Tüp bebek sonucu bekleyenler

Bu bilgi beni çok korkuttu,rabbim almasın inş mucizemizi bizden
Amin inş... Korkmayalım rabbimin izniyle bebeklerimiz bizimle. Duamızı eksik etmeyelim. Olacağı varsa olur. Rabbim nasip ettikten sonra bu istatistiklerfasa fiso :)

Slm, kızlar benimde bugün transfer günüm dahil 9. Günüm ilk 5 gün şiddetli sol kasık ağrısı çektim 6. Gun şiddetli bel ağrısı ve sonrasında ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısı hafifçe uykuya düşündük. Ama ayin 9 da hem test günüm hem regli günüm çok endiseleniyorum. Benim sorunum erken yumurta yetmezliği sadece 2 yumurta toplandı. Hamd olsun ki ikiside transfer edildi ama şansım çok az. Benim gibi olup pozitif sonuc alan varmı?

Benim de transferimin 3. Gunu. 14 temmuzda tahlil yaptirmami istediler. Insallah sonucu guzel olur.

Canim embriyolarin saglikli olmasa transfer etmezlerdi üzülme rabbim yazdiysa ilk once onun izniyle sonra bizim cabalarimizla olacak,sonucta hepimiz 1sperm ve 1yumurtadan olduk,hayirli haberler aliriz insallah..

Canim embriyolarin saglikli olmasa transfer etmezlerdi üzülme rabbim yazdiysa ilk once onun izniyle sonra bizim cabalarimizla olacak,sonucta hepimiz 1sperm ve 1yumurtadan olduk,hayirli haberler aliriz insallah..
Inşallah canım ben kendimde tek yumurta çocuğuyum tek tesellim bu hayırlısı Allahtan. Senin durumun nasil

[QUOTE="cerenery, post: 41659427, member: 6894uaranım şöyle

Kahverengi demek : epey önce hafif bir kanama olmuş (tutunma kanaması, ya da herhangi bir pıhtı olabilir) ve o geldi demek.

Kırmızı ise şu anda kanama var demek.
Kahverengi devam edip de kırmızıya dönüyorsa sorun var.
Yoksa sorun yok [/QUOTE]
Devam eden bisey yok Allahima bin sükür birde yarinki 2.tahlil iyi olsa,daha kackere tahlil tekrarlatirlar acaba?

Devam eden bisey yok Allahima bin sükür birde yarinki 2.tahlil iyi olsa,daha kackere tahlil tekrarlatirlar acaba?[/QUOTE]
Cnm bende 2katını bulmuş artık tahlile gerek yok 2haftaya keseye gel dediler.ama insan duramıo ki yarın yine yaptırcam inş hayırla..

Cnm maşallah çok sevindim, gözün aydın tekrar
Hayatım dün gece yarısı uyandım foruma baktım. Benim bir mesajımda yazdıklarım seni üzmüş onu gördüm. Sana yemin ederim bak mübarek günlerdeyiz üzüntüden uyuyamadım sabaha kadar.
Asla hiç birinizi üzmek istemem.
Bulduğum bilgileri sizinle paylaşıyorum ki heyecanımız azalsın.
Sizleri seviyorum.

Kızlar merhaba,

Bir sitede okudum (yabacı site - amerikan olabilir).
Tüp bebek merkezinindi.

Genelde bizim tüp bebek merkezleri hep 12-14 gün sonra test istiyor ya.
Onlar 8 günde bakıyorlarmış kanda. Çıkmazsa 10. gün tekrar ediyorlarmış.

Hamilelik sağlıklı olmasa bile ve değer artmasa bile şu anlama geliyormuş.
Kadın gebe kalabiliyor, gebeliğin sonlanması embriyodan ya da başka çevresel etkenlerden. Ama hamile kalma sorunu yok.

Şimdi 8. gün test yapmış olsak pozitif sonucu göreceğiz aslında.
Ama 12 gün bekliyoruz, bir de üstüne adet olunca tüm umudumuzu yitiriyoruz.
Sanıyoruz ki bizde sorun var hamile kalamıyoruz.
Embriyoda sorun olabileceğini hiç düşünmüyoruz.

Aslında mantıklı geldi...
Ne dersiniz?

Arkadaşlar 2 günde bir mi iki katına çıkması gerekiyo benim değerim 9.gün 27 yarın 11gün benim için dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…