Tüp bebek sonucu bekleyenler

Canım benim,bizi bizden başka kim anlayabilir ki..tanışmasakda birbirimizin değerlerine sevinip üzülüyoruz işte.gönül bağımız var bizim.ufacık şeylerden ümitlenip,ufacık şeylerden kahroluyoruz.Rabbim inş mucizelerimize ulaştıracak,o ana ulaşana kadar da bu geliş gidişleri yaşıcaz,senle ilgili bi durum değil cnm benim güzel düşüncez inş

Bilmem ikiz olabilirmi dersin 600ün uzerine cikarsa ikiz olur diye duymustum,hayirlisi olsun kucagima alayim hayirlisiylada 1 2 3 farketmez :)
12. gün 464 14. gün 1080 di bende ikiz diye heveslenmistim ama tek kese göründü ultrason da bence senin de tek aman tek çift hiç fark etmez rabbim inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin de

12. re64 14. gün 1080 di bende ikiz diye heveslenmistim ama tek kese göründü ultrason da bence senin de tek aman tek çift hiç fark etmez rabbim inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin de
Evet ya bende oyle dusunuyorum ama hic kafami takmam tekti ciftti sagligiyla hayriyla kucagimiza alalimda rabbim ne veririse o

Tebrikler canım. Ben idrar testi yaptım negatif malesef.

Canım kaçıncı gün?
Bir şey diyeceğim idrar testine çok güvenmeyin.
Dün kız kardeşim heves etti çift çizgi görelim diye gitmiş en iyi marka test almış.
Kullandım çizgi falan çıkmadı 13. gün HCG muhtemelen 400 civarıydı...

Her zaman doğru sonuç vermiyor idrar testi... Daha doğrusu her test paketi içindeki test kaliteli olmayabiliyor...

10. Günüm canım transfer günü dahil. Yarın kan versem çıkarmı acaba.

Bu arada ben jele başlayacağım.
Sanırım artık direnecek gücüm kalmadı.
Crinone diye bir ilaç verdi doktor.
Offf kaşıntı yapıyor dediniz ya çok kafaya taktım yaaa

10. Günüm canım transfer günü dahil. Yarın kan versem çıkarmı acaba.

Bugün bile versen çıkar eğer varsa :)
Ben kudurdim de gittim 7. gün yaptıdım 21 çıktı.
Sonra 9. gün yaptırdım 73 dü sanırım.
12. gün 243
Bugün 14. gün 505

Bugün bile versen çıkar eğer varsa :)
Ben kudurdim de gittim 7. gün yaptıdım 21 çıktı.
Sonra 9. gün yaptırdım 73 dü sanırım.
12. gün 243
Bugün 14. gün 505
Inşallah canım benimde pozitif çıkar. Çok canım sıkkın. Yarın naipse yaptircam. Bide sende belirti varmıydi?

Tesekkur ederim kahve lekelenmem gelince cok korkmustum,insallah hepimizin hersey normal gider.

cnm lekelenmeden hıc korkma benımde 4 gun sureklı kahve lekem oldu doktor muhtemel yerleşme kanaması dedı..sonrada gectı ınsallh senınde gecmıstır

Kızlar aldım sonucumu 9. Gün 24 tü bugün 11. Gün sonuç 84 arife günü ilk ultrasonuma çağırdılar çok mutluyum Allah bekleyen herkese bu Mutluluğu tattırsın

Maşallah inşallah benimde katlanır bugün Akşama alıcam sonucumu

Hadi gözün aydin daha cok katlanirsin insallah bidaha istedilermi tahlil,bende bugun verdim 16.gun budaha istediler daha nekadar surecek bu boyle..

Kızlar ben de aldım sonucumu.
12.gün 243 tü biliyorsunuz.
Bugün 505 olmuş

hadi hayırla inş gözdecim...çoookkk tşkler orjinaz ve cerenery..saolun canlar güzel gidioz inş hepiciğimizdeartık tahlil yapma iki katını bulmuş dedilerdi geçen seferde,insan duramıo yaptırmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…