- 2 Haziran 2015
- 105
- 88
- 13
- 34
Bence guzel 11 nci hun benim 138 di 48 saatte ikiye katlarmis 12 nci gun tekrar verebilirsin muhtemelenKizlar birde sormak istedigim soru transferin 10.gunu 135. Deger iyimi dusuk mu
Oyle dusunme regl sancisina benzermis zaten belirtileri,kacinci gununde yaptiracaksin tahlilini[/QUOTE]OyTE="Mausi-10, post: 41547349, member: 670729"]Kizlar 4 gün kaldi kan teste
Regl sancim var acayip.
Hersey bittimi?
Doktorunla görüştünmü cnm,ne dedi değerine?aynı gün olmuş transferimiz.benim de 10.gün..Bugun tahlil günümdü beta hcg sonucum 20.14 bugun 10 gün transfer olalı allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Wavv Çok güzel cnm.aynı gün transferiyiz.ben henüz yaptırmaya cesaret edemiom..tebrikler..Merhaba kizlar yeni uyeyim.bugun transferi.in 10.gunu beta hcg 135.2.
Hepinize cok tsk ederim,Rabbim herkese nasip etsin.Benim le ayni gun transferi olan varmi.17 haziran carsamba aksam ustu kalabaliktik odada.Merak ediyorum diger arkadaslari
Doktorla görüştüm sonuç iyi dedi pazartesi tekrarla dedi diğer arkadaşların sonuçları yüksek telaşlandım şimdi inşallah iyiye giderDoktorunla görüştünmü cnm,ne dedi değerine?aynı gün olmuş transferimiz.benim de 10.gün..
Benim aynı gün seninle transferim beta hcg 20.14 benim seninki iyiymiş benimki biraz düşük sankiSelam Canim Ben bir gün sonra Transfer oldum .
Hakkimizda Hayirlisi olsun
Yarın 7 haftalık oluyoruz cnm inşallah.10 haftalık olman lazım o zaman senin canım elevit in içinde folik asit var canım merak etme ben clexane folic estrofem coraspin birde crinone jel kullaniyorum
Benim mesajıma bak şimdi sağ altta cevapla ve çoklu alıntı var cevapla dediğinde benim mesajima cevap verebilirsiniz çoklu alıntı dediğinde birkaç kişinin mesajıni seçip alıntılari ekle dediğinde aynı anda birkaç kişiye birden cevap verebilirsin şimdi benim hamilelik takvimime bak orda en altta sizde olusturrmak için buraya tıklayın diyor oraya tıklayarakk kendi bilgilerinin olduğu sayfaya giriyorsun tahmini doğum zamanını yazi can oraya hepsi buArkadaslar hamilelik takvimi yapmak istoyorum yapamiyorum.2.nci olarak ta bana yaptiginiz yorumlara cvp vermek istitorum ama sizin ki gibi olmuyo yani bana yazana degil de ortaya yaxiyorum.
.Benim mesajıma bak şimdi sağ altta cevapla ve çoklu alıntı var cevapla dediğinde benim mesajima cevap verebilirsiniz çoklu alıntı dediğinde birkaç kişinin mesajıni seçip alıntılari ekle dediğinde aynı anda birkaç kişiye birden cevap verebilirsin şimdi benim hamilelik takvimime bak orda en altta sizde olusturrmak için buraya tıklayın diyor oraya tıklayarakk kendi bilgilerinin olduğu sayfaya giriyorsun tahmini doğum zamanını yazi can oraya hepsi bu
Mesaj olmuş canım hamilelik takvimi yok ama.
Cok tsk ediyorum insaallah becerebilmisimdir.Senin de hamileliginn hyirli olsun tamamina ersin insaallah..
Mesaj olmuş canım hamilelik takvimi yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?