8. ya da 9. gün test yapan arkadaşlar erken dönem test mi uyguladınız normal mi
Bence varlar benim de 12. Gün bu şekilde silik çıktı. Bebeğim şuan benimle.
Kızlar bu arada kontrole gittim. Dayanamadım ultrasonda kese göründü henüz 4 haftalık haftaya cuma kalp atışını duyabiliriz dedi. Son adet tarihime göre 5 haftalık olması gerekmiyor mu?
12 mayıs son adet günüm
bebeğin tutunmasını sağlayan hormon jel ve ilaçlar progesteron takviyesi için zaten 10un üstünde olması gerekmişProgesterona bakılmadı benim
doktorum da hiç uyarmadı ve sormadı
önemi nedir progesteronun ?
bebeğin tutunmasını sağlayan hormon jel ve ilaçlar progesteron takviyesi için zaten 10un üstünde olması gerekmiş
Ben normal test yaptm silik ama göründü yinede cts günü kan testi günümm8. ya da 9. gün test yapan arkadaşlar erken dönem test mi uyguladınız normal mi
Benimde transfer sonrası 6. Günüm beklemek zor evde test yapıp yapmamakta kararsızım cevabın için teşekkürlerErken dönem testi uyguladim. Sonuç daha iyi oliyo bnce oyle denemelisin.
Evdeki testte silik çıkıp kan testinde değer ne çıkacak merak ettim bilgilendirirsen sevinirim Allah kucağına sağ salim almak nasip etsinBen normal test yaptm silik ama göründü yinede cts günü kan testi günümm
cnm benım 5.gun embrıyosuydu cuma olmuştu transferım yanı 12 hazıran.. ve dunaksm 3 lıralık ucuz testlerden denedım sılık cızgı belırdı oyle olunca bugun kan vermeye gıttım yanı bugun 6.gunumdu ve degerım 60 cıktı durum bu:))) bıraz fazla fazla erkencı çıktım ama ramazan bıraz benı tetıkledıBenimde transfer sonrası 6. Günüm beklemek zor evde test yapıp yapmamakta kararsızım cevabın için teşekkürler
Çok teşekkür ederim inşallah sizlere de nasip etsin.. tabiki yazarım cumartesi günü sonucuEvdeki testte silik çıkıp kan testinde değer ne çıkacak merak ettim bilgilendirirsen sevinirim Allah kucağına sağ salim almak nasip etsin
Cnm benimde son adet tarihim 17 Mayıs dün gittim bende doktora ulturason da doktor 36 günlük hamileliğin var dedi12 mayıs son adet günüm
Adetin ilk günü değil mi canım 17 mayıs. Eğer öyle ise 41 günlük bebeğim. 49 günlükken kap atışı duyulur muCnm benimde son adet tarihim 17 Mayıs dün gittim bende doktora ulturason da doktor 36 günlük hamileliğin var dedi
Canımsınnn darısı inşallah sana isteyen tüm herkese... 2 sn kadar kalp atışınıds duydum. Sonra duyamadık minnacıkkk...ayýyy cokkk sevindim canimm.. insallah yarin bende gorurum.. Allahim su mubarek ay da bizlere nasip et Allahim
Tebrikler canım çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inş değerin kaç çıkacak acaba çok merak ettim bu arada kaçıncı günündü canımÇok teşekkür ederim canım çok şükür Rabbim gösterdi bu günleri 2yıldır o ikinci çizgiyi görmek istedim hep..bugünkü daha koyu üstelik çok şükür ya.. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim inşallah
Tebrikler ne kadar erken çıkmış bugüne kadar duyduğum en erken sonuç herhalde değerinde gayet iyi ikizmi acaba?cnm benım 5.gun embrıyosuydu cuma olmuştu transferım yanı 12 hazıran.. ve dunaksm 3 lıralık ucuz testlerden denedım sılık cızgı belırdı oyle olunca bugun kan vermeye gıttım yanı bugun 6.gunumdu ve degerım 60 cıktı durum bu:))) bıraz fazla fazla erkencı çıktım ama ramazan bıraz benı tetıkledı
Benim progesteron 10.28 di 11nci gun hemen igne oldum 13 ncu gun 17.8 oldu suan lekelenmem yok cok sukur ..Progesteron kac benmki cok dusuk gebelik de olusmus ama kanamayla atiliyo dedi insaallh seninki tutunmayi basarir.
hayirlisi olsun hakkinda canim. ben gidicem korkuyorum cok.. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahYarin keseyi gormeye gidicez ben cok heycanli ve tedirginim. Var mi yatin kese icin gidicekler..
Valla bende oyuzdn inanmakta baya bi guclukTebrikler ne kadar erken çıkmış bugüne kadar duyduğuVeerken sonuç herhalde değerinde gayet iyi ikizmi acaba?hiç belirti hissettinmi bu arada acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?