Tüp bebek sonucu bekleyenler

Benimde miğde bulantılarım başlamadı ve hiç bir belirtim falan yok olmalımı acaba ? Çarşamba gidicem doktora keseyi görmek için herşey yolunda gider inşallah herkes bebeğine kavuşur

Benimde miğde bulantılarım başlamadı ve hiç bir belirtim falan yok olmalımı acaba ? Çarşamba gidicem doktora keseyi görmek için herşey yolunda gider inşallah herkes bebeğine kavuşur
Amin cnm.ben gördüm keseyi çok şükür şimdi pıtpıtlar için gün sayımı.darısı sana olsun cnm.inş kalp atışını da duyarsak accık huh dicezben de bulantı var Bayadır.kusma şeklinde değilde hep halsiz bulantılıyım..ama herkesin belirtisi farklı olur cnm.hiç bulantısı olmayan biçok anne var..

mrb arkadaşlar benim 4, gunum transferden sonra ama hiç belirtim yok sizin kaçıncı gunde olmuştu birincide olmuştu kasık agrılarım birde lekelenmem tutumuştu şimdi yok sizde nasıldı

mrb arkadaşlar benim 4, gunum transferden sonra ama hiç belirtim yok sizin kaçıncı gunde olmuştu birincide olmuştu kasık agrılarım birde lekelenmem tutumuştu şimdi yok sizde nasıldı
Lekelenmem fln olmadı cnm.kasık ağrıları fln da vajinal jelin yan etkileri zaten.belirti arama cnm güzel düşün güzel olsun inş..

İyiyiz cok sukur cereney sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik 6.haftana gjrdin belirtilerin degistimi

Canım valla bir değişiklik yok.
Bulantım olur diye bekledim ama birşey yok :)
Biraz şüpheleniyorum normal mi acaba...
Çarşamba günü doktora gideceğim. Kalp atışı için bakalım hayırlısı...

Kızlar bana Anadolu yakasında doktor tavsiyeniz var mı?
Tüp bebek tedavisini yapan doktorum Aytuğ Bey süper bir doktor. Fakat çalışma saatleri çok kısıtlı. İş çıkışı hep nefes nefese zor yetişiyorum. Artık gebelik takibi yaptırmam gerek...

Canım valla bir değişiklik yok.
Bulantım olur diye bekledim ama birşey yok :)
Biraz şüpheleniyorum normal mi acaba...
Çarşamba günü doktora gideceğim. Kalp atışı için bakalım hayırlısı...
Bendede hic bulanti yok walla.normalmi diye dusunmuyo degilim,carsamba bende kese gormeye gidecem biraz bekledim netlessin diye belki pit pitlarida diyarim 6.haftam olucak,hepimizin hakkinda hayirlisi :)

Bendede hic bulanti yok walla.normalmi diye dusunmuyo degilim,carsamba bende kese gormeye gidecem biraz bekledim netlessin diye belki pit pitlarida diyarim 6.haftam olucak,hepimizin hakkinda hayirlisi :)

Yani aslında bir bakıma iyi.
Mide bulantısı mide ağrısından daha kötü birşey.
İnsanın yaşam kalitesini düşürüyor.
Ne kadar geç başlasa o kadar iyi.
Ya da hiç başlamasa :)

cerenery , orjinaz aynı dönemin güzel haberlerindeniz inş.hayırlısıyla bi de pıt pıtları duyaydık dimiben çok halsizim,bulantım da hep var çıkarcak gibi değil de sanki uzun yolculuklarda miden bulantılı olur ya öle işte..hayır olsun hepimiz için de inş.kadir gecesinde dualarda buluşalım inş..

İnsallah canim ya,benim sadece dün gece uykudan uyandim tuvalete giderken boyle bi midem kalkti indi :) baslicakmi yoksa ben burdayim annemi diyo bilemiyorum,carsamba olsun guzel haberler alalim,birde sizlerin tek gebelikmi yani keseleri tekmi gordunuz ?

Evet cnm benim tek inş...burdayım diolar inş cnm..duayla...

merhaba arkadaşlar. benimde aşırı bulantım vardı ve doktorum öğünlerden yarım saat önce metpamit kullanabileceğimi söyledi çok rahatladım doğrusu.

Mrb arkadaşlar bugün transferin 6.gunu ve normal idrar yesti yaptım sadece benim anlayacagım şekilde çıktı sonra dayanamadım işe gelince erken gebelik testi yaptım sonuç silik belli bi çizğş çık tı çift embriyo koyuldu ikiz olabilirmi hamişmiyim

Kan verip kesin sonuca ulaşabilirsin canım. Büyük ihtimalle hamilesin. Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…