Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kizlar bugun tam 1 hafta oldu transfer yaptirali.carsamba gunu test yapicam daha ama bende hic bir degisiklik yada belirti yok.bazilari kasıklar da agri batma bel agrisi yazmışlar bende hiçbiri yok acaba olumsuzmu durum?tecrubeleri olanlar yazabilirler mi ?

Belirtipost: 41676452, member: 665556"]Kizlar bugun tam 1 hafta oldu transfer yaptirali.carsamba gunu test yapicam daha ama bende hic bir degisiklik yada belirti yok.bazilari kasıklar da agri batma bel agrisi yazmışlar bende hiçbiri yok acaba olumsuzmu durum?tecrubeleri olanlar yazabilirler mi ?[/QUOTE]
Belirti bekleyerek kendkni strese sokma canim belki icinde minigin seninledir onuda uzme,gerci hepimiz yapiurz ayni hatalari,herkez bir degil rabbim hepimizin vucudunu ayri yaratmis biri gebelige cok tepki verir oburu vermez,sabret ve bekle hersey gonlune gore olur insallah.

Belirti bekleyerek kendkni strese sokma canim belki icinde minigin seninledir onuda uzme,gerci hepimiz yapiurz ayni hatalari,herkez bir degil rabbim hepimizin vucudunu ayri yaratmis biri gebelige cok tepki verir oburu vermez,sabret ve bekle hersey gonlune gore olur insallah.[/QUOTE]
Aynen oyle cnm
Ne bileyim iste insanin aklina takiliyo noluyo içerde diye beklemek cok fena

Bu arada ben jele başlayacağım.
Sanırım artık direnecek gücüm kalmadı.
Crinone diye bir ilaç verdi doktor.
Offf kaşıntı yapıyor dediniz ya çok kafaya taktım yaaa
Ben de kullaniyorum ama kasintim olmadi hic ,bebislerimizi koruyacagiz hic kafana takilmasin bence

Kizlar bugun tam 1 hafta oldu transfer yaptirali.carsamba gunu test yapicam daha ama bende hic bir degisiklik yada belirti yok.bazilari kasıklar da agri batma bel agrisi yazmışlar bende hiçbiri yok acaba olumsuzmu durum?tecrubeleri olanlar yazabilirler mi ?

Bende
Bende bel ağrısı kasık ağrısı çok açılma hepsi var canım ama idrar testi negatif bugün 10.gunum. büyük üzüntü yaşadım sonradan pozitif oldu ama bi 10 dk sonra yine negatif. Birazdan acile kan test iyaptircam. Anlican canım bu işler belirti ye bakmıyor.

Canim sen kan testi yaptır hemen idrar biliyosun net degil bosuna üzme kendini hadi hayirli haberini bekliyorum
Insallah sonrada benimkini

Bende crinone jel kullaniyorum ve gayet normal yani kasinti falan Yok .

Benden tavsiye jeli hep sabah kalkdiktan sonra sürün ve 1 Saat yatili kalin
Fazla geri cikmiyor artisi..

Bu arada ben jele başlayacağım.
Sanırım artık direnecek gücüm kalmadı.
Crinone diye bir ilaç verdi doktor.
Offf kaşıntı yapıyor dediniz ya çok kafaya taktım yaaa
BendE de kaşıntı fln olmadı cnm.ha bi de belirti arayanlar genelde belirti sandıklarımız kullandığımız ilaçların etkileri..hepiniz öpüldünüz,güzel haberlerle buluşmak üzere

Kızlar benim sonuç 1.20 siz pozitif olanlar nerde yaptırdın iz? Doktorunuz kimdi?
Kaçıncı denemendi cnm.benim 3.de oldu inş kayseri acıbadem.ama merkezin farkının olduğunu düşünmüom sadece doğru zaman gelmiş.ilk 2si diyarbakır bahçecide olmuştu,çok memnundu. Kendilerinden ama orda kısmet olmadıydı burda oldu çok şükür...

Bende crinone jel kullaniyorum ve gayet normal yani kasinti falan Yok .

Benden tavsiye jeli hep sabah kalkdiktan sonra sürün ve 1 Saat yatili kalin
Fazla geri cikmiyor artisi..

Tatlım işe gidiyorum.
O halde ben acaba saat 5 gibi uyansam yapsam ilacı sonra yine yatsam...
Aslında o zaman uzandığım için dışarı sızmaz sorun olmaz.

Be
benim ilk denemem canım ama 2 senedir tedavi görüyorum aşılama falan ve yumurta rezervi çok düşük zaman benim için çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…