Tüp bebek sonucu bekleyenler

insallah bende oleyim ya rahat yatamiyorum. bole gerilmek istiyorum uyusuk vucudum gibi ama agrim yok su aralar cok sukur de akintiya devam hayirlisi
Ben karnimin ustune hep yatiyorum bi yerde okumustum hamile olan bi kac kisiyede sordun sen karnindan rahatsiz olana kadar istedgin sekilde yatabilirsin diye ay ben hep yatiyommmm

Canım üzme kendini Allah büyüktür. Bol bol dua et

Benim 10. Gün kan tahlili yaptıktan iki gün sonra yaptığımda bile görünmeyecek kadar silik çıktı ki senin daha erken maşallah. Değerin iyi demekki. Rabbim gönlüne göre versin. Şimdi bile kan versen çıkar bence :)

dunn sabah yaptım zor gorunuyordu buugunku baya belırgın 10. gun degerın kac cıkmıstı cnm..bıde tekmı cıftmı embrıo benım 2 tane.. resım eklıyemedım baya bellı oluor

Maşallah tebrikler canım. Darısı başıma. Benim ilk denemem olacak ağustosta. Bana da dua edersen çok sevinirim

Maşallah tebrikler canım. Darısı başıma. Benim ilk denemem olacak ağustosta. Bana da dua edersen çok sevinirim

ederım tabıkı cnm rabbım aratmadan en yakın zamanda nasıp etsın

Bende ayni uyuyamiyorum diger turlu donup duruyorum :)) buarada idrar testi benimde ayniydi tebrik ederimm kan kese kalp atisii cook daha uzun bi bekleyis olucak ama :))) sabirli olun

aynen zaten kalcalarımın uzerıne yatamıorum ıgneden mosmor heryerım..öylemı cnm cok heycanlı doktorum ctesıden once kn verme dedı doktorum zaman gecmıor hıc..sen duydunmu klp atısını

dunn sabah yaptım zor gorunuyordu buugunku baya belırgın 10. gun degerın kac cıkmıstı cnm..bıde tekmı cıftmı embrıo benım 2 tane.. resım eklıyemedım baya bellı oluor
Benim 2 embriyoydu 10. Gün değerim 294.5 12. Gün 682 çıktı canım. İkiz olabilir canım senin erken çıkmış :)

Cuma gunu keseyi gorduk 5 haftalik 13 temmuzda kalp atisi onuda duyarsak allahin

benımde 2 embrıo hayırlısı olsun ınsllh cnm..masallah degerlerde baya yuksek..gordunmu kesecıklerı
Hafif leke olunca hastaneyr gittim. Keseyi gördüm tekti biri saklanmışta olabilir dedi. 2 sn kadarda kalp atışı duyduk çok erkendi ama duyuldu. Tranferim 29 mayısta oldu 5. Gün dondurulmuş embriyoydu. Son adet tarihime göre yarın 6 haftalık oluyor cuma günü kese ve kalp atışı için kendi doktorumda randevum var. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…