Tüp bebek sonucu bekleyenler

değerleri benim gibi olan varmı 54-18-34 bugün transferin 14. Günü ,daha adet günüm gelmedi bu son değer artabilir mi ?

OyTE="Mausi-10, post: 41547349, member: 670729"]Kizlar 4 gün kaldi kan teste
Regl sancim var acayip.
Hersey bittimi?[/QUOTE]
Oyle dusunme regl sancisina benzermis zaten belirtileri,kacinci gununde yaptiracaksin tahlilini

OyTE="Mausi-10, post: 41547349, member: 670729"]Kizlar 4 gün kaldi kan teste
Regl sancim var acayip.
Hersey bittimi?
Oyle dusunme regl sancisina benzermis zaten belirtileri,kacinci gununde yaptiracaksin tahlilini[/QUOTE]

Hay Insallah :-/

Carsamba günü kan testi var doktorumda cok korkuyorum
Bugün Transfer günüm 9 gün..

Aslinda normalde persembe günüde Regl olmam lazim ..

Bugun tahlil günümdü beta hcg sonucum 20.14 bugun 10 gün transfer olalı allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benim de tahlil günüm salı..kasıklarıma ara ara adet sancısı gibi giriyo..hem korku hem heyecan hem merak...uff...Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin cümlemize inş...amin..

Hepinize cok tsk ederim,Rabbim herkese nasip etsin.Benim le ayni gun transferi olan varmi.17 haziran carsamba aksam ustu kalabaliktik odada.Merak ediyorum diger arkadaslari

Arkadaslar hamilelik takvimi yapmak istoyorum yapamiyorum.2.nci olarak ta bana yaptiginiz yorumlara cvp vermek istitorum ama sizin ki gibi olmuyo yani bana yazana degil de ortaya yaxiyorum.

Arkadaslar hamilelik takvimi yapmak istoyorum yapamiyorum.2.nci olarak ta bana yaptiginiz yorumlara cvp vermek istitorum ama sizin ki gibi olmuyo yani bana yazana degil de ortaya yaxiyorum.
Benim mesajıma bak şimdi sağ altta cevapla ve çoklu alıntı var cevapla dediğinde benim mesajima cevap verebilirsiniz çoklu alıntı dediğinde birkaç kişinin mesajıni seçip alıntılari ekle dediğinde aynı anda birkaç kişiye birden cevap verebilirsin şimdi benim hamilelik takvimime bak orda en altta sizde olusturrmak için buraya tıklayın diyor oraya tıklayarakk kendi bilgilerinin olduğu sayfaya giriyorsun tahmini doğum zamanını yazi can oraya hepsi bu

.
Cok tsk ediyorum insaallah becerebilmisimdir.Senin de hamileliginn hyirli olsun tamamina ersin insaallah..

Canlarim 12.gun sonucum 269.90 cikti.Sukurler olsun Allah'ima isteyen herkese nasip olsun..Dr 3 hafta sonra ultrasyona cagirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…