Tüp bebek sonucu bekleyenler

merhaba cnm dun aksamdan berı lekelenmem var bu sabah ıtıbarı ıle cogaldı doktora gıttım kan testı verdım yarım saat sorna cıkıcak cok korkuorum..boyle bısey yasayan varmı
Canım hiç korkma Allahın izniyle bebeğin seninle. Doktorum kanama olduğunda progestan fitilin etkisinin azaldığını gösterir onu artırcaz demişti bana, benim kanamam yok ama içini ferah tut stres yapma bebeşine söyle sarılsın sana

Eger aktif adet kani gibi degilse korkma arkadasim igne vurulursun bol bol yatarsa insallah kotu birsey yoktur ..

koyu kahve cnm sonucum cıktı 9. gun 316.8 cıktı..doktor clexen04 iğne yazdı

ayy cnm nsl korktum ılkı dusuk oldugu ıcın benım sabahın köründe hastahaneye gıttık cok sukur kan tahlılım ıı cıktı..progestaran ıgneeye devam coraspırını kestı clexen ıgne verdı

Ben sea band diye bi kol bandi siparisi verdim bulantiyi hafifletiyomus baya aratirdim burdada konusulmus iyi geldigini soyluyolar cuma cumartesiye gelir sanirim kullanip size haber vereyim

Ben sea band diye bi kol bandi siparisi verdim bulantiyi hafifletiyomus baya aratirdim burdada konusulmus iyi geldigini soyluyolar cuma cumartesiye gelir sanirim kullanip size haber vereyim
Ben çoğu zaman çıkartıyorum. Nasıl bir bandmış merak ettim doğrusu

Sekizinci haftaya girdim ama bulantı falan hiç yok istahim açık herşeyi yiyorum bende bi anormallikmi var acaba

Sekizinci haftaya girdim ama bulantı falan hiç yok istahim açık herşeyi yiyorum bende bi anormallikmi var acaba
Ayy yok ne anormalligi :)) benim cevremdeki herkes bulantisizz hicc yatmadan uykusu gelmeden gecirdi hep imrendiimm .. Dune kadar cok seviniyorum 5 bucuk hafta oldu bulanmadi buzamana kadar artik bulanmicak heralde diye ama sabah neolduysaaa gosterdi kendini 6 haftaya 2 gun kala

İyi .Çok sevindim. İnşallah sagsalim 9 ayı gecirirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…