Tüp bebek sonucu bekleyenler

Çok saolun kızlar inş Rabbim hayırla ulaştırsın bizi mucizelerimize...amiiinnnn
Moralini bozma canım benımse 20.14 cıktı doktor takip dedi cuma günü tekrar vericem kan allah yardımcımız olsun

Ümitsizliğe kapılmayalım bende aynı durumdayım yavaş yükseliyo allah yardımcımız olsun inşallah

Kızlar farklı sayfalarda okudum 11 lerden 20 lerden yükselen varmış lütfen üzülmeyin

sonuçta yukselmış...umut var cnm

Benimde test günüm 4 temmuz günlergecmio bbencede hiç belirti yok çoğu kişibel aağrısı diyor bende yok
Bendede yok bel agrisi,sadece kasik batmasi oda genelde sol tarafta,bide arada adet olcskmisim gibi karin agrisi geliyo geciyo,bide cok akintim var nerdeyse su gibi,bilmiyorum ben sabredip tahlil tarihimi bekleyecegim,2 gunum kaldi Allahin izniyle hayirlisi neyse onu gorecegiz..

Kızlar merhaba,

Siteye yeni üye oldum. Ve bu bekleyiş sürecinde bana moral oldunuz. Allah hepinizden razı olsun.
Sonuç ne olursa olsun yalnız olmadığımı bilmek; aynı acıları, sevinçleri paylaştığım sizlerle beraber olmak beni çok mutlu ediyor.

Ben 5 senelik evliyim. 1 düşüğüm oldu (3. senemizde mol gebeliği 5 haftalık).

Bu sene artık bebek istediğime emin oldum. Ve PKOS olduğum için tek çarem Tüp Bebek tedavisiydi.
Embriyo transferim 23 Haziran günü yapıldı. Embriyo tipini de bilemiyorum ama doktor işlem esnasında 4AA vs gibi birşeyler söyledi (bana değil de embriyolog ile görüşüyorlardı :) o arada duydum).

2 embriyo transfer oldu.
Ben duramadım ve 3 gün önce bir BHGC baktırdım : 21 çıktı
Dün yine duramadım tekrar baktırdım : 73 çıktı

4 temmuz günü 12. gün tekrar sonuç bakacağım kanda.

Kahverengi akıntım var, çok kasık ağrım var. Hatta dün gece kalktım ve bu iş bitti kesin sabah adet olacağım dedim.
Belki yine de olurum bilemiyorum. Ama mutsuzluğumu yazdıklarınızı okuyarak ve size yazarak paylaşmak istedim.

Korkuyorum.
Ve sizden destek alıyorum.
Hepinizi çok seviyorum.
Herşey gönlünüzce olsun...

Merhabalar cnm hoşgeldin..umarım hayırlısıyla hep güzel sonuçlar alırsın.şuan sonuçların çok güzel maşallah..benim çok düşük, 11.gün 27, 12.gün 36 oldu..bugün 14.gün biraz önce kan verdim.2den sonra sonuç çıkıo..yığılıp kalcam şimdi heyecandan..korkudan..meraktan...Rabbim mucizemize kavuştursun hepimizi inş..

Hayatım sonucun çıktı o zaman.
İnşallah hayırlısı olur hakkında ve güzel sonucu alırsın.
Alamazsan da üzülme diyemem, üzülürsün bilirim...
Ama tekrar denemekten vaz geçme ve umudunu kaybetme.
Haberini bekliyorum.

ÇOk tşkler cnm benim değerim 92 olmuş çok şükür, 2haftasonra keseye gel dediler

Şimdi ben hamişin demi, napmalıyım?değerime bakmaya devam ediyim mi gerek yok dediler ama..ay ne diceğimi ne yapacağımı bilemedim,elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım

Şimdi ben hamişin demi, napmalıyım?değerime bakmaya devam ediyim mi gerek yok dediler ama..ay ne diceğimi ne yapacağımı bilemedim,elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım

Harika süpper birşey !!!!
Çok sevindim evet hamilesin :)
Şimdi kendini sıkmıyorsun, üzmüyorsun, stresten uzak duruyorsun ve bu güzel durumun tadını çıkarıyorsun
Tekrar tekrar test yapma. Keseyi görene kadar bekle...

Çok saol cnm..inş Rabbim o güne de ulaştırsın hayırlısıyla...

[QUOTEgozunay5, member: 686399"]Çok saolun kızlar inş Rabbim hayırla ulaştırsın bizi mucizelerimize...amiiinnnn[/QUOTE]
Canim gozunaydin cok sevindi
Canim kat kat katlanir insallah mutsuz olmaz,bir gun arayla olmus transferlerimiz

Bende yarin sabah tahlil verecegim,cok karmasik duygular icerisindeyim,Allahim ben ve benim gibi bekleyenlere yardim et yüzümüzü güldür,sonucu paylasicambbu donemlerden gecen arkadaslarda yardimci olur umarim...

Çok sevindim Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah ,darısı sonuç bekleyen tüm anne Adaylarına sayılı gün çabuk geçiyor inşallah herkesin yüzü Güler...

ÇOk tşkler cnm benim değerim 92 olmuş çok şükür, 2haftasonra keseye gel dediler

Arkadaşım sana içini fersh tut ve dua et demiştim dimi benim de değerim yükseliyo çok şükür 14.gün 692 olmuş tu bugün yine baktırayayım diyorum.

Bende yarin sabah tahlil verecegim,cok karmasik duygular icerisindeyim,Allahim ben ve benim gibi bekleyenlere yardim et yüzümüzü güldür,sonucu paylasicambbu donemlerden gecen arkadaslarda yardimci olur umarim...

Aminn cnm Rabbim bu mübarek günün hürmetine güzel,hayırlı sonuç almanı nasip etsin mutlaka yaz bekliyorum sonucunu...

Canlar ne yaptınız?
Nasıl çıktı sonucun Orjinaz? :)
Ben de yarın test yapacağım. Dua ediyorum inşallah yükselmiştir bHCG.

Arkadaşım sana içini fersh tut ve dua et demiştim dimi benim de değerim yükseliyo çok şükür 14.gün 692 olmuş tu bugün yine baktırayayım diyorum.
Maşallah cnm değerin ne güzel hep böle devam etsin inş..ilaçlara aynen devam demi?keseye nezaman gitcen?

"orjinaz, post: 41635424, member: 347395"]Kizlar bugun 11. Gün ve sonuc 178,52,Allahim inanamiyorummmmmm :) :)[/QUOTE]
Hayirli olsun canm Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin benim ilk denememdi bugün test yaptm negatif senin kaçıncı denemendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…