Yani ben yarın gitsem vajinalde olsa görünürmü inş?vajinali neden istemedin cnm?Allahima bin.
Bilmiyorumki 3.de katlanmis cok sukur carsamba gunu keseyi gorcez Allah.nasip ederse,aslinda yarin keseyi goruruz ama vajinal muayneyle dedi ben istemedim,ozaman haftaya karindan ultrasonla bakariz dedi,oyle yapicam 1hafta daha beklicem
Gerek görmedim alttan muayne olmak istemedim nebilim birazdaha bekleyebilirim diye dusundum hem biraz daha buyur belki kalp atisinida duyarim dedim,simdi carsambaya safak sayiyorum insallah ordadir ve onu gorebilirim,senin doktorun sana soylemedimi nezaman gorunebilecegini.Yani ben yarın gitsem vajinalde olsa görünürmü inş?vajinali neden istemedin cnm?
Değerim 2 katını bulunca 2hafta sonra keseye gel dedi sadece.ben de şehir Dışına çıkcam da başka birine görünene kadar kendi druma görünsem yarın diom.hoş ilgisizin teki belki başkası daha ii ilgilenir de insan korkuo işte.benim kasık ağrılarım daha az,nadiren oluo.tüm gün midem bi değişik...ilaçlarından kestikleri oldumu hiç?Gerek görmedim alttan muayne olmak istemedim nebilim birazdaha bekleyebilirim diye dusundum hem biraz daha buyur belki kalp atisinida duyarim dedim,simdi carsambaya safak sayiyorum insallah ordadir ve onu gorebilirim,senin doktorun sana soylemedimi nezaman gorunebilecegini.
İlaclarima devam ediyorum henuz hicbiri kesilmediDeğerim 2 katını bulunca 2hafta sonra keseye gel dedi sadece.ben de şehir Dışına çıkcam da başka birine görünene kadar kendi druma görünsem yarın diom.hoş ilgisizin teki belki başkası daha ii ilgilenir de insan korkuo işte.benim kasık ağrılarım daha az,nadiren oluo.tüm gün midem bi değişik...ilaçlarından kestikleri oldumu hiç?
Ben ilk gün yattım sadece o da hiç kalkmayacak şekilde de değildi, öğretmenim ertesi gün de işe gitmeye devam ettim, tutacaksa tutuyor Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı ha erler,mrb arkadaşlar bir sene aradan sonra donmuşlarla transfer yaptırmaya karar verdim .ve nihayet 8 temmuz çarşamba bebişler çözüldü 4 tane 4. gun embriyosundan ikisi 5. gune guzel birşekilde ilerledi 9 temmuzda transfer yapıldı herşey guzel denildi ikiz olma sansı çok yuksekmiş alahım inşallah bu sefer yuzumuzu guldursun eve geldim biraz dinlendim sonra komşumzun iftar davetine gittim ilk transferde yaptıgım gıbı yatak doşek yatmayacagım yataga bagımlı kalmak çok kotu çok cahıllık etmişim meger bu topiktede o kadar hamiş varki sans getirsin diye buraya yazdım sonuç bekleyen varmı benim gıbı 19 temmuz test gunum 12 gun degıl on gunde cıkacak bu sefer
mrb arkadaşlar bir sene aradan sonra donmuşlarla transfer yaptırmaya karar verdim .ve nihayet 8 temmuz çarşamba bebişler çözüldü 4 tane 4. gun embriyosundan ikisi 5. gune guzel birşekilde ilerledi 9 temmuzda transfer yapıldı herşey guzel denildi ikiz olma sansı çok yuksekmiş alahım inşallah bu sefer yuzumuzu guldursun eve geldim biraz dinlendim sonra komşumzun iftar davetine gittim ilk transferde yaptıgım gıbı yatak doşek yatmayacagım yataga bagımlı kalmak çok kotu çok cahıllık etmişim meger bu topiktede o kadar hamiş varki sans getirsin diye buraya yazdım sonuç bekleyen varmı benim gıbı 19 temmuz test gunum 12 gun degıl on gunde cıkacak bu sefer
amin inşallah sizin tuttumu pekiBen ilk gün yattım sadece o da hiç kalkmayacak şekilde de değildi, öğretmenim ertesi gün de işe gitmeye devam ettim, tutacaksa tutuyor Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı ha erler,
Tuttu Allaha şüküramin inşallah sizin tuttumu peki
Rabbim bekleyisini guzel sonuclarla taclandirsin insallah bebislerin.sana simski tutunsun canimmrb arkadaşlar bir sene aradan sonra donmuslarla transfer yaptırmaya karar verdim .ve nihayet 8 temmuz çarşamba bebişler çözüldü 4 tane 4. gun embriyosundan ikisi 5. gune guzel birşekilde ilerledi 9 temmuzda transfer yapıldı herşey guzel denildi ikiz olma sansı çok yuksekmiş alahım inşallah bu sefer yuzumuzu guldursun eve geldim biraz dinlendim sonra komşumzun iftar davetine gittim ilk transferde yaptıgım gıbı yatak doşek yatmayacagım yataga bagımlı kalmak çok kotu çok cahıllık etmişim meger bu topiktede o kadar hamiş varki sans getirsin diye buraya yazdım sonuç bekleyen varmı benim gıbı 19 temmuz test gunum 12 gun degıl on gunde cıkacak bu sefer
Rabbim bekleyisini guzel sonuclarla taclandirsin insallah bebislerin.sana simski tutunsun canim
İyiyiz cok sukur cereney sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik 6.haftana gjrdin belirtilerin degistimiNaptınız kızlar nasılsınız?
Epeydir görüşemedik...
Normal gebelikten bi farki yok tatlim en son adet tarihinden hesaplaniyor.Arkadaşlar tüp bebekte hamilelik nasıl hesaplanıyo transfer tarihinden mi başlıyo yoksa son adet gününü mü sayıyorlar
Canim benim henuz bulantilarim baslamadi ama birinden duydum bulanti bileklikleri var artik eczanelerde onu bir arastrip kullanabilirsin,bilekligi takiyosun ve bulantilara son,bi dene derim,kacinci haftanda basladi bulantilarin..Kızlar...
8+5 olduk ama bu mide bulantısı beni öldürecek. Çok kötüyüm devamlı bulantı halindeyim. Öneriniz varmı sizlerin nasıl gidiyor.
Canim benim henuz bulantilarim baslamadi ama birinden duydum bulanti bileklikleri var artik eczanelerde onu bir arastrip kullanabilirsin,bilekligi takiyosun ve bulantilara son,bi dene derim,kacinci haftanda basladi bulantilarin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?