Ediyorum vallahi hepimize tüm isteyenlere Allah'ım bu mübarek günlerde bize yardım etsin...Sağol canım teşekkür ederim. Dua Et canım sen hamişsin :) duan geçer.
Canin benim sonuç 1.20 9. Gün sonucum ben 10. Gun sanıyordum transfer gününü hesapladigim için ama doktorum yanlış hesapladigimi ve perşembe günü asılsonuca bakmamı söyledi. Ama estrofem ilacını kesmemi progestona devametmemi söyledi kafam karıştı. Benimdurumunda olan varmi
Yani araştırdığım kadarıyla :Tamam canım. Bakıyorum ama ayrıntılı bişey bulamiyorum
Yani ne kadar bakarsak bakalım internette sonuçta doktor kadar bilemeyiz :)Hayırlısı canim inş.
Sorucam kuzum . Zaten bi yarın kullanamicam .Perşembe de sonucu alcam :S hayırlısıYani ne kadar bakarsak bakalım internette sonuçta doktor kadar bilemeyiz :)
Adam bu işin ilmini okumuş senelerce.
Ama doktorun aklına yatmayan konularda seni aydınlatmalı.
Sor bence aklına takılan herşeyi...
Ben gündüz iş yerinden pek giremiyorum.Sorucam kuzum . Zaten bi yarın kullanamicam .Perşembe de sonucu alcam :S hayırlısı
Tamam tatlım.Ben gündüz iş yerinden pek giremiyorum.
Ama akşam mutlaka bakarım.
Sonucu paylaş ne olursa olsun :)
Canim endise edip bebeğini üzme güzel şeyler düşün. Yarın herşey çok güzel olucak benceYarin 3.defa betahcg testi vercem 2 gunde nekadar katlandi bakalim,yada katlandimi? Kackere daha isticekler cok merak ediyorum,hic bukadar cok duyguyu bir arada yasamamistim,heycan sevinc merak endişe,rabbim sonumuzu hayr etsin sabah olmaz
Ne kadar ii anlıom seni cnm..vallla bana 2katını bulunca değerim tamam test fln yapma 2haftaya keseye gel dedi.ama insan 2hafta bişi yapmadan duramıoki..hele de arada kasık ağrıları olunca adet olucam die aklı çıkıo..yani onlar gerek yok desede biz yine duramıcaz ara ara baktırcaz zannımcasonrasında da tahlil sonucu çıkana kadar duygu patlaması oluo zatenneyse Rabbim güzel sonuçlar aldırsın da razıyız demiYarin 3.defa betahcg testi vercem 2 gunde nekadar katlandi bakalim,yada katlandimi? Kackere daha isticekler cok merak ediyorum,hic bukadar cok duyguyu bir arada yasamamistim,heycan sevinc merak endişe,rabbim sonumuzu hayr etsin sabah olmaz
Cnm ben transferden beri estrofem kullanıom günde 2tane..crinone jel alıom yine 2tane.cleaxne iğne 1tane.folbioil 1tane..keseden sonra estrofem kullanımı bitcek die biliom.östrojen hormonunu arttıran bi ilaç zannımca..Hayırlısı canim inş.
Ben 9. Günde verim 24 çıktı 11. Günde 87 olduKızlar benim sonuç 1.20 9. Gün sonucum ben 10. Gun sanıyordum transfer gününü hesapladigim için ama doktorum yanlış hesapladigimi ve perşembe günü asıl sonuca bakmamı söyledi. Ama estrofem ilacını kesmemi progestona devam etmemi söyledi kafam karıştı. Benim durumunda olan varmi
Çok sevindim canim katlanarak gidersin inş:)Ben 9. Günde verim 24 çıktı 11. Günde 87 oldu
Yarin 3.defa betahcg testi vercem 2 gunde nekadar katlandi bakalim,yada katlandimi? Kackere daha isticekler cok merak ediyorum,hic bukadar cok duyguyu bir arada yasamamistim,heycan sevinc merak endişe,rabbim sonumuzu hayr etsin sabah olmaz
Benden de istemediler cnm,ben meraktan yaptım.2katı artışı bulunca tmm dedilerneden devamlı testi tekrarlatıyorlar bı bilgin varmı bu konuda benı aydınlatırmısın benden tekrarlayan testler istemediler
Benden de istemediler cnm,ben meraktan yaptım.2katı artışı bulunca tmm dediler
Bilmiyorumki 3.de katlanmis cok sukur carsamba gunu keseyi gorcez Allah.nasip ederse,aslinda yarin keseyi goruruz ama vajinal muayneyle dedi ben istemedim,ozaman haftaya karindan ultrasonla bakariz dedi,oyle yapicam 1hafta daha beklicemneden devamlı testi tekrarlatıyorlar bı bilgin varmı bu konuda benı aydınlatırmısın benden tekrarlayan testler istemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?