Simdiden hayirlisi olsun insallah rabbim hakkinda hayirlisi versin .. Toplanan yumurtalar ve spermler dollenicek genellikle 3 gun sonra koyuluyo ama embriyolarin gelisimine bagli 8 hucre olunca embiriyolaglar seni arayip gununu soylicek transferden korkma sadece cok fazla su icerek gitmen lazim transfer esnasinda ultrasondan gozukebilmesi icin sonra hastanede 1-3 saat arasi yatiş.. 3 gun wc ve yemek disinda kalma pek zaten hastanedede bilgi vericeklerdir. :))
Kizlar merhaba,bende tup bebek sonucu bekliyorum bugun transferimin 5.günü,4 negatif asilamadan sonra bu bekleyis cok zooorrr,biraz gecmis okudum ama fazla geri gidemedim telefondan girdigim icin,aranizda pozitif olanlar var.nekadar guzel,benimde tahlil.gunum 4 temmuz,rabbim herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin..
Ben 22 haziranda oldum transfer,4temmuzda tahlil tarihim,hic bir belirti yasamiyorum suan ama inaniyorumki rabbim cabalarimizi bosa cikarmicak insallah dedigin gibi pozitif sonuclari birlikte aliriz,bende ilac kullaniyorun progrsteron sabah aksam jel ve sabah aksam 2 tane estrofem,folik asit,bunlar normal herkez kullaniyor tasalanma.canim ☺☺Merhaba benimde 5 . Günüm transfer gününü saymassak tabi.. aynı zamanda yaptırmışız inşşallah aynı zamanda olumlu sonuçlar alırız canım
Hangi hastane cnm ya??Ben 22 haziranda oldum transfer,4temmuzda tahlil tarihim,hic bir belirti yasamiyorum suan ama inaniyorumki rabbim cabalarimizi bosa cikarmicak insallah dedigin gibi pozitif sonuclari birlikte aliriz,bende ilac kullaniyorun progrsteron sabah aksam jel ve sabah aksam 2 tane estrofem,folik asit,bunlar normal herkez kullaniyor tasalanma.canim ☺☺
Inşallah sizinde güzel haberlerinizi alacağız stressiz Sabırlı güzel günler diliyorum .....Merhaba benimde bugun 5 . Günüm transfer gününü saymassak tabi.. aynı zamanda yaptırmışız inşşallah aynı zamanda olumlu sonuçlar alırız canım
Ben 22 haziranda oldum transfer,4temmuzda tahlil tarihim,hic bir belirti yasamiyorum suan ama inaniyorumki rabbim cabalarimizi bosa cikarmicak insallah dedigin gibi pozitif sonuclari birlikte aliriz,bende ilac kullaniyorun progrsteron sabah aksam jel ve sabah aksam 2 tane estrofem,folik asit,bunlar normal herkez kullaniyor tasalanma.canim ☺☺
Inşallah sizinde güzel haberlerinizi alacağız stressiz Sabırlı güzel günler diliyorum .....
B
Benim transferimde 23 haziranda yapıldı ve 5 temmuz test tarihim ama ben 4 temmuzda yapıcam pazara denk geliyor..bazı arkadaşlar gebelik testi yapıyor sonuç hakkında bi fikirleri oluyor kaçıncı gün yapıyorsunuz gebelik testini bende yapmayı düşünüyorum.belirti konusunda bende sana katılıyorum benimde hiç belirtim yok
7. Günde benim çıktıEğer varsa çıkar demi 11.gün olsada?
Ay inş hayırlısıyla güzel sonuçları nasip etsin..kan verdim geldim,sonuç7. Günde benim çıktı
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımAy inş hayırlısıyla güzel sonuçları nasip etsin..kan verdim geldim,sonuç00da...
Canım inşallah hayırlı haberlerinizi alırız, benim de 15 haziranda oldu transferim ve tam 7 gün sonra dayanamayıp kan testi yaptırdım kanda çıktı, çok düşük de olsa bi değer çıkıyor. Kan vermeye devlet hastanesine gittim ordaki dr. Rahme gömülmüş bir şey varsa mutlaka kanda çıkar demişti ve çıktı Allah'a şükür. İnşallah güzel haberlerinizi alırız...
Saat 14 : oo yazdım sigara içen yüz çıktı
Hayırlısı olsun inşallah, güzel haberler verirsiniz siz deMaşallah ne güzel inşallah ben ve benim gibi sonuç bekleyen herkes bu güzel haberleri alır inşallah...ben sabretmeye çalışıyorum beklemek istiyorum ama dayanamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?