Tüp bebek sonucu bekleyenler

teşekkür ederim canım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bide benim hep duşuk sorunum oluyodu Allah rızası için benden dualarınızı esirgemeyin
az önce hemşire beni aradı içinemi doğdu ne bi sıkıntı varmı dedi .bende erken gebelik testi yaptım dedim oda neden yaptınız şimdi belli olmaz zamanını bekleyin dedi benimki 5.gun embriyosuydu kafam karıştı kan testi vermeye korkuyorum

Yarin keseyj gormeye gidiyorum kizlar bana dua edin minik mucizem orda olsun,cerenery sewmem nerdesiniz siz yaaa

Amiin insallah Allah razi olsun kacinci haftan senin.
17 haziran transfer tarihim hesaba göre 6 haftalık oluyo inşallah kalp arışınıda duyarız allahım herkese nasip etsin zorlu süreçlerden geçtik bi anda kendimi tüp bebek işlemlerinin içinde buldum sağlıklı sıhhatlı eli ayağı düzgün vatana millete hayırlı imanında evlatlar nasip etsin allah isteyen herkese

Amiiin insallah neguzel dua ettin,aramizda 5gun var,senin 6.haftan bitti ozaman,evet surecimiz cok zordu cok agladim cok yalvardim pes etmedim 6 yilin sonunda rabbim nasio etti,hayirlisiyla kucagimizada almayi nasip etsin insallah..

Kızlar birkaç gündür afedersiniz tuvaletim ishal gibi sancı yapiyor. Nette arastrdm haslanmis patates muz onermisler ama faydasini gormedim. Napmaliyim sizce dr.a gitmelimiyim

Kızlar birkaç gündür afedersiniz tuvaletim ishal gibi sancı yapiyor. Nette arastrdm haslanmis patates muz onermisler ama faydasini gormedim. Napmaliyim sizce dr.a gitmelimiyim
Beyaz leblebide ye canım oda çok iyi geliyor.

arkadaşlar sabah tan beri telden yazmaya çalışıyorum olmadı enson 6. gunde idrarda silik çizgi çıkmıştı bugun 7, gunde test sonucum 15,31 çıktı 2 tane 5, gün embriyo su koyuldu sizce degerim nasıl duşukmu bu arada transfer gunuyle birlikte 7, gun lutfen cevap yazın

benim komşum bana kuru çay tozu ile bir kaşık yogurdu karıştırttı hemen kesti istersen dene zararıda omaz yutmak zor gibi ama yutuluyo

Olsun bak bebegin seninle benimle Allahimiza bin sukur,bende bugun keseyi gordum azda olsa,haftaya carsamba hem daha net gorurum hem pitpitlarinida duyarim Allahim insallahhhh :)

Olsun bak bebegin seninle benimle Allahimiza bin sukur,bende bugun keseyi gordum azda olsa,haftaya carsamba hem daha net gorurum hem pitpitlarinida duyarim Allahim insallahhhh :)
Çok sükür keseyi gördük inşallah kalp atışlarınıda duyarız 3 hafta sonra gel dedi doktorum izine çıkıyormuş nasıl sabredicem bilmiyorum 6 hafta 2 günlük müş bebeğim senin içinde dua ettim bugun inşallah kalp atışlarınıda duyarız allah nasip ederse

Canım maşallah nası sevindim darısı pıtpıtlara olsun inş.ben biraz sıkıntıdaydım 2gündür.keseden sonra dr jeli bire düşürmüştü,düşürdüm iki gün sonra gece kanamam oldu bi peçetelik kadar.elim ayağım boşaldı ne hissettiğimi tahmin edersin cnm.dru aradık iğne söledi acilde vurundum.kesilmişti iğneden önce.sabah yine oldu kanamam.dr sıkıntı yok dioda olmasa nie böle olsun,çok kötüydüm.dra gittik keseyle rahim arasında çok deil ama biraz kanama var dedi.önce kese boş gibiydi,çok korktum.sonra mucizem korkmamam için pıtpıtlarını duyurdu şükür.şimdi kanamam fln yok ama tahmin edersinki yine de hiiiçç rahat deilim.hayır olsun,Rabbim mucizelerimizi bizden almasın inş...

Canom cok buyuk badire atlatmissin cok sukurki bebegin seninle sans tutunmuş,insallah bidaha tekrarlanmaz rn cok korkulan sey zaten bu donemlerde, Allahim hepimize yardim etsin,bende hep diken istundeyim hep duadayim rabbim korusun yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…