Şimdi öğrendimhem alttan hem üstten bakıyormuş benim doktorum
Eger aktif adet kani gibi degilse korkma arkadasim igne vurulursun bol bol yatarsa insallah kotu birsey yoktur ..merhaba cnm dun aksamdan berı lekelenmem var bu sabah ıtıbarı ıle cogaldı doktora gıttım kan testı verdım yarım saat sorna cıkıcak cok korkuorum..boyle bısey yasayan varmı
Canım hiç korkma Allahın izniyle bebeğin seninle. Doktorum kanama olduğunda progestan fitilin etkisinin azaldığını gösterir onu artırcaz demişti bana, benim kanamam yok ama içini ferah tut stres yapma bebeşine söyle sarılsın sanamerhaba cnm dun aksamdan berı lekelenmem var bu sabah ıtıbarı ıle cogaldı doktora gıttım kan testı verdım yarım saat sorna cıkıcak cok korkuorum..boyle bısey yasayan varmı
Canım bulantılara sevinmelisin bu tutunmanın iyi olduğunun ve hormonlarının iyi salgılandığını gösterirmiş. Bu arada kaçıncı haftadasınBenim gibi bulantilari baslayan var mii ?? Cok kotu bisey bu yaa
Eger aktif adet kani gibi degilse korkma arkadasim igne vurulursun bol bol yatarsa insallah kotu birsey yoktur ..
Canım hiç korkma Allahın izniyle bebeğin seninle. Doktorum kanama olduğunda progestan fitilin etkisinin azaldığını gösterir onu artırcaz demişti bana, benim kanamam yok ama içini ferah tut stres yapma bebeşine söyle sarılsın sana
Sorma hemde ne bulantı her an... Koku almam yetiyo çok zorBenim gibi bulantilari baslayan var mii ?? Cok kotu bisey bu yaa
Sevinemiyorumm bu bulanti beni benden aldi cunkuCanım bulantılara sevinmelisin bu tutunmanın iyi olduğunun ve hormonlarının iyi salgılandığını gösterirmiş. Bu arada kaçıncı haftadasın
Ben yiyemiyorum hic sadece cubuk kraker leblebi oda anca migdemi tutuyo bulantiyi gecirmiyo yaniSorma hemde ne bulantı her an... Koku almam yetiyo çok zorşimdiden yumurtadan tiksindim. Nasıl tamamlayacağım onun eksiğini bilmiyorum
Sadece onlarla olmaz. Ye kus vücut alacağını alır. Bebişlerimiz için dayanacağızBen yiyemiyorum hic sadece cubuk kraker leblebi oda anca migdemi tutuyo bulantiyi gecirmiyo yani(
Benim gibi bulantilari baslayan var mii ?? Cok kotu bisey bu yaa
Kusamiyorumm kii bulaniyo sen kusabiliyomueun ? Bugun basladi bulanti kolumu kipirdaticak halim yokSadece onlarla olmaz. Ye kus vücut alacağını alır. Bebişlerimiz için dayanacağız
Ben çoğu zaman çıkartıyorum. Nasıl bir bandmış merak ettim doğrusuBen sea band diye bi kol bandi siparisi verdim bulantiyi hafifletiyomus baya aratirdim burdada konusulmus iyi geldigini soyluyolar cuma cumartesiye gelir sanirim kullanip size haber vereyim
Adi sea band goog le yaz bilgiler yorumlar cikiyoBen çoğu zaman çıkartıyorum. Nasıl bir bandmış merak ettim doğrusu
Ayy yok ne anormalligi :)) benim cevremdeki herkes bulantisizz hicc yatmadan uykusu gelmeden gecirdi hep imrendiimm .. Dune kadar cok seviniyorum 5 bucuk hafta oldu bulanmadi buzamana kadar artik bulanmicak heralde diye ama sabah neolduysaaa gosterdi kendini 6 haftaya 2 gun kalaSekizinci haftaya girdim ama bulantı falan hiç yok istahim açık herşeyi yiyorum bende bi anormallikmi var acaba
İyi .Çok sevindim. İnşallah sagsalim 9 ayı gecirirzAyy yok ne anormalligi :)) benim cevremdeki herkes bulantisizz hicc yatmadan uykusu gelmeden gecirdi hep imrendiimm .. Dune kadar cok seviniyorum 5 bucuk hafta oldu bulanmadi buzamana kadar artik bulanmicak heralde diye ama sabah neolduysaaa gosterdi kendini 6 haftaya 2 gun kala
Sen kullan bakalım memnun kalırsan bende alırım canımAdi sea band goog le yaz bilgiler yorumlar cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?