SoNuç çok güzel inş çok güzelde artar.kaçıncı günündü.kızlar mrb benim de sonuç cuma günü 109.5 çıktı sizce iyi mi bir de pazartesi günü kan verecem yükselen old mu acaba
Cok şükür dondurulmuş var bu defa ama insan tekrar cesaret edemiyor canm bakalm hayırlısıAllah bbaşkadert vvermesin para biriktirir biriktirir deneriz napalim Rabbim bizede kısmet eder inşallah
Hayır olsun inş cnm benim 11.günümde 27ydi sonra 92 yi buldu şükür..birçok kişiye nazaran düşük başlasak da inş artışlarımış hep güzel olur cnm..Ben aranıza yeni katıldım bende tüp bebek yaptırdım bugün 9. Günüm dayanamayıp test yaptırdım sonuç 24
İnşallah canım ya valla Allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize senin ilk denemen miHayır olsun inş cnm benim 11.günümde 27ydi sonra 92 yi buldu şükür..birçok kişiye nazaran düşük başlasak da inş artışlarımış hep güzel olur cnm..
İnşallah olur canım ya Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah senin ilk denemen miHayır olsun inş cnm benim 11.günümde 27ydi sonra 92 yi buldu şükür..birçok kişiye nazaran düşük başlasak da inş artışlarımış hep güzel olur cnm..
Kaç embriyo transfer etti ler size cnmİnşallah olur canım ya Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah senin ilk denemen mi
Tek embriyo transfer edildi 3. GünKaç embriyo transfer etti ler size cnm
İnş hayırlı hayırlı kucağımıza alırız kaçıncı günün peki seninTek embriyo transfer edildi 3. Gün
11 . Günüm du cnm işte 5 embriyo koydularSoNuç çok güzel inş çok güzelde artar.kaçıncı günündü.
Yok cnm 3. Denememdiİnşallah olur canım ya Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah senin ilk denemen mi
2embriyo oldu cnmKaç embriyo transfer etti ler size cnm
Hayırlısı cnm peki kaç tane tuttuğunu falan anlayabiliyorum mi dr lar değerlerle2embriyo oldu cnm
Sağol cnm bende ilk defa yaptırdığı dan bilmiyordum sagolArtış çok büyük oraNlarda ise çoğul gebelikten şüphelenilio ama keseye bakınca netleşio zannımca.hiç o evreye gelmedim ulaşıcaz bu sefer inş
9. Gündü bugün işte 14 te bakıcaz Demişti ama doktorumİnş hayırlı hayırlı kucağımıza alırız kaçıncı günün peki senin
[TE="Zeytim, post: 41644733, member: 613454"]Üzülme demiyeceğim insan gerçekten çok üzülüyor,ama Senin en azından dondurulmuşların var ne güzel ,benim bişeyim kalmadı sil baştan olacak herşeyim ama olsun inşallah bizde burada mutluluğumuzu paylaşacağız pes etmek yok ,diğer yazdığın şeyi anlamadım canım o Yüzdn yorum yapamıyorum..
Kızlar embriyo transferi gününü 1 sayarsak 12, 0 sayarsak 11. gün
bHCG sonucum : 243
2 gün sonra testi tekrar edeceğim.
- Kasıklarımda ağrılarım regli ağrısı gibi hiç geçmedi. Hatta dün gece regl oldum sandım.
- Rahmimde kasılmalar ve burulmalar oluyor.
- Aşırı gaz sorunu var. Bu yüzden yüz üstü yatamıyorum.
- Göğüslerim zaten büyüktü o yüzden hacimsel artma yok. Sadece uçları çok hassas.
- Bulantım falan yok.
- Geceleri sürekli tuvalete kalkıyorum. Hatta gün içinde de çok tuvalete gidiyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sizleri seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?