Tüp bebek sonucu bekleyenler

C
Saat 14 : oo yazdım sigara içen yüz çıktı

Cnm Oncelikle hayirlisi olsun.Bende dayanamayip 8.gun odrar lan yaptim ikisundede cikti 8.gun 61 10.gun 135 12.gun 269.90 Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Sonucun cikinca mutaka yaz bize.Ama senin hamilelik takvimin var.Ben seni hamile biliyordum

Maşallah ne güzel inşallah ben ve benim gibi sonuç bekleyen herkes bu güzel haberleri alır inşallah...ben sabretmeye çalışıyorum beklemek istiyorum ama dayanamıyorum....

Cnm insaallah sende bizim gibi hayirli guzel sonuc alirsin.Ne zaman sonucun belli oluyor mutlaka yazzz bize

çıkar cnm benım 8.gun idrarda silik çizgi çıkmıştı..

Eğer varsa çıkar demi 11.gün olsada?

tabıkı cnm benım 9. gun cıkmıstı hayırlısı olsun ınsallah

Progestanin jelini kullaniyorum vajinadan folic asit ve aspirim bide belirtilere cok takilma olmayadabilir.. Kan tahlili gunune kadar rica ederim ne demek arkadaslar dikkat etmemistir gormemistir hayirli haberlerini alalim insallah

Zannımca yine hüsran..27 çıktı 11.gün değerim...böle düşük çıkıpta artan ve hamile kalan varsa..nolur yazın çok kötüyüm...

Yok cnm ya umut fakirin Ekmeği die eklemiştim ama yine hüsran oldu 11. Gün değerim 27...

Zannımca yine hüsran..27 çıktı 11.gün değerim...böle düşük çıkıpta artan ve hamile kalan varsa..nolur yazın çok kötüyüm...
11.gun....cnm bazı hastaneler hamılellık yoksa bıle bhcg 25 ıle ıdfade edıyor ama bazıları 0-5 arası degerldırıyor...hastanede ne dedıler ...belkı katlar cnm kanında hamılelık hormonu var ama kımyasal gebelıkte olabılır...gecen tupte basıma geldı..10 gun 90...11 gun ...67...

Canim hic belli olmaz sadece bol bol dua et.sakin uzulme git abdestini al ve bol boll dua et,oku 2 gun sonra tekrarla

Merhaba benimde bugun 5 . Günüm transfer gününü saymassak tabi.. aynı zamanda yaptırmışız inşşallah aynı zamanda olumlu sonuçlar alırız canım

Benimde test günüm 4 temmuz günlergecmio bbencede hiç belirti yok çoğu kişibel aağrısı diyor bende yok

Canm tek embriyomuydu 2 mi

Değer aralıkları Değişiyor eğer 0-5 ise bence güzel benim 6.1 di sanırım ona bile çok sevinmiştim ,ki senin 27 bence sevinmelisin allahım inşallah ikiye katlana katlana yükselir içini ferah tut canım.güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Yarın tekrarlasam olmazmı ki...bende de geçen sefer 48-40 olmuştu bu kimyasal gebelikmi oluo bilmiordum...[/QUOTE
Umudunu kaybetme cnm....
Benimde test günüm 4 temmuz günlergecmio bbencede hiç belirti yok çoğu kişibel aağrısı diyor bende yok
ılkınde agrım vardı ama sonuç negatıf...takılma cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…