Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kizlar ya size bisey soracagim,ben dun arabayla biuere gittim tam arabadan iner inmez dibimde bir findik agaci dali sarkmis yola canim cekti 1tane kopardim sonrada pisman oldum birsey olurmu sizce

kızlar herkese merhabalar, bana da arefe günü 2 embriyo transferi yaptılar.dondurulmuşlarımı kullandılar.eğer tutmazsa tekrar sıfırdan başlamam gerekecek.daha önce bir adet transfer etmişlerdi.2 tane olunca nasıl oluyor..diyelim biri tutup diğeri tutmazsa nasıl bir süreç oluyor.herşey kan tahlilinde mi çıkıyor. bir de 27 temmuz kan tahlili ver dediler.ama ben bekleyemiyeceğim.pazar akşamı tahlil yaptırsam sıkıntı olmaz değil mi?rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun..kendimi bir tek şu cümleyle avutabiliyorum."rabbim neylerse güzel eyler"diyorum..rabbim bebişlerimizi sağlılkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar..

canım hayırlı olsun tedavın oncelıkle allah kucagına almayıda naspetsin içini ferah tutu bende aynıydım senınle ılk tupte tek koyuldu ama kımyasal oldu ikincisi iki tane 5, gun koyuldu o tuttu allah buguktur şimdi kese için gun sayıyorum 3 hafta sonra gel dedi doktor

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkur ederim iyi dileklerinz için doktoruma sonucu bıldırdım degerlerin cok guzel gzon aydın dedi 3 hafta sonraya gun verdi kese ve kalp için bu cok uzun degılmı sızın ne zaman oldu

amin canım..rabbim hepimize nasip eder inşallah...hayırlı haberlerini bekliyorum..çift konduğuna göre 2 kese göreceksin değil mi inşallah...

Merhaba bayanlar , ben de yeni üyeyim . Yazışmalarınızın birçoğunu okudum . 2. tüp bebeğimi arefe günü yaptırdım . Ama nedense ilkindeki yaşadığım bir çok etkiyi bu tüp bebeğimde hatırlamıyor gibiyim hastalığımıda 2 gün var , sanki hasta olacak gibi hissediyorum kendimi acaba normal mi ? Sizlerin yaşadığı bu konudaki tecrübeleride bilmek isterim . Rabbim tüm isteyenlere eşi sırada bana gönlünden geçeni versin inşallah

canım bende ıkıncıyı yaptırdım tutu çok şükür birincideki belirtiler vardı.ikincide yok hala daha yok kendını strese sokma bende senıngıbıydım aceba bırıncıde nasıldı diye ama allahıma şükür hiç belirti yasamadan tuttu

Ne güzell canim benim Rabbim o duyguyu bizlerede nasip etsin insallah... sende belirti olarak ne vardı ? ben ilkinden hiçbişey hatirlamiyorum ama bunun sonucumu 27 Temmuzda alacam hastaligimda 24 - 25 Temmuz insallah olmam diye dua ediyorum

ne yaptın gittin mi canım tekrardan doktora inşallah kalp atışlarını duymussundur

Bende hiç bir belirti yok birincide olmuştu kımyasal oldu ama şuan bile bir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…