aayyyy cok guzel masallah canim.. saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.Kızlar muayeneye gittim buğün çok şükür 6 hafta 4 günlük bebeğim. Doktorum çok sağlıklı olduğunu söyledi. Kalp atışınıda duyduk pat pat pat :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağı boş kalmasın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde bugün 6 hafta 4 günüm oldu. Hala doktora gitmedik. Pazartesi 7 hafta 1 günlüklen çağırdı doktorum. İnşallah herşey yolunda gider.Kızlar muayeneye gittim buğün çok şükür 6 hafta 4 günlük bebeğim. Doktorum çok sağlıklı olduğunu söyledi. Kalp atışınıda duyduk pat pat pat :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağı boş kalmasın
Alttan baktı duyduk biz canım. Rabbim herkese nasip etsin inşallahaayyyy cok guzel masallah canim.. saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
dun dr.gittim bende 6 hafta 2 gunluguz bugunama dun kalp atislarini duyamadim erken dedi dr. kese doluyo dedi.. insallah bende duyarim Allahin. izniyle
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin. Müthiş bir duygu tarifi yok. Artık 2 kalbim varAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde bugün 6 hafta 4 günüm oldu. Hala doktora gitmedik. Pazartesi 7 hafta 1 günlüklen çağırdı doktorum. İnşallah herşey yolunda gider.
Alttan baktı duyduk biz canım. Rabbim herkese nasip etsin inşallah
benimde alttan bakti canim... insallah
Tebriklerr rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallaahhhKızlar muayeneye gittim buğün çok şükür 6 hafta 4 günlük bebeğim. Doktorum çok sağlıklı olduğunu söyledi. Kalp atışınıda duyduk pat pat pat :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağı boş kalmasın
yapma canim telas benim de oldu 3 4 gun surdu hatta bugunu sabah kahverengi kirmıziya dondu dr.kana donusurse ara dedi aradim hemen muayene cagirdi sorun yok kese doluyo dedi igne yapti.. cok sukur bi sikinti olmadi bende senin gibi sikintiliydim korkudan oluyodum yasamis biri olarak ben sen rahat ol derim tadini cikar bence pozitif dusunKızlar.
Dün sabah jeli kullandiktan sonra kahverengi akıntı geldi. Hemen dr.umu aradim normal olacagini soyledi devam ederse haber vermemi istedi. Böyle bisey yasayan varmi dünden beri çok telaşlıyım
yapma canim telas benim de oldu 3 4 gun surdu hatta bugunu sabah kahverengi kirmıziya dondu dr.kana donusurse ara dedi aradim hemen muayene cagirdi sorun yok kese doluyo dedi igne yapti.. cok sukur bi sikinti olmadi bende senin gibi sikintiliydim korkudan oluyodum yasamis biri olarak ben sen rahat ol derim tadini cikar bence pozitif dusun
insallah canim ... bu akinti normal olabilecek bisey die dusun olumlu dusun olumlu olsun insallah.insan telaşlanmadan duramıyor. Teşekkür ederim cevap için. Bebklerimizi sağ salim kucagımıza alırz inş.
Maşallah allah tamamına erdirsin.Merhaba kizlar yeni uyeyim.bugun transferi.in 10.gunu beta hcg 135.2.
Hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah. Benimde test günüm yarın çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba kizlar yeni uyeyim.bugun transferi.in 10.gunu beta hcg 135.2.
Canım hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin.Merhaba kizlar yeni uyeyim.bugun transferi.in 10.gunu beta hcg 135.2.
10 haftalık olman lazım o zaman senin canım elevit in içinde folik asit var canım merak etme ben clexane folic estrofem coraspin birde crinone jel kullaniyorumKızlar doktorun jel de dahil olmak üzere herşeyi kesti sadece elevit kullanıyorum. Folikasit vermedi bende söylemedim. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Birde mide bulantım çok fazla olduğu için metpamit tablet verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?