Ooo canım erkencisin tebrik ederim çok erken ama çıkmış kesin hamişsin inş.ben cesaret edemiyorumanldım cnm haayırlısı olsun ınsallah..sizde problem neydı ınsallah kendılıgınnden gelır bebısın..
inşallah cnm sağol..ilk denemem benım .senın?
merhaba cnm dun benım 7. gunumdu sbah ılk ıdrarla yaptım golge seklınde 2. cızgıyı gordum bu sabah yıne yaptm baya belırgındı..test yapmasam meraktan ölücektim
Yok canım benim üç tane ama birini ihtiyaten koyduk dedi hayırlısı olsun bakalım senin kaç taneCanım çook kararsızım, tüp bebekle doğum yapan bi arkadaşıma danıştım yapma moralin bozulur diyor, eğer yaptırırsam kan testi yaptırırım heralde ama karar veremiyorum, tek emriyo mu transfer edildi senin?
benim tek canımYok canım benim üç tane ama birini ihtiyaten koyduk dedi hayırlısı olsun bakalım senin kaç tane
Hafif leke olunca hastaneyr gittim. Keseyi gördüm tekti biri saklanmışta olabilir dedi. 2 sn kadarda kalp atışı duyduk çok erkendi ama duyuldu. Tranferim 29 mayısta oldu 5. Gün dondurulmuş embriyoydu. Son adet tarihime göre yarın 6 haftalık oluyor cuma günü kese ve kalp atışı için kendi doktorumda randevum var. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur...
Ooo canım erkencisin tebrik ederim çok erken ama çıkmış kesin hamişsin inş.ben cesaret edemiyorum
FairyTale61 canım belirtilerinden bahsedermisin biraz
Benim bugün 8. Günüm kasıklarımda batma benimde var ama sebebini bilemiyorum ilaçlardanda olabilir tabii göğüslerde benimde yumurta toplamadan beri acı var ayy ne biliyim belirti aramaktab bi hal oldumhayırlısı hepimizemaşallahh cnmm neguzel hem keseyı hem kalp atısını duymuşsun..darısı başımıza
sağol cnm benım senın kacıncı gunun..belırtılerım kasık ve bel ağrım oldu cok ıkı taraflı kasıklarımda batma oldu arada adet olcak gıbı sncı bunlar bende adet oncesıde olurdu tutmadı herhlde dedım adet olucam..goguslerım yumurta toplandıgından berı cok agrıordu dunden berı baya hafıfledı ağrısı
maşallahh cnmm neguzel hem keseyı hem kalp atısını duymuşsun..darısı başımıza
Amin canım. Cuma günü tam sonucu almadan içim rahat etmeyecek.
Benim bugün 8. Günüm kasıklarımda batma benimde var ama sebebini bilemiyorum ilaçlardanda olabilir tabii göğüslerde benimde yumurta toplamadan beri acı var ayy ne biliyim belirti aramaktab bi hal oldumhayırlısı hepimize
İnşallah canım inşallahNaz_musti az kalmış sonuca cnm hersey guzel olucak ınsalllah
Benim cvp senin msja eklendi FairTale61
Gebelik oluşunca alttan bakmıyor diyr biliyorum cnm. Perşembe günü gittiğimde üstten baktı. Cuma kendi doktoruma gitcem oda üstten bakar herhaldeokudum cnm az kaldı cumaya hersey guzel oluck ınsallah..benı senın doktor alttanmı muayene edıor
İlk kese icin alttan bakildi ama bilemiyorum tabiiGebelik oluşunca alttan bakmıyor diyr biliyorum cnm. Perşembe günü gittiğimde üstten baktı. Cuma kendi doktoruma gitcem oda üstten bakar herhalde
Herkese merhaba. Bugün dayanamayıp muayeneye gittim. Bebeğimin kesesini gördük çok şükür. 1hafta sonra kalp atışları için gidicem inş.
Gebelik oluşunca alttan bakmıyor diyr biliyorum cnm. Perşembe günü gittiğimde üstten baktı. Cuma kendi doktoruma gitcem oda üstten bakar herhalde
Yeter alttan baktıkları yaw. Üstten baksın artık :)benım doktorum 3 ay alttn bakıyormuş galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?