Tüp bebek sonucu bekleyenler

Be"Sevda_S, post: 41635937, member: 476656"]"orjinaz, post: 41635424, member: 347395"]Kizlar bugun 11. Gün ve sonuc 178,52,Allahim inanamiyorummmmmm :) :)[/QUOTE]
Hayirli olsun canm Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin benim ilk denememdi bugün test yaptm negatif senin kaçıncı denemendi[/QUOTE]
BenimDe ilk denememde ama daha once 4kere negatif asilamam var

1-2 ay sonra Dondurulmuslarimla tekrar denicem artik hayirlisi..aklıma hep takıldı transferden sonra yatağa geçerken ayalarınizdan ve omuzlarinizdan güç alarak geçin dediler acaba o mu zararlı oldu

Maşallah cnm değerin ne güzel hep böle devam etsin inş..ilaçlara aynen devam demi?keseye nezaman gitcen?

Cnm bugündee 17.günüm merakımdan gidip uaptırdım 2769. Çıktı çok şükür.Evet cnm ilaçlarım Glifor,estrofem,folik,clexsan,jel ve coradpin.hoca bayram sonrası gel hem kese hrm kalp atışı duyalım dedi cnm.

Tesekkur ederim Allah razi olsun,pazsrtesi tekrarlicaz tahlili bakalim nolcak,hala inanamiyorum,senin nasildi degerin 11.gün
Cnm 269 çıktı ama takılma.her değer bir değil 20 lerden yükselen var.Değerin maşaallah çok iyi bugün 17.günüm 2770 takılma yükseldikten sonra sıkıntı yık cnm

Çok sevindim Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah ,darısı sonuç bekleyen tüm anne Adaylarına sayılı gün çabuk geçiyor inşallah herkesin yüzü Güler...

Kizlar bugun 11. Gün ve sonuc 178,52,Allahim inanamiyorummmmmm :) :)

1-2 ay sonra Dondurulmuslarimla tekrar denicem artik hayirlisi..aklıma hep takıldı transferden sonra yatağa geçerken ayalarınizdan ve omuzlarinizdan güç alarak geçin dediler acaba o mu zararlı oldu

çok tşkler zeytim amin cnm cümlemizin inş..
Orjinaz çoookkk tebrik ederim en güzel artışlar senin de olsun inş.benim 11.gün 27ydi ama güzel artıo çok şükür.
Sevdacım takma onları kafana Rabbim daha zamanı gelmedi demiş başka bişi değil.bende hersefer acaba wcyemi erken gittim sertmi kalktımazmı yattım vs bi dünya buluyordum, şimdi3.de oldu inş ve farklı hiç bişi yapmadım.Rabbim doğru zamanı tez vakitte getirsin inş.
Fndfrkfnd, maşallah ne güzel değerler..kese fln erken görünür heralde sende..ben estrofem,folbioil,vajinal jel ve cleaxe iğne kullanıom

T
Teşekkür ler canm vesvese işte benimkisi yoksa oraya konduktan sonra hoplasanda düşmez kısmeti varsa Rabbim sana da diğer arkadaşlara da hayirlisiyla kucağınıza almayı nasip etsin benim gibi lere de tez zamanda inşallah..

Tesekkur ederim canim degerim iyi simdlik cok sukur pazartesiyi iple cekiyorum :)

Üzülme demiyeceğim insan gerçekten çok üzülüyor,ama Senin en azından dondurulmuşların var ne güzel ,benim bişeyim kalmadı sil baştan olacak herşeyim ama olsun inşallah bizde burada mutluluğumuzu paylaşacağız pes etmek yok ,diğer yazdığın şeyi anlamadım canım o Yüzdn yorum yapamıyorum..

Sagol canim devamida gelir insallah,senin tahlil tsrihin nezaman.
Benim bişeyim yok maalesef 2.denememdi oda olmadı ilk çıkan değerim düşüktü sorasındada
Ikiye katlanarak ne yazıkki yükselmedi .bilmiyorum tekrar deneme ne zaman olur uzun bir ara veririm diyordum ama burada çoğunuzun güzel hayırlı haberlerinizi okudukça inan bana çok hevesleniyorum çok mutlu oluyorum ,süreç çok stresli iğneler vs...bende çok sinir ve acayip duygusal yapıyor evde her seferinde olay oluyor sanırım huysuz oluyorum eşimde pek anlayışlı değil ,kolay geçirmiyoruz bu Süreci biz Buda düşündürüyor tabii..kısmet artık Rabbim vakti gelince inşallah banada o muhteşem Mucizevi duyguyu taddırır.şimdi sen bunun keyfini çIkar Allah kucağınada almayı nasip etsin cnm.

[TE="Zeytim, post: 41644733, member: 613454"]Üzülme demiyeceğim insan gerçekten çok üzülüyor,ama Senin en azından dondurulmuşların var ne güzel ,benim bişeyim kalmadı sil baştan olacak herşeyim ama olsun inşallah bizde burada mutluluğumuzu paylaşacağız pes etmek yok ,diğer yazdığın şeyi anlamadım canım o Yüzdn yorum yapamıyorum..[/QUOTE]

Cok şükür dondurulmuş var bu defa ama insan tekrar cesaret edemiyor canm bakalm hayırlısıAllah bbaşkadert vvermesin para biriktirir biriktirir deneriz napalim Rabbim bizede kısmet eder inşallah

Üzülem="Zeytim, post: 41644833, member: 613454"]Benim bişeyim yok maalesef 2.denememdi oda olmadı ilk çıkan değerim düşüktü sorasındada
Ikiye katlanarak ne yazıkki yükselmedi .bilmiyorum tekrar deneme ne zaman olur uzun bir ara veririm diyordum ama burada çoğunuzun güzel hayırlı haberlerinizi okudukça inan bana çok hevesleniyorum çok mutlu oluyorum ,süreç çok stresli iğneler vs...bende çok sinir ve acayip duygusal yapıyor evde her seferinde olay oluyor sanırım huysuz oluyorum eşimde pek anlayışlı değil ,kolay geçirmiyoruz bu Süreci biz Buda düşündürüyor tabii..kısmet artık Rabbim vakti gelince inşallah banada o muhteşem Mucizevi duyguyu taddırır.şimdi sen bunun keyfini çIkar Allah kucağınada almayı nasip etsin cnm.[/QUOTE]
Üzülme rabbim ihmal etmez imtihan eder bende 6 yildir bekliyorum buyuk bir sabirla insallah hayirlisiylada kucagimada alirimda pekisir bu mutluluk,vardir bir hayir pes etme sakin ..

Kızlar kan verdim sonuç 13.00 da çıkacakmış.
Benim için dua edin

Kızlar kan verdim sonuç 13.00 da çıkacakmış.
Benim için dua edin

Kızlar embriyo transferi gününü 1 sayarsak 12, 0 sayarsak 11. gün

bHCG sonucum : 243

• Kasıklarımda ağrılarım regli ağrısı gibi hiç geçmedi. Hatta dün gece regl oldum sandım.
  • Rahmimde kasılmalar ve burulmalar oluyor.
  • Aşırı gaz sorunu var. Bu yüzden yüz üstü yatamıyorum.
  • Göğüslerim zaten büyüktü o yüzden hacimsel artma yok. Sadece uçları çok hassas.
  • Bulantım falan yok.
  • Geceleri sürekli tuvalete kalkıyorum. Hatta gün içinde de çok tuvalete gidiyorum.
2 gün sonra testi tekrar edeceğim.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sizleri seviyorum.

Cok şükür dondurulmuş var bu defa ama insan tekrar cesaret edemiyor canm bakalm hayırlısıAllah bbaşkadert vvermesin para biriktirir biriktirir deneriz napalim Rabbim bizede kısmet eder inşallah[/QUOTE]

Hayatım Allah'tan ümidini kesme.
Bu mübarek günlerde çok dua et.
Hiç birimizin durumu kesin değil, gebelik uzun bir maraton.
Hayatta her şey bizim için.
Meryem suresi var bilmem belki de bilirsin. Onu oku lütfen 41 gün boyunca okunuyormuş. En güzel ve hayırlı günlerdeyiz şimdi başla.
İnternetten ve forumumuzdan araştır, okuyanlar var.
Ben de senin için ve hepimiz için dua edeceğim.
Allah herkese hayırlısını versin.

Cnm çok tebrik ederim hayırla ulaşmayı da nasip etsin Rabbim mucizelerimize inş..bende de hafif kasık ağrısı var ayağa kalktığımda biraz daha fazla hissediyorum..ödüm kopuo adet olucam die..sonucun çok güzel inş hep böle de artsın inş..

kızlar mrb benim de sonuç cuma günü 109.5 çıktı sizce iyi mi bir de pazartesi günü kan verecem yükselen old mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…