- 31 Mart 2012
- 52
- 23
- 38
mrblar bugunkı degerim 129 çıktı gak-lıba şimdi hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmbenimde 9, ggun dgerim54,37 ye çıkmış 7.gunki15,31 di birde transfer gunuyle sayınca şükürler olsun içime birada olsa su serpildi
Insallah canim ben de seninle ayni duygulari paylasirim 11 gun sonra...Rabbim kucagina almayi nasip etsin miniginimrblar bugunkı degerim 129 çıktı gak-lıba şimdi hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin herkesemrblar bugunkı degerim 129 çıktı gak-lıba şimdi hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba kizlar ..Ben de dun transfer oldum 3.gun embriyosu...Insallah Rabbim guzel haberler almayi nasip eder.
Amiin canim insallahHayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın rabbim isteyen herkese nasip etsin
hayırlı olsun canım allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah guzel haberlerını beklıyoruzMerhaba kizlar ..Ben de dun transfer oldum 3.gun embriyosu...Insallah Rabbim guzel haberler almayi nasip eder.
canım hayırlı olsun tedavın oncelıkle allah kucagına almayıda naspetsin içini ferah tutu bende aynıydım senınle ılk tupte tek koyuldu ama kımyasal oldu ikincisi iki tane 5, gun koyuldu o tuttu allah buguktur şimdi kese için gun sayıyorum 3 hafta sonra gel dedi doktorkızlar herkese merhabalar, bana da arefe günü 2 embriyo transferi yaptılar.dondurulmuşlarımı kullandılar.eğer tutmazsa tekrar sıfırdan başlamam gerekecek.daha önce bir adet transfer etmişlerdi.2 tane olunca nasıl oluyor..diyelim biri tutup diğeri tutmazsa nasıl bir süreç oluyor.herşey kan tahlilinde mi çıkıyor. bir de 27 temmuz kan tahlili ver dediler.ama ben bekleyemiyeceğim.pazar akşamı tahlil yaptırsam sıkıntı olmaz değil mi?rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun..kendimi bir tek şu cümleyle avutabiliyorum."rabbim neylerse güzel eyler"diyorum..rabbim bebişlerimizi sağlılkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar..
amin canım..rabbim hepimize nasip eder inşallah...hayırlı haberlerini bekliyorum..çift konduğuna göre 2 kese göreceksin değil mi inşallah...canım hayırlı olsun tedavın oncelıkle allah kucagına almayıda naspetsin içini ferah tutu bende aynıydım senınle ılk tupte tek koyuldu ama kımyasal oldu ikincisi iki tane 5, gun koyuldu o tuttu allah buguktur şimdi kese için gun sayıyorum 3 hafta sonra gel dedi doktor
Amin canim insallah..hayırlı olsun canım allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz
bilemiyorum kaç tanesi tuttu belki iki belki biramin canım..rabbim hepimize nasip eder inşallah...hayırlı haberlerini bekliyorum..çift konduğuna göre 2 kese göreceksin değil mi inşallah...
canım bende ıkıncıyı yaptırdım tutu çok şükür birincideki belirtiler vardı.ikincide yok hala daha yok kendını strese sokma bende senıngıbıydım aceba bırıncıde nasıldı diye ama allahıma şükür hiç belirti yasamadan tuttuMerhaba bayanlar , ben de yeni üyeyim . Yazışmalarınızın birçoğunu okudum . 2. tüp bebeğimi arefe günü yaptırdım . Ama nedense ilkindeki yaşadığım bir çok etkiyi bu tüp bebeğimde hatırlamıyor gibiyimhastalığımıda 2 gün var , sanki hasta olacak gibi hissediyorum kendimi acaba normal mi ? Sizlerin yaşadığı bu konudaki tecrübeleride bilmek isterim . Rabbim tüm isteyenlere eşi sırada bana gönlünden geçeni versin inşallah
Ne güzell canim benim Rabbim o duyguyu bizlerede nasip etsin insallah... sende belirti olarak ne vardı ? ben ilkinden hiçbişey hatirlamiyorumcanım bende ıkıncıyı yaptırdım tutu çok şükür birincideki belirtiler vardı.ikincide yok hala daha yok kendını strese sokma bende senıngıbıydım aceba bırıncıde nasıldı diye ama allahıma şükür hiç belirti yasamadan tuttu
ne yaptın gittin mi canım tekrardan doktora inşallah kalp atışlarını duymussundurAllahima bin.
Bilmiyorumki 3.de katlanmis cok sukur carsamba gunu keseyi gorcez Allah.nasip ederse,aslinda yarin keseyi goruruz ama vajinal muayneyle dedi ben istemedim,ozaman haftaya karindan ultrasonla bakariz dedi,oyle yapicam 1hafta daha beklicem
Bende hiç bir belirti yok birincide olmuştu kımyasal oldu ama şuan bile bir belirtim yokNe güzell canim benim Rabbim o duyguyu bizlerede nasip etsin insallah... sende belirti olarak ne vardı ? ben ilkinden hiçbişey hatirlamiyorumama bunun sonucumu 27 Temmuzda alacam hastaligimda 24 - 25 Temmuz insallah olmam diye dua ediyorum
Bende sadece adet olacakmışım gibi durumum var o kadar ? Kimyasal gebelikde zor olsa gerekBende hiç bir belirti yok birincide olmuştu kımyasal oldu ama şuan bile bir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?