- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat inşallah..Gözünüz aydın... Hayırlı olsun
Kızlar crinone jel kullanıyorum bugün ilk defa lavaboda peçeteye kahve rengi leke geldi korkuyorum inşallah bebeklerime birşey olmaz
İkiz mi senin?Kızlar crinone jel kullanıyorum bugün ilk defa lavaboda peçeteye kahve rengi leke geldi korkuyorum inşallah bebeklerime birşey olmaz
Aynen insallah bisey olmaz bebeklerimize .Allahim yardim etsin insallahsemelf ve bendede aynı durum söz konusu. Doktorum bana stres yapma normal dedi kızlar kanama olursa ara dedi.
Canım benim tebrikler hayırlı uğurlu olsun mart bebekleri geliyoooooor darısı bizeKızlar sonuçum 243.61 pozitif Rabbim herkese nasip etsin inşallah..
Hayırlı olsun inşallah ,sayılı gün çabuk geçiyor inşallah sende bize mutluluğunu yazacaksın.burası gerçekten çok güzel bende hala herkesin sürecini ve o mutlu sonu takip edebildiğim kadarıyla etmeye çalışıyorum bana moral oluyor sevincinizi inanın tüm kalbimle hissediyorum.allah isteyen tüm herkese nasip etsin sanada cnm stressiz bol dinlenmeli günler geçirmen dileğiyle.....selam kızlar..
üşünmedim butun sayfayı okudum masallhh baya bereketlı bı topık cogu kısı hamiş kalmışhamıleler inş. haırlısı ıle kucaklarına alırlr bekleyenlerde hayırlı haberler verırler inş.
benımde ptesı transferım oldu 2 tane blastokıst tranfer edıldı..bugun 6. gunum ksık ağrısı ve bel ağrısı var bıde bugun 1 saatte bır ıdrara cıkmaya basladım..haftaya bugun test gunum gunler hıc gecmıyor sankı
Hayırlı olsun cnm değerinde çok güzel maşallahGözünüz aydın... Hayırlı olsun
Evet cnm allah nasip ederse ikizlerim olacakİkiz mi senin?
Hayırlı olsun inşallah ,sayılı gün çabuk geçiyor inşallah sende bize mutluluğunu yazacaksın.burası gerçekten çok güzel bende hala herkesin sürecini ve o mutlu sonu takip edebildiğim kadarıyla etmeye çalışıyorum bana moral oluyor sevincinizi inanın tüm kalbimle hissediyorum.allah isteyen tüm herkese nasip etsin sanada cnm stressiz bol dinlenmeli günler geçirmen dileğiyle.....
Amin cumlemizin insallahhCanlarım çok sevindim hayırlı olsunnn. Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)
Çift embriyo transferi yaptıranların hepsi35yaşından büyük veya 3. Denemeleri mi
selam cnm ben 26 yaşındayım ve ılk denemem 2 embrıo koyuldu
Hayırlısı olsun inşallah, hangi merkezde yaptırdınız peki?
inşallah cnm...istanbulda medipol hastahnesınde
Canım mesaj attım sana özelden müsait olduğunda bakabilir misin
Heyecandandır :))) inşallah rabbim adet göstermesin bize bu ay :)bkmtm cnm..karnım agrıo sankı adet olcak gıbıyım
Heyecandandır :))) inşallah rabbim adet göstermesin bize bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?