Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kızlar crinone jel kullanıyorum bugün ilk defa lavaboda peçeteye kahve rengi leke geldi korkuyorum inşallah bebeklerime birşey olmaz

selam kızlar..
üşünmedim butun sayfayı okudum masallhh baya bereketlı bı topık cogu kısı hamiş kalmış hamıleler inş. haırlısı ıle kucaklarına alırlr bekleyenlerde hayırlı haberler verırler inş.
benımde ptesı transferım oldu 2 tane blastokıst tranfer edıldı..bugun 6. gunum ksık ağrısı ve bel ağrısı var bıde bugun 1 saatte bır ıdrara cıkmaya basladım..haftaya bugun test gunum gunler hıc gecmıyor sankı

Hayırlı olsun inşallah ,sayılı gün çabuk geçiyor inşallah sende bize mutluluğunu yazacaksın.burası gerçekten çok güzel bende hala herkesin sürecini ve o mutlu sonu takip edebildiğim kadarıyla etmeye çalışıyorum bana moral oluyor sevincinizi inanın tüm kalbimle hissediyorum.allah isteyen tüm herkese nasip etsin sanada cnm stressiz bol dinlenmeli günler geçirmen dileğiyle.....

canım çok ıyısın cok sagol ..senıde okudum tekrar denemeyı dusunuyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…