Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kızlar muayeneye gittim buğün çok şükür 6 hafta 4 günlük bebeğim. Doktorum çok sağlıklı olduğunu söyledi. Kalp atışınıda duyduk pat pat pat :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağı boş kalmasın

aayyyy cok guzel masallah canim.. saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
dun dr.gittim bende 6 hafta 2 gunluguz bugun ama dun kalp atislarini duyamadim erken dedi dr. kese doluyo dedi.. insallah bende duyarim Allahin. izniyle

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde bugün 6 hafta 4 günüm oldu. Hala doktora gitmedik. Pazartesi 7 hafta 1 günlüklen çağırdı doktorum. İnşallah herşey yolunda gider.

aayyyy cok guzel masallah canim.. saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
dun dr.gittim bende 6 hafta 2 gunluguz bugun ama dun kalp atislarini duyamadim erken dedi dr. kese doluyo dedi.. insallah bende duyarim Allahin. izniyle
Alttan baktı duyduk biz canım. Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde bugün 6 hafta 4 günüm oldu. Hala doktora gitmedik. Pazartesi 7 hafta 1 günlüklen çağırdı doktorum. İnşallah herşey yolunda gider.
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin. Müthiş bir duygu tarifi yok. Artık 2 kalbim var

Tebriklerr rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallaahhh

Kızlar.
Dün sabah jeli kullandiktan sonra kahverengi akıntı geldi. Hemen dr.umu aradim normal olacagini soyledi devam ederse haber vermemi istedi. Böyle bisey yasayan varmi dünden beri çok telaşlıyım

Kızlar.
Dün sabah jeli kullandiktan sonra kahverengi akıntı geldi. Hemen dr.umu aradim normal olacagini soyledi devam ederse haber vermemi istedi. Böyle bisey yasayan varmi dünden beri çok telaşlıyım
yapma canim telas benim de oldu 3 4 gun surdu hatta bugunu sabah kahverengi kirmıziya dondu dr.kana donusurse ara dedi aradim hemen muayene cagirdi sorun yok kese doluyo dedi igne yapti.. cok sukur bi sikinti olmadi bende senin gibi sikintiliydim korkudan oluyodum yasamis biri olarak ben sen rahat ol derim tadini cikar bence pozitif dusun

insan telaşlanmadan duramıyor. Teşekkür ederim cevap için. Bebklerimizi sağ salim kucagımıza alırz inş.

Kızlar doktorun jel de dahil olmak üzere herşeyi kesti sadece elevit kullanıyorum. Folikasit vermedi bende söylemedim. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Birde mide bulantım çok fazla olduğu için metpamit tablet verdi.

Kizlar merhaba,bende tup bebek sonucu bekliyorum bugun transferimin 5.günü,4 negatif asilamadan sonra bu bekleyis cok zooorrr,biraz gecmis okudum ama fazla geri gidemedim telefondan girdigim icin,aranizda pozitif olanlar var.nekadar guzel,benimde tahlil.gunum 4 temmuz,rabbim herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin..

10 haftalık olman lazım o zaman senin canım elevit in içinde folik asit var canım merak etme ben clexane folic estrofem coraspin birde crinone jel kullaniyorum

Kizlar birde sormak istedigim soru transferin 10.gunu 135. Deger iyimi dusuk mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…