Tüp bebek sonucu bekleyenler

Değer aralıkları 0-5... Tşkler cnm .. İnş...

Değer aralıkları 0-5... Tşkler cnm .. İnş...
Benimde dun transfer işlemim gerçekleşti haftaya carsamba kan testi günüm
Merakla bekliyorum Allah hepimize hayirli Sevinçli haberler versin hamile kalırsak cok guzel bir duygu olucak :) 29 Haziran transfer olan var mi

Benimde dun transfer işlemim gerçekleşti haftaya carsamba kan testi günüm
Merakla bekliyorum Allah hepimize hayirli Sevinçli haberler versin hamile kalırsak cok guzel bir duygu olucak :) 29 Haziran transfer olan var mi
Ben 27 hazıranım..,hangı hastane kaçıncı gun emnrıyosu cnm

Kızlar bende ilk tüp bebek denemesi 22 haziranda 5.gün embriyosu transfer edildi bugün dayanamadım gittim kan verdim :) sonuçlar saat 4 de ne çıkacak acaba inşallah hayırlı sağlıklı olmuştur

Kızlar bende ilk tüp bebek denemesi 22 haziranda 5.gün embriyosu transfer edildi bugün dayanamadım gittim kan verdim :) sonuçlar saat 4 de ne çıkacak acaba inşallah hayırlı sağlıklı olmuştur
Hadi hayirli mutlu sonuc al insalah haber ver bana da canim :) benim embriyo 1 ay donduruldu hemen transfer olmadi

Canim benimde 5.gun embriyosuydu 8.gun idrarda silik ksnda 61. Cikti.12. Gun 269.90 cikti.Darisu basina insaallahhh

Olmadı ="meleim90, post: 41588849, member: 665556"]Hadi hayirli mutlu sonuc al insalah haber ver bana da canim :) benim embriyo 1 ay donduruldu hemen transfer olmadi[/QUOTE]
Olmadi canm o güzel haber yine bize kısmet olmadı ümitsizlik ve çaresizlik çukurunda debelenmemiz devam edecek yine :...(

Hakkinda hayirlisi olsun ümitsizliğe düşme demesi kolay bana suan ben Ümit'le bekliyorum ama napalim isyan etmeyelim imtihan diye düşünüyorum ben yılmak yorulmak yok

SlM Kızlar..11.gün 27ydi..bugün 12.gün 36 olmuş..ümit var mı sizce?ne düşüneceğimi bilmiom ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…