Benim 2.denememdi olmadı ne yapalım demekki benim için zamanı gelmemiş,aslında ne yapacağımı bilmiyorum ama burda okudukça hevesleniyorum doktoruma gittim biraz dinlenmem gerektiğini söyledi Ramazan ve bayramda geçsin istiyorum gibi.kısmet cnm.canım çok ıyısın cok sagol ..senıde okudum tekrar denemeyı dusunuyormusun
İnşallah güzel haberler alırsın. Senin kaçıncı denemendi canımselam kızlar..
üşünmedim butun sayfayı okudum masallhh baya bereketlı bı topık cogu kısı hamiş kalmışhamıleler inş. haırlısı ıle kucaklarına alırlr bekleyenlerde hayırlı haberler verırler inş.
benımde ptesı transferım oldu 2 tane blastokıst tranfer edıldı..bugun 6. gunum ksık ağrısı ve bel ağrısı var bıde bugun 1 saatte bır ıdrara cıkmaya basladım..haftaya bugun test gunum gunler hıc gecmıyor sankı
Sen hemen başlayacak mısın? Tekrar
Selamlar aynı gün transferimiz. Benim hafif kasık ağrıları, ayağa kalktığımda ani saplanmalar, ayaklarda üşüme sık idrara çıkma var ama psikolojik olmasından korkuyorum tabiKızlar herkese günaydın benim bugün transfer sonrası 7. Günüm bel ağrısı dışında bişey yok bide bol bol gaz tabiibenimle aynı gün olan bayanlar vardı sizlerde durum nasıl belirti felan varmı cmrt ye az kaldı
İdrar testi düşünüyormusun canım ben çok kararsızımda
Selamlar aynı gün transferimiz. Benim hafif kasık ağrıları, ayağa kalktığımda ani saplanmalar, ayaklarda üşüme sık idrara çıkma var ama psikolojik olmasından korkuyorum tabi
evet canim var di bende gecen haftada hafif agri 6.haftadayim bende 8 gun snra gidicem kalp atisi icin insallah hayirlisiyla. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahKızlar gebelikte 5 haftam bitti bugün bel ve karnımda hafif bir ağrı var sizlerde de böyle şeyler oluyor mu doktora gitmeli miyim daha bebeklerimin kalp atışlarini bile duymadım
Canım çook kararsızım, tüp bebekle doğum yapan bi arkadaşıma danıştım yapma moralin bozulur diyor, eğer yaptırırsam kan testi yaptırırım heralde ama karar veremiyorum, tek emriyo mu transfer edildi senin?İdrar testi düşünüyormusun canım ben çok kararsızımda
Cnm sanki belim kopacak gibi ağrıyor kalcamin üstüne baskı yapıyor birde düzgün uyuyamiyorum ay karnimin üstüne mi yattım sağa çok mu yattım sırt üstümu yatsam diye düşünüp duruyorum allahım inşallah o küçük tikirtiyi da duymayi nasip edecekevet canim var di bende gecen haftada hafif agri 6.haftadayim bende 8 gun snra gidicem kalp atisi icin inlah hayirlisiyla. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
insallah bende oleyim ya rahat yatamiyorum. bole gerilmek istiyorum uyusuk vucudum gibi ama agrim yok su aralar cok sukur de akintiya devam hayirlisiCnm sanki belim kopacak gibi ağrıyor kalcamin üstüne baskı yapıyor birde düzgün uyuyamiyorum ay karnimin üstüne mi yattım sağa çok mu yattım sırt üstümu yatsam diye düşünüp duruyorum allahım inşallah o küçük tikirtiyi da duymayi nasip edecek
Bende de ağrılar devam ediyor. Mide bulantım sürekli oluyor. Mutfağa giremiyorum o kadar vahim durumdayımKızlar gebelikte 5 haftam bitti bugün bel ve karnımda hafif bir ağrı var sizlerde de böyle şeyler oluyor mu doktora gitmeli miyim daha bebeklerimin kalp atışlarini bile duymadım
Bende bu cuma gidiyorum. Kese ve kalp atışı duymaya inşallah Rabbim gönlümüzdekini verirevet canim var di bende gecen haftada hafif agri 6.haftadayim bende 8 gun snra gidicem kalp atisi icin insallah hayirlisiyla. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Akıntın koyu renkte mi canıminsallah bende oleyim ya rahat yatamiyorum. bole gerilmek istiyorum uyusuk vucudum gibi ama agrim yok su aralar cok sukur de akintiya devam hayirlisi
koyu kahverengi.. bi girdigim wc ye koyu oluyo bi girdigimde acik gibi canimAkıntın koyu renkte mi canım
Simdiden hayirlisi olsun insallah rabbim hakkinda hayirlisi versin .. Toplanan yumurtalar ve spermler dollenicek genellikle 3 gun sonra koyuluyo ama embriyolarin gelisimine bagli 8 hucre olunca embiriyolaglar seni arayip gununu soylicek transferden korkma sadece cok fazla su icerek gitmen lazim transfer esnasinda ultrasondan gozukebilmesi icin sonra hastanede 1-3 saat arasi yatiş.. 3 gun wc ve yemek disinda kalma pek zaten hastanedede bilgi vericeklerdir. :))Merhaba arkadaşlar bir tüp bebek aday adayıda benimtopiği okudukça kendime cok moral buldum hep iyi haberler gelmiş inşallah bende iyi haberler veririm benim eşim varıkosel hastasıydı sperm sorunumuz vardı cok bekledik ve bizde tüp bebek yapmaya karar verdik yarın transfer günüm inşallah bu mübarek ramazan ayının hürmetine sorunsuz atlarım..Allah kimseyi aratmasın rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah.transfer işleminin nasıl yapıldıgı konusunda tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum...
Benimde öyle canım estrofemi bırakınca başladı bı lekeler. Sen kullanıyormuydun canımkoyu kahverengi.. bi girdigim wc ye koyu oluyo bi girdigimde acik gibi canim
yok folikasit aliyorumBenimde öyle canım estrofemi bırakınca başladı bı lekeler. Sen kullanıyormuydun canım
Benim 2.denememdi olmadı ne yapalım demekki benim için zamanı gelmemiş,aslında ne yapacağımı bilmiyorum ama burda okudukça hevesleniyorum doktoruma gittim biraz dinlenmem gerektiğini söyledi Ramazan ve bayramda geçsin istiyorum gibi.kısmet cnm.
İnşallah güzel haberler alırsın. Senin kaçıncı denemendi canım
İdrar testi düşünüyormusun canım ben çok kararsızımda
yok folikasit aliyorum
progestone fitil sabah oglen aksam 1 er di
kese gormeye gittigimde soledim akintiyi sabah iki aksam iki yapti.. ama hala devam ediyor akinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?