- 2 Haziran 2015
- 105
- 88
- 13
- 34
Yaa bende ayniii insallah insallah dua ediyorum ama bugun zaman gecmedi yarin 3 bucugu nasil edicem bilmiyorum hayirli haberlerle donelim insallahhayirlisi olsun hakkinda canim. ben gidicem korkuyorum cok.. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
insallah canim.. ben sabah gidicem.simdi. tuvalete gittim peceteye leke bulasti silerken kahverengi pembemsi..Allahim insallah kotu bisey yoktur.. cok korkuyorumYaa bende ayniii insallah insallah dua ediyorum ama bugun zaman gecmedi yarin 3 bucugu nasil edicem bilmiyorum hayirli haberlerle donelim insallah
Harika bir sonuç tebrik ederim gerçekten erken çıkmış çok hayırlı olsun canım böyle haberler Alınca çok mutlu oluyorum darısı bizecnm benım 5.gun embrıyosuydu cuma olmuştu transferım yanı 12 hazıran.. ve dunaksm 3 lıralık ucuz testlerden denedım sılık cızgı belırdı oyle olunca bugun kan vermeye gıttım yanı bugun 6.gunumdu ve degerım 60 cıktı durum bu:))) bıraz fazla fazla erkencı çıktım ama ramazan bıraz benı tetıkledı
Buyuk ihtimal jelin tahris etmesinden gelmistir doktoruna soyledinmi ?insallah canim.. ben sabah gidicem.simdi. tuvalete gittim peceteye leke bulasti silerken kahverengi pembemsi..Allahim insallah kotu bisey yoktur.. cok korkuyorum
suan hastaneye geldim.. tuvalete. gittim yine geldi peceteye akinti.. cok korkuyorum dusmus mudurBuyuk ihtimal jelin tahris etmesinden gelmistir doktoruna soyledinmi ?
Arkadaşlar, benim bugün transferimin 14. Günü dün test yaptırdım negatif geldi, yıkıldım, bugün sabah başta kahverengi daha sonra bir kaç damla kırmızı kan geldi, ben regl oldum sandım ama sadece o kadar, göğüslerimde şişlik ve hassasiyet devam ediyor, benim gibi bir durumla karşılaşan var mı?
Sen hemen başlayacak mısın? TekrarCanım aynı dertten müzdaribiz benimde bugün 14.gün ve negatif aynen kahverengi akıntı dediğin gibi bir kaç damla kırmızı kan sanırım gerisi gelicek 5 gün sürüyormuş vücudun atması öyle okumuştum.Çok umutlandım ama olmadı ne yapalım Allahım hayırlı evlatlar nasip eder inşaallah cümlemize
Sağolasın canm 8.gün ilk silik çıkan 9.gün biraz daha koyu çıkandı canm yarın inşallah yazarım değerimideTebrikler canım çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inş değerin kaç çıkacak acaba çok merak ettim bu arada kaçıncı günündü canım
Bence bekle daha erken bende neden esti oyleHarika bir sonuç tebrik ederim gerçekten erken çıkmış çok hayırlı oun canım böyle haberler Alınca çok mutlu oluyorum darısı bize
Aynı gün transfer olmuşuz ama benimki 3. Gün embriyosu sence bende test yapsam mı çıkar mı yoksa beklemeli miyim
Yaaa cookk sevindimmm cok sukur ne guzell .. Eger benimde bugun kese gozukurse ayni gunlere denk gelicez hep saat 3 de allahim sen yardim et sordunmj lekelenmeni ??Rabbime sukur ler olsun... keseyi gordum 5 bucuk haftalik.. Allahim isteyen herkese nasip et.. su mubarek ayda dualarimizi kabul et..
Insallah canim..Hayirlisiyla gorursun insallah.. sordum korkma dedi olur sorun yok dedi.. jeli sabah oglen aksam1tane aliyodum sabah 2 aksam 2 yapti.. hayirlisiyla insallah rabbim kucagimiza almaya nasip etsin.Yaaa cookk sevindimmm cok sukur ne guzell .. Eger benimde bugun kese gozukurse ayni gunlere denk gelicez hep saat 3 de allahim sen yardim et sordunmj lekelenmeni ??
oyyyy cokkk sevindim.. hadi hayirlisi olsunBizde keseyi gorduk simdii 5 haftalik 7 mm lik bmiss
Aminn insallah kalp atisi icin 13 temmuzu verdiler onuda atlatirsak gerisi rabbimin iznine kalmisoyyyy cokkk sevindim.. hadi hayirlisi olsun
insallah canim.. 29 haziranda benim
Aminn insallah kalp atisi icin 13 temmuzu verdiler onuda atlatirsak gerisi rabbimin iznine kalmis
benim gibi bir meraklı daha bende test yapsam mı yapmasam mı kararsızlık içinde günleri geçiriyorum ama Yapmıyorum bakalım ne zamana kadar dayanacağım 12 Haziran transfer yapıldı 3. Gün embriyosu ve 2 tane senin ne zamanMerhaba kızlar,yarın idrar testi yapsam çıkarmı,transfer günümle birlikte yarın 8.günüm olacak,3.gün çift embriyo kondu ?
MaşallahhhhhhBizde keseyi gorduk simdii 5 haftalik 7 mm lik bmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?