Maşallah cnm değerin ne güzel hep böle devam etsin inş..ilaçlara aynen devam demi?keseye nezaman gitcen?
Canımmm çok şükür gözün aydın çok sevindimmmKizlar bugun 11. Gün ve sonuc 178,52,Allahim inanamiyorummmmmm :) :)
Tesekkur ederim Allah razi olsun,pazsrtesi tekrarlicaz tahlili bakalim nolcak,hala inanamiyorum,senin nasildi degerin 11.günCanımmm çok şükür gözün aydın çok sevindimmm
Cnm 269 çıktı ama takılma.her değer bir değil 20 lerden yükselen var.Değerin maşaallah çok iyi bugün 17.günüm 2770 takılma yükseldikten sonra sıkıntı yık cnmTesekkur ederim Allah razi olsun,pazsrtesi tekrarlicaz tahlili bakalim nolcak,hala inanamiyorum,senin nasildi degerin 11.gün
Çok sevindim Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah ,darısı sonuç bekleyen tüm anne Adaylarına sayılı gün çabuk geçiyor inşallah herkesin yüzü Güler...
Kizlar bugun 11. Gün ve sonuc 178,52,Allahim inanamiyorummmmmm :) :)
1-2 ay sonra Dondurulmuslarimla tekrar denicem artik hayirlisi..aklıma hep takıldı transferden sonra yatağa geçerken ayalarınizdan ve omuzlarinizdan güç alarak geçin dediler acaba o mu zararlı oldu
çok tşkler zeytim amin cnm cümlemizin inş..Cnm bugündee 17.günüm merakımdan gidip uaptırdım 2769. Çıktı çok şükür.Evet cnm ilaçlarım Glifor,estrofem,folik,clexsan,jel ve coradpin.hoca bayram sonrası gel hem kese hrm kalp atışı duyalım dedi cnm.
Tçok tşkler zeytim amin cnm cümlemizin inş..
Orjinaz çoookkk tebrik ederim en güzel artışlar senin de olsun inş.benim 11.gün 27ydi ama güzel artıo çok şükür.
Sevdacım takma onları kafana Rabbim daha zamanı gelmedi demiş başka bişi değil.bende hersefer acaba wcyemi erken gittim sertmi kalktımazmı yattım vs bi dünya buluyordum, şimdi3.de oldu inş ve farklı hiç bişi yapmadım.Rabbim doğru zamanı tez vakitte getirsin inş.
Fndfrkfnd, maşallah ne güzel değerler..kese fln erken görünür heralde sende..ben estrofem,folbioil,vajinal jel ve cleaxe iğne kullanıom
oleyyyyyyyy seninde sonucunu merak etmiştim çok sevindim tebrik ediyorum darısı bizlerin başına artık....Kizlar bugun 11. Gün ve sonuc 178,52,Allahim inanamiyorummmmmm :) :)
Sagol canim devamida gelir insallah,senin tahlil tsrihin nezaman.oleyyyyyyyy seninde sonucunu merak etmiştim çok sevindim tebrik ediyorum darısı bizlerin başına artık....
Üzülme demiyeceğim insan gerçekten çok üzülüyor,ama Senin en azından dondurulmuşların var ne güzel ,benim bişeyim kalmadı sil baştan olacak herşeyim ama olsun inşallah bizde burada mutluluğumuzu paylaşacağız pes etmek yok ,diğer yazdığın şeyi anlamadım canım o Yüzdn yorum yapamıyorum..1-2 ay sonra Dondurulmuslarimla tekrar denicem artik hayirlisi..aklıma hep takıldı transferden sonra yatağa geçerken ayalarınizdan ve omuzlarinizdan güç alarak geçin dediler acaba o mu zararlı oldu
Benim bişeyim yok maalesef 2.denememdi oda olmadıSagol canim devamida gelir insallah,senin tahlil tsrihin nezaman.
Kızlar kan verdim sonuç 13.00 da çıkacakmış.
Benim için dua edin
[TE="Zeytim, post: 41644733, member: 613454"]Üzülme demiyeceğim insan gerçekten çok üzülüyor,ama Senin en azından dondurulmuşların var ne güzel ,benim bişeyim kalmadı sil baştan olacak herşeyim ama olsun inşallah bizde burada mutluluğumuzu paylaşacağız pes etmek yok ,diğer yazdığın şeyi anlamadım canım o Yüzdn yorum yapamıyorum..
Cnm çok tebrik ederim hayırla ulaşmayı da nasip etsin Rabbim mucizelerimize inş..bende de hafif kasık ağrısı var ayağa kalktığımda biraz daha fazla hissediyorum..ödüm kopuo adet olucam die..sonucun çok güzel inş hep böle de artsın inş..Kızlar embriyo transferi gününü 1 sayarsak 12, 0 sayarsak 11. gün
bHCG sonucum : 243
2 gün sonra testi tekrar edeceğim.
- Kasıklarımda ağrılarım regli ağrısı gibi hiç geçmedi. Hatta dün gece regl oldum sandım.
- Rahmimde kasılmalar ve burulmalar oluyor.
- Aşırı gaz sorunu var. Bu yüzden yüz üstü yatamıyorum.
- Göğüslerim zaten büyüktü o yüzden hacimsel artma yok. Sadece uçları çok hassas.
- Bulantım falan yok.
- Geceleri sürekli tuvalete kalkıyorum. Hatta gün içinde de çok tuvalete gidiyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sizleri seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?