Değer aralıkları 0-5... Tşkler cnm .. İnş...Değer aralıkları Değişiyor eğer 0-5 ise bence güzel benim 6.1 di sanırım ona bile çok sevinmiştim ,ki senin 27 bence sevinmelisin allahım inşallah ikiye katlana katlana yükselir içini ferah tut canım.güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Benimde dun transfer işlemim gerçekleşti haftaya carsamba kan testi günümDeğer aralıkları 0-5... Tşkler cnm .. İnş...
Ben 27 hazıranım..,hangı hastane kaçıncı gun emnrıyosu cnmBenimde dun transfer işlemim gerçekleşti haftaya carsamba kan testi günüm
Merakla bekliyorum Allah hepimize hayirli Sevinçli haberler versin hamile kalırsak cok guzel bir duygu olucak :) 29 Haziran transfer olan var mi
Antalya tup bebek merkezi canim kaçıncı gun embriyosu bilmiyorum ama bisey demedi doktorumBen 27 hazıranım..,hangı hastane kaçıncı gun emnrıyosu cnm
Hadi hayirli mutlu sonuc al insalah haber ver bana da canim :) benim embriyo 1 ay donduruldu hemen transfer olmadiKızlar bende ilk tüp bebek denemesi 22 haziranda 5.gün embriyosu transfer edildi bugün dayanamadım gittim kan verdim :) sonuçlar saat 4 de ne çıkacak acaba inşallah hayırlı sağlıklı olmuştur
Donduruldu benim embriyom canim hemen transfer edilmediBen 27 hazıranım..,hangı hastane kaçıncı gun emnrıyosu cnm
Kızlar bende ilk tüp bebek denemesi 22 haziranda 5.gün embriyosu transfer edildi bugün dayanamadım gittim kan verdim :) sonuçlar saat 4 de ne çıkacak acaba inşallah hayırlı sağlıklı olmuştur
Cok sevindim canimCanim benimde 5.gun embriyosuydu 8.gun idrarda silik ksnda 61. Cikti.12. Gun 269.90 cikti.Darisu basina insaallahhh
Olmadı canm bizim yineCanim benimde 5.gun embriyosuydu 8.gun idrarda silik ksnda 61. Cikti.12. Gun 269.90 cikti.Darisu basina insaallahhh
kacinci gun bugun peki bekle biraz daha yine yaptirsana tahlilOlmadı canm bizim yine
22 haziranda transfer edildi cnmK
kacinci gun bugun peki bekle biraz daha yine yaptirsana tahlil
Moralini bozma canım benımse 20.14 cıktı doktor takip dedi cuma günü tekrar vericem kan allah yardımcımız olsunZannımca yine hüsran..27 çıktı 11.gün değerim...böle düşük çıkıpta artan ve hamile kalan varsa..nolur yazın çok kötüyüm...
Ümitsizliğe kapılmayalım bende aynı durumdayım yavaş yükseliyo allah yardımcımız olsun inşallahSlM Kızlar..11.gün 27ydi..bugün 12.gün 36 olmuş..ümit var mı sizce?ne düşüneceğimi bilmiom ya...
kıyamam co uzuldum....kacıncı denemedı...Hakkinda hayirlisi olsun ümitsizliğe düşme demesi kolay bana suan ben Ümit'le bekliyorum ama napalim isyan etmeyelim imtihan diye düşünüyorum ben yılmak yorulmak yok
sonuçta yukselmış...umut var cnmÜmitsizliğe kapılmayalım bende aynı durumdayım yavaş yükseliyo allah yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?