Tüp bebek sonucu bekleyenler

Yani ben yarın gitsem vajinalde olsa görünürmü inş?vajinali neden istemedin cnm?

Yani ben yarın gitsem vajinalde olsa görünürmü inş?vajinali neden istemedin cnm?
Gerek görmedim alttan muayne olmak istemedim nebilim birazdaha bekleyebilirim diye dusundum hem biraz daha buyur belki kalp atisinida duyarim dedim,simdi carsambaya safak sayiyorum insallah ordadir ve onu gorebilirim,senin doktorun sana soylemedimi nezaman gorunebilecegini.

Birde hala karin agrilarim.devam ediyo yaa adet olcam diye odum kopuyo,nezaman geciyo bu

Değerim 2 katını bulunca 2hafta sonra keseye gel dedi sadece.ben de şehir Dışına çıkcam da başka birine görünene kadar kendi druma görünsem yarın diom.hoş ilgisizin teki belki başkası daha ii ilgilenir de insan korkuo işte.benim kasık ağrılarım daha az,nadiren oluo.tüm gün midem bi değişik...ilaçlarından kestikleri oldumu hiç?

İlaclarima devam ediyorum henuz hicbiri kesilmedi

mrb arkadaşlar bir sene aradan sonra donmuşlarla transfer yaptırmaya karar verdim .ve nihayet 8 temmuz çarşamba bebişler çözüldü 4 tane 4. gun embriyosundan ikisi 5. gune guzel birşekilde ilerledi 9 temmuzda transfer yapıldı herşey guzel denildi ikiz olma sansı çok yuksekmiş alahım inşallah bu sefer yuzumuzu guldursun eve geldim biraz dinlendim sonra komşumzun iftar davetine gittim ilk transferde yaptıgım gıbı yatak doşek yatmayacagım yataga bagımlı kalmak çok kotu çok cahıllık etmişim meger bu topiktede o kadar hamiş varki sans getirsin diye buraya yazdım sonuç bekleyen varmı benim gıbı 19 temmuz test gunum 12 gun degıl on gunde cıkacak bu sefer

Ben ilk gün yattım sadece o da hiç kalkmayacak şekilde de değildi, öğretmenim ertesi gün de işe gitmeye devam ettim, tutacaksa tutuyor Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı ha erler,

Ben ilk gün yattım sadece o da hiç kalkmayacak şekilde de değildi, öğretmenim ertesi gün de işe gitmeye devam ettim, tutacaksa tutuyor Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı haberlerinizi alırız...

Rabbim bekleyisini guzel sonuclarla taclandirsin insallah bebislerin.sana simski tutunsun canim

Naptınız kızlar nasılsınız?
Epeydir görüşemedik...

Arkadaşlar tüp bebekte hamilelik nasıl hesaplanıyo transfer tarihinden mi başlıyo yoksa son adet gününü mü sayıyorlar

Kızlar...
8+5 olduk ama bu mide bulantısı beni öldürecek. Çok kötüyüm devamlı bulantı halindeyim. Öneriniz varmı sizlerin nasıl gidiyor.

Kızlar...
8+5 olduk ama bu mide bulantısı beni öldürecek. Çok kötüyüm devamlı bulantı halindeyim. Öneriniz varmı sizlerin nasıl gidiyor.
Canim benim henuz bulantilarim baslamadi ama birinden duydum bulanti bileklikleri var artik eczanelerde onu bir arastrip kullanabilirsin,bilekligi takiyosun ve bulantilara son,bi dene derim,kacinci haftanda basladi bulantilarin..

Canim benim henuz bulantilarim baslamadi ama birinden duydum bulanti bileklikleri var artik eczanelerde onu bir arastrip kullanabilirsin,bilekligi takiyosun ve bulantilara son,bi dene derim,kacinci haftanda basladi bulantilarin..

5.haftada başladı. Once kuru bulantiydi daha sonraları şiddetlendi ve çikartmaya basladm. Inş bulantin olmaz cnm çok kötü birşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…