Ben karnimin ustune hep yatiyorum bi yerde okumustum hamile olan bi kac kisiyede sordun sen karnindan rahatsiz olana kadar istedgin sekilde yatabilirsin diye ay ben hep yatiyommmminsallah bende oleyim ya rahat yatamiyorum. bole gerilmek istiyorum uyusuk vucudum gibi ama agrim yok su aralar cok sukur de akintiya devam hayirlisi
ben cok yatmak istiyorum ama ne bilim psikolojikmen yatamiyorumBen karnimin ustune hep yatiyorum bi yerde okumustum hamile olan bi kac kisiyede sordun sen karnindan rahatsiz olana kadar istedgin sekilde yatabilirsin diye ay ben hep yatiyommmm
Canım üzme kendini Allah büyüktür. Bol bol dua etDoktorum Ağustos Eylül gibi diğer transferi yapıcak sanırım hayırlısı nasip kısmet bu 3 deneme olucak bişey olmuyorsa zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum sonuncuda olmazsa artık tüp bebek denemesi yapmıcam hem maddi hem manevi insan yıkılıyo kaderim diyip katlanıcam yada başka bir yavruyu evlat edinicem.
Hayırlı olsun gözünüz aydınnn
Benim 10. Gün kan tahlili yaptıktan iki gün sonra yaptığımda bile görünmeyecek kadar silik çıktı ki senin daha erken maşallah. Değerin iyi demekki. Rabbim gönlüne göre versin. Şimdi bile kan versen çıkar bence :)
Bisey olmazzz ben sorarim genede 15 gun sonra ama transferde sormustum hemsire yatabilirsin demisti simdi geldi aklima :)).ben cok yatmak istiyorum ama ne bilim psikolojikmen yatamiyorum
Bisey olmazzz ben sorarim genede 15 gun sonra ama transferde sormustum hemsire yatabilirsin demisti simdi geldi aklima :)).
Maşallah tebrikler canım. Darısı başıma. Benim ilk denemem olacak ağustosta. Bana da dua edersen çok sevinirimanldım cnm haayırlısı olsun ınsallah..sizde problem neydı ınsallah kendılıgınnden gelır bebısın..
inşallah cnm sağol..ilk denemem benım .senın?
merhaba cnm dun benım 7. gunumdu sbah ılk ıdrarla yaptım golge seklınde 2. cızgıyı gordum bu sabah yıne yaptm baya belırgındı..test yapmasam meraktan ölücektim
Bende ayni uyuyamiyorum diger turlu donup duruyorum :)) buarada idrar testi benimde ayniydi tebrik ederimm kan kese kalp atisii cook daha uzun bi bekleyis olucak ama :))) sabirli olunben transfer oldugumdan berı yuz ustu yatıorum nrmaldede yuz üstü yatarım
Maşallah tebrikler canım. Darısı başıma. Benim ilk denemem olacak ağustosta. Bana da dua edersen çok sevinirim
Bende ayni uyuyamiyorum diger turlu donup duruyorum :)) buarada idrar testi benimde ayniydi tebrik ederimm kan kese kalp atisii cook daha uzun bi bekleyis olucak ama :))) sabirli olun
Benim 2 embriyoydu 10. Gün değerim 294.5 12. Gün 682 çıktı canım. İkiz olabilir canım senin erken çıkmış :)dunn sabah yaptım zor gorunuyordu buugunku baya belırgın 10. gun degerın kac cıkmıstı cnm..bıde tekmı cıftmı embrıo benım 2 tane.. resım eklıyemedım baya bellı oluor
İkiz olabilir canım :)
Benim 2 embriyoydu 10. Gün değerim 294.5 12. Gün 682 çıktı canım. İkiz olabilir canım senin erken çıkmış :)
İkiz olabilir canım :)
Cuma gunu keseyi gorduk 5 haftalik 13 temmuzda kalp atisi onuda duyarsak allahinederım tabıkı cnm rabbım aratmadan en yakın zamanda nasıp etsın
aynen zaten kalcalarımın uzerıne yatamıorum ıgneden mosmor heryerım..öylemı cnm cok heycanlı doktorum ctesıden once kn verme dedı doktorum zaman gecmıor hıc..sen duydunmu klp atısını
Hafif leke olunca hastaneyr gittim. Keseyi gördüm tekti biri saklanmışta olabilir dedi. 2 sn kadarda kalp atışı duyduk çok erkendi ama duyuldu. Tranferim 29 mayısta oldu 5. Gün dondurulmuş embriyoydu. Son adet tarihime göre yarın 6 haftalık oluyor cuma günü kese ve kalp atışı için kendi doktorumda randevum var. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur...benımde 2 embrıo hayırlısı olsun ınsllh cnm..masallah degerlerde baya yuksek..gordunmu kesecıklerı
bende cokk istiyorumm ;( psikolojik tamamenben transfer oldugumdan berı yuz ustu yatıorum nrmaldede yuz üstü yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?