Tüp bebek sonucu bekleyenler

Ooo canım erkencisin tebrik ederim çok erken ama çıkmış kesin hamişsin inş.ben cesaret edemiyorum

Yok canım benim üç tane ama birini ihtiyaten koyduk dedi hayırlısı olsun bakalım senin kaç tane

maşallahh cnmm neguzel hem keseyı hem kalp atısını duymuşsun..darısı başımıza

Ooo canım erkencisin tebrik ederim çok erken ama çıkmış kesin hamişsin inş.ben cesaret edemiyorum

FairyTale61 canım belirtilerinden bahsedermisin biraz

sağol cnm benım senın kacıncı gunun..belırtılerım kasık ve bel ağrım oldu cok ıkı taraflı kasıklarımda batma oldu arada adet olcak gıbı sncı bunlar bende adet oncesıde olurdu tutmadı herhlde dedım adet olucam..goguslerım yumurta toplandıgından berı cok agrıordu dunden berı baya hafıfledı ağrısı

Arkadaşlar Merhaba ben biraz sıkıntılı haftaya girdim bebeğin kesesi geçen haftaya göre fazla buyumemis hatta nerdeyse aynı yol kesesi de var ama bebeği de kalp atislarini da duymadık bugün tam 7 haftalık hamileyim ama galiba bazı şeyler ters gidiyor 3.kez kürtaj olmaktan korkuyorum kesesi yavaş büyüyüp normal gebelik yaşayan var mı. ?

Benim bugün 8. Günüm kasıklarımda batma benimde var ama sebebini bilemiyorum ilaçlardanda olabilir tabii göğüslerde benimde yumurta toplamadan beri acı var ayy ne biliyim belirti aramaktab bi hal oldumhayırlısı hepimize

canım idrar testınde yapsan cok sılıkte olsa cıkar aslında..inşallah vardır bu merak cok kotu bende belırtı aramaktan kafayı yemek uzereydım test yptm rahatldım

Herkese merhaba. Bugün dayanamayıp muayeneye gittim. Bebeğimin kesesini gördük çok şükür. 1hafta sonra kalp atışları için gidicem inş.

Geçmiyooor günler yar yar yar,geçmiyoooorr günlerrr..ya çizgi göster bana ya 3 basamaklı sonuç göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…