Tüp bebek sonucu bekleyenler

12 mayıs son adet günüm

Onu birtürlü bnde hesaplayamyrm sat 11 mayıs bnmde suan nekadarlik bilemiyorum. Dr.um 15gün sonra kont cagirdi heycandan öluyorum. Sanırım jer evresinde böyle heycanlanıcam. Önce pozitif sonra kese kalp atısı cinsiyet derken 9 ay bitmeyecek

bebeğin tutunmasını sağlayan hormon jel ve ilaçlar progesteron takviyesi için zaten 10un üstünde olması gerekmiş

Ben hiç baktırmadım, progesterona
doktor da sağ olsun hiç sormadı uyarmadı bile beni ..
Cumartesi olumsuz da olsa artık net bir şey duymak ne olacağını bilmek istiyorum, yoruldum şu durumdan .

Arkadaşlar, benim bugün transferimin 14. Günü dün test yaptırdım negatif geldi, yıkıldım, bugün sabah başta kahverengi daha sonra bir kaç damla kırmızı kan geldi, ben regl oldum sandım ama sadece o kadar, göğüslerimde şişlik ve hassasiyet devam ediyor, benim gibi bir durumla karşılaşan var mı?

Benimde transfer sonrası 6. Günüm beklemek zor evde test yapıp yapmamakta kararsızım cevabın için teşekkürler
cnm benım 5.gun embrıyosuydu cuma olmuştu transferım yanı 12 hazıran.. ve dunaksm 3 lıralık ucuz testlerden denedım sılık cızgı belırdı oyle olunca bugun kan vermeye gıttım yanı bugun 6.gunumdu ve degerım 60 cıktı durum bu:))) bıraz fazla fazla erkencı çıktım ama ramazan bıraz benı tetıkledı

Evdeki testte silik çıkıp kan testinde değer ne çıkacak merak ettim bilgilendirirsen sevinirim Allah kucağına sağ salim almak nasip etsin
Çok teşekkür ederim inşallah sizlere de nasip etsin.. tabiki yazarım cumartesi günü sonucu

Tebrikler canım çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inş değerin kaç çıkacak acaba çok merak ettim bu arada kaçıncı günündü canım

Tebrikler ne kadar erken çıkmış bugüne kadar duyduğum en erken sonuç herhalde değerinde gayet iyi ikizmi acaba?hiç belirti hissettinmi bu arada acaba?

Tebrikler ne kadar erken çıkmış bugüne kadar duyduğuVeerken sonuç herhalde değerinde gayet iyi ikizmi acaba?hiç belirti hissettinmi bu arada acaba?
Valla bende oyuzdn inanmakta baya bi gucluk
cektim:) tamamen oylesine yaomistim o testi..
aslnda pek oyle belirtim olmadi ama ben transferin 2.gununden itibaren sanki hic transferi olmamis biri givi davrandim hatta 3.gunu birsuru yol yurudum gezindik dolastik arkdaslarla fln buarada onlarda bilmiyo tabi kimse oturalim sen cok yurume demiyo:) cok ayakta durunxa iste kasigimda kramplar oluyodu ara ara onun disinda yoktu goguslerim hep aciyodu ama daha yumurta toplandigi gunden itibaren acimaya baslamisti oyuzdn onu buna baglamadim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…