Tüp bebek sonucu bekleyenler

Var canım herkes öğretmen:) biraz dinleneyim gidicem inş. Bu arada direk telefon numarasi varmı merkezin.

merhaba kızlar fırsat bulup sonuçlarımı paylaşamadım bir türlü benım bugun transfer sonrası 14.günüm.ama tabi herkes gibi bende dayanamayıp erken test yaptırdım.

11.gün değerim 262
13.gün değerim 721

allahıma cok sukur olumlu sonuclar aldım rabbım kimsenin emeklerini boşa çıkarması.15 gün sonra keseyi görmeye gidicem

Tatlım işe gidiyorum.
O halde ben acaba saat 5 gibi uyansam yapsam ilacı sonra yine yatsam...
Aslında o zaman uzandığım için dışarı sızmaz sorun olmaz.

anladıgım kadarıyla herkes bu crimone jeli farklı kullanıyor benım doktorum yaptıkdan sonra 5 dakıka oturmamı sonra 30 dakıka yuruyus yapmam gerektıgını söyledi gün içerisinde tabıkı akıtı oluyor ger gelıyor ama gerı gelmesı önemli değilmiş zaten yeterli miktarı almış oluyormuş

Gozunaydin canim masallah ikiz olmasin degerlerin bayagi yuksek.

Ay inşallah hepiniz gönlünüze göre sonuç alırsınız kızlarrr

Kızlar benim sonuç 1.20 9. Gün sonucum ben 10. Gun sanıyordum transfer gününü hesapladigim için ama doktorum yanlış hesapladigimi ve perşembe günü asıl sonuca bakmamı söyledi. Ama estrofem ilacını kesmemi progestona devam etmemi söyledi kafam karıştı. Benim durumunda olan varmi

Ben verdim çıktı canım istersen git bi şansını dene ama haber ver olur mı
Canin benim sonuç 1.20 9. Gün sonucum ben 10. Gun sanıyordum transfer gününü hesapladigim için ama doktorum yanlış hesapladigimi ve perşembe günü asılsonuca bakmamı söyledi. Ama estrofem ilacını kesmemi progestona devametmemi söyledi kafam karıştı. Benimdurumunda olan varmi

Canim siz estrofem e devam ediyormusunuz
Canım ben o ilacı hiç kullanmadım.
Yumurta toplamadan beri her gün (transfere kadar ve transferden sonra) 1 ampul progestan iğne oldum.
Dün vajinal jele başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…