Belirti bekleyerek kendkni strese sokma canim belki icinde minigin seninledir onuda uzme,gerci hepimiz yapiurz ayni hatalari,herkez bir degil rabbim hepimizin vucudunu ayri yaratmis biri gebelige cok tepki verir oburu vermez,sabret ve bekle hersey gonlune gore olur insallah.[/QUOTE]Belirtipost: 41676452, member: 665556"]Kizlar bugun tam 1 hafta oldu transfer yaptirali.carsamba gunu test yapicam daha ama bende hic bir degisiklik yada belirti yok.bazilari kasıklar da agri batma bel agrisi yazmışlar bende hiçbiri yok acaba olumsuzmu durum?tecrubeleri olanlar yazabilirler mi ?
Ben de kullaniyorum ama kasintim olmadi hic ,bebislerimizi koruyacagiz hic kafana takilmasin benceBu arada ben jele başlayacağım.
Sanırım artık direnecek gücüm kalmadı.
Crinone diye bir ilaç verdi doktor.
Offf kaşıntı yapıyor dediniz ya çok kafaya taktım yaaa
Bende bel ağrısı kasık ağrısı çok açılma hepsi var canım ama idrar testi negatif bugün 10.gunum. büyük üzüntü yaşadım sonradan pozitif oldu ama bi 10 dk sonra yine negatif. Birazdan acile kan test iyaptircam. Anlican canım bu işler belirti ye bakmıyor.Kizlar bugun tam 1 hafta oldu transfer yaptirali.carsamba gunu test yapicam daha ama bende hic bir degisiklik yada belirti yok.bazilari kasıklar da agri batma bel agrisi yazmışlar bende hiçbiri yok acaba olumsuzmu durum?tecrubeleri olanlar yazabilirler mi ?
Canim sen kan testi yaptır hemen idrar biliyosun net degil bosuna üzme kendini hadi hayirli haberini bekliyorumBende
Bende bel ağrısı kasık ağrısı çok açılma hepsi var canım ama idrar testi negatif bugün 10.gunum. büyük üzüntü yaşadım sonradan pozitif oldu ama bi 10 dk sonra yine negatif. Birazdan acile kan test iyaptircam. Anlican canım bu işler belirti ye bakmıyor.
Verdim canım kan testini 1 saate çıkacak. Offf fff. ..Canim sen kan testi yaptır hemen idrar biliyosun net degil bosuna üzme kendini hadi hayirli haberini bekliyorum
Insallah sonrada benimkini
Hadİ Cnm hayırla inş...dualarımız seninle ...Kızlar kan verdim bekliyorum.
BendE de kaşıntı fln olmadı cnm.ha bi de belirti arayanlar genelde belirti sandıklarımız kullandığımız ilaçların etkileri..hepiniz öpüldünüz,güzel haberlerle buluşmak üzereBu arada ben jele başlayacağım.
Sanırım artık direnecek gücüm kalmadı.
Crinone diye bir ilaç verdi doktor.
Offf kaşıntı yapıyor dediniz ya çok kafaya taktım yaaa
Kaçıncı denemendi cnm.benim 3.de oldu inş kayseri acıbadem.ama merkezin farkının olduğunu düşünmüom sadece doğru zaman gelmiş.ilk 2si diyarbakır bahçecide olmuştu,çok memnundu. Kendilerinden ama orda kısmet olmadıydı burda oldu çok şükür...Kızlar benim sonuç 1.20 siz pozitif olanlar nerde yaptırdın iz? Doktorunuz kimdi?
Bende crinone jel kullaniyorum ve gayet normal yani kasinti falan Yok .
Benden tavsiye jeli hep sabah kalkdiktan sonra sürün ve 1 Saat yatili kalin
Fazla geri cikmiyor artisi..
Kızlar benim sonuç 1.20 siz pozitif olanlar nerde yaptırdın iz? Doktorunuz kimdi?
benim ilk denemem canım ama 2 senedir tedavi görüyorum aşılama falan ve yumurta rezervi çok düşük zaman benim için çok önemli.Kaçıncı denemendi cnm.benim 3.de oldu inş kayseri acıbadem.ama merkezin farkının olduğunu düşünmüom sadece doğru zaman gelmiş.ilk 2si diyarbakır bahçecide olmuştu,çok memnundu. Kendilerinden ama orda kısmet olmadıydı burda oldu çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?