Canım benim,bizi bizden başka kim anlayabilir ki..tanışmasakda birbirimizin değerlerine sevinip üzülüyoruz işte.gönül bağımız var bizim.ufacık şeylerden ümitlenip,ufacık şeylerden kahroluyoruz.Rabbim inş mucizelerimize ulaştıracak,o ana ulaşana kadar da bu geliş gidişleri yaşıcaz,senle ilgili bi durum değil cnm benim güzel düşüncez inşHayatım dün gece yarısı uyandım foruma baktım. Benim bir mesajımda yazdıklarım seni üzmüş onu gördüm. Sana yemin ederim bak mübarek günlerdeyiz üzüntüden uyuyamadım sabaha kadar.
Asla hiç birinizi üzmek istemem.
Bulduğum bilgileri sizinle paylaşıyorum ki heyecanımız azalsın.
Sizleri seviyorum.
12. gün 464 14. gün 1080 di bende ikiz diye heveslenmistim ama tek kese göründü ultrason da bence senin de tek aman tek çift hiç fark etmez rabbim inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin deBilmem ikiz olabilirmi dersin 600ün uzerine cikarsa ikiz olur diye duymustum,hayirlisi olsun kucagima alayim hayirlisiylada 1 2 3 farketmez :)
Evet ya bende oyle dusunuyorum ama hic kafami takmam tekti ciftti sagligiyla hayriyla kucagimiza alalimda rabbim ne veririse o12. re64 14. gün 1080 di bende ikiz diye heveslenmistim ama tek kese göründü ultrason da bence senin de tek aman tek çift hiç fark etmez rabbim inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin de
İnşallah canım verdim Kanı bekliyorum inşallah katlanır Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsinEvet canim 2gunde bir 2katina cikmasi lazim hakkinda hayirlisinolsun insallah sende kat kat katlanirsin..
Kacinci gunun bugun sonucu buraya yaz rabbim gonlune gore versin.İnşallah canım verdim Kanı bekliyorum inşallah katlanır Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
Maşallah inşallah benimde katlanır bugün Akşama alıcam sonucumuKızlarr 14.gün değerim 92ydi bugün 18.gün veee değerim 803 olmuuşşş
Hadi gözün aydin daha cok katlanirsin insallah bidaha istedilermi tahlil,bende bugun verdim 16.gun budaha istediler daha nekadar surecek bu boyle..Kızlarr 14.gün değerim 92ydi bugün 18.gün veee değerim 803 olmuuşşş
Kızlarr 14.gün değerim 92ydi bugün 18.gün veee değerim 803 olmuuşşş
Tebrikler canım. Ben idrar testi yaptım negatif malesef.Yaşasınnnnnn
Tebrikler canım. Ben idrar testi yaptım negatif malesef.
10. Günüm canım transfer günü dahil. Yarın kan versem çıkarmı acaba.Canım kaçıncı gün?
Bir şey diyeceğim idrar testine çok güvenmeyin.
Dün kız kardeşim heves etti çift çizgi görelim diye gitmiş en iyi marka test almış.
Kullandım çizgi falan çıkmadı 13. gün HCG muhtemelen 400 civarıydı...
Her zaman doğru sonuç vermiyor idrar testi... Daha doğrusu her test paketi içindeki test kaliteli olmayabiliyor...
10. Günüm canım transfer günü dahil. Yarın kan versem çıkarmı acaba.
Inşallah canım benimde pozitif çıkar. Çok canım sıkkın. Yarın naipse yaptircam. Bide sende belirti varmıydi?Bugün bile versen çıkar eğer varsa :)
Ben kudurdim de gittim 7. gün yaptıdım 21 çıktı.
Sonra 9. gün yaptırdım 73 dü sanırım.
12. gün 243
Bugün 14. gün 505
Tesekkur ederim kahve lekelenmem gelince cok korkmustum,insallah hepimizin hersey normal gider.
Canim testi atmamiştim giderek koyulasmis .Inşallah canım benimde pozitif çıkar. Çok canım sıkkın. Yarın naipse yaptircam. Bide sende belirti varmıydi?
Maşallah inşallah benimde katlanır bugün Akşama alıcam sonucumu
Hadi gözün aydin daha cok katlanirsin insallah bidaha istedilermi tahlil,bende bugun verdim 16.gun budaha istediler daha nekadar surecek bu boyle..
Kızlar ben de aldım sonucumu.
12.gün 243 tü biliyorsunuz.
Bugün 505 olmuş
hadi hayırla inş gözdecim...çoookkk tşkler orjinaz ve cerenery..saolun canlar güzel gidioz inş hepiciğimizdeartık tahlil yapma iki katını bulmuş dedilerdi geçen seferde,insan duramıo yaptırmadan..Yaşasınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?