Tüp bebek sonucu bekleyenler

canım çok ıyısın cok sagol ..senıde okudum tekrar denemeyı dusunuyormusun
Benim 2.denememdi olmadı ne yapalım demekki benim için zamanı gelmemiş,aslında ne yapacağımı bilmiyorum ama burda okudukça hevesleniyorum doktoruma gittim biraz dinlenmem gerektiğini söyledi Ramazan ve bayramda geçsin istiyorum gibi.kısmet cnm.

İnşallah güzel haberler alırsın. Senin kaçıncı denemendi canım

Sen hemen başlayacak mısın? Tekrar

Doktorum Ağustos Eylül gibi diğer transferi yapıcak sanırım hayırlısı nasip kısmet bu 3 deneme olucak bişey olmuyorsa zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum sonuncuda olmazsa artık tüp bebek denemesi yapmıcam hem maddi hem manevi insan yıkılıyo kaderim diyip katlanıcam yada başka bir yavruyu evlat edinicem.

Kızlar herkese günaydın benim bugün transfer sonrası 7. Günüm bel ağrısı dışında bişey yok bide bol bol gaz tabiibenimle aynı gün olan bayanlar vardı sizlerde durum nasıl belirti felan varmı cmrt ye az kaldı

Selamlar aynı gün transferimiz. Benim hafif kasık ağrıları, ayağa kalktığımda ani saplanmalar, ayaklarda üşüme sık idrara çıkma var ama psikolojik olmasından korkuyorum tabi

Merhaba arkadaşlar bir tüp bebek aday adayıda benim topiği okudukça kendime cok moral buldum hep iyi haberler gelmiş inşallah bende iyi haberler veririm benim eşim varıkosel hastasıydı sperm sorunumuz vardı cok bekledik ve bizde tüp bebek yapmaya karar verdik yarın transfer günüm inşallah bu mübarek ramazan ayının hürmetine sorunsuz atlarım..Allah kimseyi aratmasın rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah.transfer işleminin nasıl yapıldıgı konusunda tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum...

Kızlar gebelikte 5 haftam bitti bugün bel ve karnımda hafif bir ağrı var sizlerde de böyle şeyler oluyor mu doktora gitmeli miyim daha bebeklerimin kalp atışlarini bile duymadım

Kızlar gebelikte 5 haftam bitti bugün bel ve karnımda hafif bir ağrı var sizlerde de böyle şeyler oluyor mu doktora gitmeli miyim daha bebeklerimin kalp atışlarini bile duymadım
evet canim var di bende gecen haftada hafif agri 6.haftadayim bende 8 gun snra gidicem kalp atisi icin insallah hayirlisiyla. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

evet canim var di bende gecen haftada hafif agri 6.haftadayim bende 8 gun snra gidicem kalp atisi icin inlah hayirlisiyla. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Cnm sanki belim kopacak gibi ağrıyor kalcamin üstüne baskı yapıyor birde düzgün uyuyamiyorum ay karnimin üstüne mi yattım sağa çok mu yattım sırt üstümu yatsam diye düşünüp duruyorum allahım inşallah o küçük tikirtiyi da duymayi nasip edecek

insallah bende oleyim ya rahat yatamiyorum. bole gerilmek istiyorum uyusuk vucudum gibi ama agrim yok su aralar cok sukur de akintiya devam hayirlisi

Bende de ağrılar devam ediyor. Mide bulantım sürekli oluyor. Mutfağa giremiyorum o kadar vahim durumdayım
evet canim var di bende gecen haftada hafif agri 6.haftadayim bende 8 gun snra gidicem kalp atisi icin insallah hayirlisiyla. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Bende bu cuma gidiyorum. Kese ve kalp atışı duymaya inşallah Rabbim gönlümüzdekini verir

Simdiden hayirlisi olsun insallah rabbim hakkinda hayirlisi versin .. Toplanan yumurtalar ve spermler dollenicek genellikle 3 gun sonra koyuluyo ama embriyolarin gelisimine bagli 8 hucre olunca embiriyolaglar seni arayip gununu soylicek transferden korkma sadece cok fazla su icerek gitmen lazim transfer esnasinda ultrasondan gozukebilmesi icin sonra hastanede 1-3 saat arasi yatiş.. 3 gun wc ve yemek disinda kalma pek zaten hastanedede bilgi vericeklerdir. :))

Benimde öyle canım estrofemi bırakınca başladı bı lekeler. Sen kullanıyormuydun canım
yok folikasit aliyorum
progestone fitil sabah oglen aksam 1 er di
kese gormeye gittigimde soledim akintiyi sabah iki aksam iki yapti.. ama hala devam ediyor akinti

anldım cnm haayırlısı olsun ınsallah..sizde problem neydı ınsallah kendılıgınnden gelır bebısın..

İnşallah güzel haberler alırsın. Senin kaçıncı denemendi canım

inşallah cnm sağol..ilk denemem benım .senın?

İdrar testi düşünüyormusun canım ben çok kararsızımda

merhaba cnm dun benım 7. gunumdu sbah ılk ıdrarla yaptım golge seklınde 2. cızgıyı gordum bu sabah yıne yaptm baya belırgındı..test yapmasam meraktan ölücektim

Bende elevit corasprin ve crinone jel kullanıyorum. Bakalım daha ne kadar devam etcem
yok folikasit aliyorum
progestone fitil sabah oglen aksam 1 er di
kese gormeye gittigimde soledim akintiyi sabah iki aksam iki yapti.. ama hala devam ediyor akinti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…