Amin inş... Korkmayalım rabbimin izniyle bebeklerimiz bizimle. Duamızı eksik etmeyelim. Olacağı varsa olur. Rabbim nasip ettikten sonra bu istatistiklerfasa fiso :)Bu bilgi beni çok korkuttu,rabbim almasın inş mucizemizi bizden
Tşkler cnm inşallah..Amin inş... Korkmayalım rabbimin izniyle bebeklerimiz bizimle. Duamızı eksik etmeyelim. Olacağı varsa olur. Rabbim nasip ettikten sonra bu istatistiklerfasa fiso :)
Canim embriyolarin saglikli olmasa transfer etmezlerdi üzülme rabbim yazdiysa ilk once onun izniyle sonra bizim cabalarimizla olacak,sonucta hepimiz 1sperm ve 1yumurtadan olduk,hayirli haberler aliriz insallah..Slm, kızlar benimde bugün transfer günüm dahil 9. Günüm ilk 5 gün şiddetli sol kasık ağrısı çektim 6. Gun şiddetli bel ağdoge sonrasında ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısı hafifçe uykuya düşündük. Ama ayin 9 da hem test günüm hem regli günüm çok endiseleniyorum. Benim sorunum erken yumurta yetmezliği sadece 2 yumurta toplandı. Hamd olsun ki ikiside transfer edildi ama şansım çok az. Benim gibi olup pozitif sonuc alan varmı?
Inşallah canım ben kendimde tek yumurta çocuğuyum tek tesellim bu hayırlısı Allahtan. Senin durumun nasilCanim embriyolarin saglikli olmasa transfer etmezlerdi üzülme rabbim yazdiysa ilk once onun izniyle sonra bizim cabalarimizla olacak,sonucta hepimiz 1sperm ve 1yumurtadan olduk,hayirli haberler aliriz insallah..
Inşallah canım hayırlı haberlerin i alırız.Benim de transferimin 3. Gunu. 14 temmuzda tahlil yaptirmami istediler. Insallah sonucu guzel olur.
Devam eden bisey yok Allahima bin sükür birde yarinki 2.tahlil iyi olsa,daha kackere tahlil tekrarlatirlar acaba?[/QUOTE][QUOTE="cerenery, post: 41659427, member: 6894uaranım şöyle
Kahverengi demek : epey önce hafif bir kanama olmuş (tutunma kanaması, ya da herhangi bir pıhtı olabilir) ve o geldi demek.
Kırmızı ise şu anda kanama var demek.
Kahverengi devam edip de kırmızıya dönüyorsa sorun var.
Yoksa sorun yok
Benim de transferimin 3. Gunu. 14 temmuzda tahlil yaptirmami istediler. Insallah sonucu guzel olur.
Cnm maşallah çok sevindim, gözün aydın tekrar14. Gun betahcg sonucum 487 cikti,katlanmis allahima bin sukur,2gün sonra bidaha :s
Canim senin adına çok ama çok sevindim. Insallah güzel bir hamilelik geçirirsin. Benim bugün 10. Günüm beklemek çok zor dua et bizim için.14. Gun betahcg sonucum 487 cikti,katlanmis allahima bin sukur,2gün sonra bidaha :s
Hayatım dün gece yarısı uyandım foruma baktım. Benim bir mesajımda yazdıklarım seni üzmüş onu gördüm. Sana yemin ederim bak mübarek günlerdeyiz üzüntüden uyuyamadım sabaha kadar.Cnm maşallah çok sevindim, gözün aydın tekrar
14. Gun betahcg sonucum 487 cikti,katlanmis allahima bin sukur,2gün sonra bidaha :s
Bilmem ikiz olabilirmi dersin 600ün uzerine cikarsa ikiz olur diye duymustum,hayirlisi olsun kucagima alayim hayirlisiylada 1 2 3 farketmez :)İkiz olmasın sakın :) ay ne güzellll yaaa maşallaaaahhhh
Evet canim 2gunde bir 2katina cikmasi lazim hakkinda hayirlisinolsun insallah sende kat kat katlanirsin..Arkadaşlar 2 günde bir mi iki katına çıkması gerekiyo benim değerim 9.gün 27 yarın 11gün benim için dua edin
Canim senin adına çok ama çok sevnorma Insallah güzel bir hamilelik geçirirsin. Benim bugün 10. Günüm beklemek çok zor dua et bizim için.
Tesekkur ederim kahve lekelenmem gelince cok korkmustum,insallah hepimizin hersey normal gider.Cnm maşallah çok sevindim, gözün aydın tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?