Tüp bebek sonucu bekleyenler

Be

benim ilk denemem canım ama 2 senedir tedavi görüyorum aşılama falan ve yumurta rezervi çok düşük zaman benim için çok önemli.
Cnm benim kankam var eşi spermlerinde canlılık yoktu 3 tüpbebek sonrasında şimdi normal yollarla hamile 3aylık...biz desen sperm sıfırken şimdi hem canlılığı ii hemde sağlıklı 3.tedavimizde oldu gibi inş..Rabbim senin için de ol dicek kuzum,hayırla inş..

Canim aytuğ bey ücret toplam ne kadardı?

Canım Aytuğ Bey'e gidip önce ön görüşme yapıyorsun. Tedavi hakkında bilgi veriyor.
İstersen o gün muayene oluyorsun. Ama elinde daha önceki testlerin falan varsa ve yakın zamanda çekilmiş bir USG tetkiki onları gösterirsin. Muayene ücreti 400 TL yanlış hatırlamıyorsam.

Sonra tedavinin finansal boyutunu konuşmak üzere asistanına yönlendiriyor seni. Doktor para konuşmuyor hiç bir aşamada.
Tedavi ilaçları senin yumurtalarının gelişimine göre miktar olarak değişiyor. Erken olgunlaşırsa kısa süre ilaç kullanırsın geç olgunlaşırsa daha uzun. Buna göre de ilaç fiyatı değişiyor 1200-1500 TL arası.

Ve tedavinin takip muayeneleri, yumurta toplama, transfer olmak üzere geri kalan ücreti de 5000 TL. Pazarlık yapılıyor ama ciddi düşmez fiyat sembolik olur düşüş.

Embriyo dondurmak istiyorsan da 500 dolar veriyorsun.

In
Inşallah canım Rabbim kimseyi evlatla sinamasin. Sizin adınıza çok sevindim bu arada tatlım :*)

Inşallah canım benimde pozitif çıkar. Çok canım sıkkın. Yarın naipse yaptircam. Bide sende belirti varmıydi?

Belirtiler sanırım ilaçlardan oluyormuş.
Ama ben cumartesi günü aşağıdaki mesajı paylaştım bendeki değişimler diyebilirim belirti değilse bile :

Cumartesi günü yazdığım mesaj :
"Kızlar embriyo transferi gününü 1 sayarsak 12, 0 sayarsak 11. gün

bHCG sonucum : 243

• Kasıklarımda ağrılarım regli ağrısı gibi hiç geçmedi. Hatta dün gece regl oldum sandım.
  • Rahmimde kasılmalar ve burulmalar oluyor.
  • Aşırı gaz sorunu var. Bu yüzden yüz üstü yatamıyorum.
  • Göğüslerim zaten büyüktü o yüzden hacimsel artma yok. Sadece uçları çok hassas.
  • Bulantım falan yok.
  • Geceleri sürekli tuvalete kalkıyorum. Hatta gün içinde de çok tuvalete gidiyorum.
2 gün sonra testi tekrar edeceğim.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sizleri seviyorum. "

Sağol canım konaklama da yardımcı oluyorlarmi

Bende ki belirtilerle aynı kuzum ama negatif benimki 12. Gun tekrar yaptircam. Senin adına sevindim.

Sağol canım konaklama da yardımcı oluyorlarmi

Canım ben İstanbul'da yaşıyorum. O sebeple hiç sormadım.
Ama özel bir klinik sonuçta. Bilemiyorum. Yardımcı olmuyor olabilirler.
Sorman gerek.

Ya aslında süreçte genel olarak git-gel yapılır sorun yok da. İki günde bir yumurta boyutuna bakıyor doktor toplama öncesi o sıkıntılı...

Nerede yaşıyorsun?

Denizli canim

Hayatım ailende öğretmen falan varsa öğretmen evlerinde konaklayabilirsin. Hatta sanırım ücretini tam ödeyip öğretmen yakını olmadan da kalınıyor.

Bu mevsimde İstanbul'da çok pahalı olmaz yaz aylarında sahil kentlerindekiler pahalı ve dolu oluyor.
Hem fiyatı uygun hem de temiz.

Doktorun muayene hanesine yakın (Ataşehir'de) bir öğretmen evi var diye biliyorum. http://www.ogretmenevine.com/zubeyde-hanim-atasehir-ogretmenevi.html

Öğrenci pansiyonunda bile konaklarsın konuşup. İlla otellerde astronomik ücret ödemen gerekmez bile...

Kızlar sizde de ter kokusu oldu mu çok?
Ben kendimi leş gibi hissediyorum.
Çok kötü kokuyorum.
Sabah akşam duş almama rağmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…