok üzgünüm doktorum bile senden çok umutluydum embrion 1.kalite rahim kalınlığı iyi ama olmadı size sormak istiyorum negatif sonuçtan sonra nekadar sürede vücut atıyor yani kanama gerçekleşiyor halen kanama olmadı stres yapmaya başladım. Bide belirtilen var gibiydi çok umutlanmıştım kasıkta batma ağrı belde ağrı göğüslerde hashasiyet ama sonuç negatif demekki aldatıcı bunlarla ilgisi olmuyor.

Üzüldüm okulumda ama kısmet değilmiş birdahaki sefere inşallah ,adet benim beş gün sonra olmuştu stres yapma boşuna Nasılsa kanama olacak......

Tşk ederim yorumun için bende senin gibi düşünüyorum cnm.allah kucağına almayı nasip etsin..

Üzüldüm okulumda ama kısmet değilmiş birdahaki sefere inşallah ,adet benim beş gün sonra olmuştu stres yapma boşuna Nasılsa kanama olacak......

Evet kanama olucak ama bir an önce bitsin istiyorum belki kendimi hazırlamadım yeteri kadar herşey allahtan ama doktorum bana diğer yumurtanı dondur bir kardeşi olsun dediği için çok fazla umut doluydum ta ki test sonucunu alana kadar nasibimde yokmuş mevlam ne eylerse güzel eyler Rabbimden dileğim isteyen her kadına annelik duygusunu tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin onu hazineleri çok büyük.

Canım hayirli osun. Bende dayanamayip 8gunu yapmistim silikte olsa pozitifti. 12.gün kan tahlilinde 469 cikmisti.
Çok teşekkür ederim canım çok şükür Rabbim gösterdi bu günleri 2yıldır o ikinci çizgiyi görmek istedim hep..bugünkü daha koyu üstelik çok şükür ya.. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim inşallah

Azıcık dağılmış gibi olan bugünkü :)

Eklentiler

• IMG-20150618-WA0018.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 76
Bence varlar benim de 12. Gün bu şekilde silik çıktı. Bebeğim şuan benimle.
Kızlar bu arada kontrole gittim. Dayanamadım ultrasonda kese göründü henüz 4 haftalık haftaya cuma kalp atışını duyabiliriz dedi. Son adet tarihime göre 5 haftalık olması gerekmiyor mu?

ayýyy cokkk sevindim canimm.. insallah yarin bende gorurum.. Allahim su mubarek ay da bizlere nasip et Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…