Cnm tebrikler Allah kucağınada almayı nasip etsin .Rabbime sukur ler olsun... keseyi gordum 5 bucuk haftalik.. Allahim isteyen herkese nasip et.. su mubarek ayda dualarimizi kabul et..
cok saol canim insallah.. Rabbim isteyen herkese versin insallah...Cnm tebrikler Allah kucağınada almayı nasip etsin .
kontrol muayene icin gec deil ama test yapmicakmi 12 13 gun sonra test icin gittim ben testten 10 gun snra kese 10 gun sonra da kalp atisiKızlar transferim 1 haziranda yapılmıştı. Dr.um 15gün sonra kontrole çağirdi. Ayın 30unda. Çok geç deilmi keseyi görmek için. Kalp atışları duyalabilirmi acaba.
kontrol muayene icin gec deil ama test yapmicakmi 12 13 gun sonra test icin gittim ben testten 10 gun snra kese 10 gun sonra da kalp atisi
Aynen öyle benimde 13. Haziran da 2tane 3. Günbenim gibi bir meraklı daha bende test yapsam mı yapmasam mı kararsızlık içinde günleri geçiriyorum ama Yapmıyorum bakalım ne zamana kadar dayanacağım 12 Haziran transfer yapıldı 3. Gün embriyosu ve 2 tane senin ne zaman
6 haftalikken kalp atışı duyuluyor cnmAdetin ilk günü değil mi canım 17 mayıs. Eğer öyle ise 41 günlük bebeğim. 49 günlükken kap atışı duyulur mu
Kese ve kalp atışı için erken bile normalde 12 günde sonucu alıyorsun kese küçük olduğu için görünmüyor neredeyse 1 hafta sonra kese onda 1 hafta sonra da kalp atışı duyuluyor kalp atışının duyulması 7 haftada felan oluyorKızlar transferim 1 haziranda yapılmıştı. Dr.um 15gün sonra kontrole çağirdi. Ayın 30unda. Çok geç deilmi keseyi görmek için. Kalp atışları duyalabilirmi acaba.
Cnm bende 30 haziranda gideceğim kalp atışını duymak içininsallah canim.. 29 haziranda benim
Kese ve kalp atışı için erken bile normalde 12 günde sonucu alıyorsun kese küçük olduğu için görünmüyor neredeyse 1 hafta sonra kese onda 1 hafta sonra da kalp atışı duyuluyor kalp atışının duyulması 7 haftada felan oluyor
Son adet tarihime göre 6 hafta 4 günlük oluyor canım geçen perşembe gittğimde keseyi gördük bebişinde 2 saniye kadar kalp atışını duyduk. Bakalım gidince tamamen duyarız inşallah6 haftalikken kalp atışı duyuluyor cnm
Rabbime sukur ler olsun... keseyi gordum 5 bucuk haftalik.. Allahim isteyen herkese nasip et.. su mubarek ayda dualarimizi kabul et..
Canlarım çok sevindim hayırlı olsunnn. Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)Bizde keseyi gorduk simdii 5 haftalik 7 mm lik bmiss
hayirlisiyla insallahCnm bende 30 haziranda gideceğim kalp atışını duymak için
aminnn insaĺlahCanlarım çok sevindim hayırlı olsunnn. Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)
Gözünüz aydın... Hayırlı olsunKızlar sonuçum 243.61 pozitif Rabbim herkese nasip etsin inşallah..
Tüpbebek yaptırıp da oruç tutan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?