Tüp bebek sonucu bekleyenler

Cok şükür dondurulmuş var bu defa ama insan tekrar cesaret edemiyor canm bakalm hayırlısıAllah bbaşkadert vvermesin para biriktirir biriktirir deneriz napalim Rabbim bizede kısmet eder inşallah

Hayatım Allah'tan ümidini kesme.
Bu mübarek günlerde çok dua et.
Hiç birimizin durumu kesin değil, gebelik uzun bir maraton.
Hayatta her şey bizim için.
Meryem suresi var bilmem belki de bilirsin. Onu oku lütfen 41 gün boyunca okunuyormuş. En güzel ve hayırlı günlerdeyiz şimdi başla.
İnternetten ve forumumuzdan araştır, okuyanlar var.
Ben de senin için ve hepimiz için dua edeceğim.
Allah herkese hayırlısını versin. [/QUOTE]
Tesekkur edrrim canm gozun aydin senjnde Allah saglik sihhatle kucagina almayida nasip etsin insallah

Hayır olsun inş cnm benim 11.günümde 27ydi sonra 92 yi buldu şükür..birçok kişiye nazaran düşük başlasak da inş artışlarımış hep güzel olur cnm..
İnşallah canım ya valla Allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize senin ilk denemen mi

Hayır olsun inş cnm benim 11.günümde 27ydi sonra 92 yi buldu şükür..birçok kişiye nazaran düşük başlasak da inş artışlarımış hep güzel olur cnm..
İnşallah olur canım ya Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah senin ilk denemen mi

Artış çok büyük oraNlarda ise çoğul gebelikten şüphelenilio ama keseye bakınca netleşio zannımca.hiç o evreye gelmedim ulaşıcaz bu sefer inş

Cok şükür dondurulmuş var bu defa ama insan tekrar cesaret edemiyor canm bakalm hayırlısıAllah bbaşkadert vvermesin para biriktirir biriktirir deneriz napalim Rabbim bizede kısmet eder inşallah[/QUOTE]
Inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…