bende de var cnm bende kendimi öyle hissediyorumKızlar sizde de ter kokusu oldu mu çok?
Ben kendimi leş gibi hissediyorum.
Çok kötü kokuyorum.
Sabah akşam duş almama rağmen...
büyük bir ihtimal intihap var dır cnm bende de oluyor du dr diocit verdi maşallah geçti:) Bende de yanma oluyor ama doğal mı yoksa ben enfeksiyon mu kaptım bilmiyorum...
Var canım herkes öğretmen:) biraz dinleneyim gidicem inş. Bu arada direk telefon numarasi varmı merkezin.Hayatım ailende öğretmen falan varsa öğretmen evlerinde konaklayabilirsin. Hatta sanırım ücretini tam ödeyip öğretmen yakını olmadan da kalınıyor.
Bu mevsimde İstanbul'da çok pahalı olmaz yaz aylarında sahil kentlerindekiler pahalı ve dolu oluyor.
Hem fiyatı uygun hem de temiz.
Doktorun muayene hanesine yakın (Ataşehir'de) bir öğretmen evi var diye biliyorum. http://www.ogretmenevine.com/zubeyde-hanim-atasehir-ogretmenevi.html
Öğrenci pansiyonunda bile konaklarsın konuşup. İlla otellerde astronomik ücret ödemen gerekmez bile...
ooo süpper :)Var canım herkes öğretmen:) biraz dinleneyim gidicem inş. Bu arada direk telefon numarasi varmı merkezin.
Offf çok kötü bir durum hiç sevmem pis pis kokulu olmayı :Sbende de var cnm bende kendimi öyle hissediyorum
He vallaha eşim bile rahatsız oluyorOfff çok kötü bir durum hiç sevmem pis pis kokulu olmayı :S
Tatlım işe gidiyorum.
O halde ben acaba saat 5 gibi uyansam yapsam ilacı sonra yine yatsam...
Aslında o zaman uzandığım için dışarı sızmaz sorun olmaz.
Gozunaydin canim masallah ikiz olmasin degerlerin bayagi yuksek.merhaba kızlar fırsat bulup sonuçlarımı paylaşamadım bir türlü benım bugun transfer sonrası 14.günüm.ama tabi herkes gibi bende dayanamayıp erken test yaptırdım.
11.gün değerim 262
13.gün değerim 721
allahıma cok sukur olumlu sonuclar aldım rabbım kimsenin emeklerini boşa çıkarması.15 gün sonra keseyi görmeye gidicem
Hayırlısıyla onlarada sıra gelecek ,her aşaması Heyecanlı ne güzellllmaşallah yükselmiş cnm 313 olmuş maşallah bir de kalp atışıyla kısmetse kesesini görüp duyarsam inş
Gozunaydin canim masallah ikiz olmasin degerlerin bayagi yuksek.
Ben verdim çıktı canım istersen git bi şansını dene ama haber ver olur mı10. Günüm canım transfer günü dahil. Yarın kan versem çıkarmı acaba.
Verdim çıktı :)Ben verdim çıktı canım istersen git bi şansını dene ama haber ver olur mı
Canin benim sonuç 1.20 9. Gün sonucum ben 10. Gun sanıyordum transfer gününü hesapladigim için ama doktorum yanlış hesapladigimi ve perşembe günü asılsonuca bakmamı söyledi. Ama estrofem ilacını kesmemi progestona devametmemi söyledi kafam karıştı. Benimdurumunda olan varmiBen verdim çıktı canım istersen git bi şansını dene ama haber ver olur mı
Canim siz estrofem e devam ediyormusunuzVerdim çıktı :)
Hem de 7. günde :)
Canım ben o ilacı hiç kullanmadım.Canim siz estrofem e devam ediyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?