Tüp bebek sonucu bekleyenler

hayırlı olsun canım. ben de merak ettim sonucunu. test yapmadın mı kendin? ne kadar sabırlısın maşallah :)

kendin test yapmadın mı evde? ay bu topiktekiler ne kadar sabırlı :)

Bende sadece adet olacakmışım gibi durumum var o kadar ? Kimyasal gebelikde zor olsa gerek ümid ediyorsun bakıyorsun ki yok olmuş .
Evt tup bebekten oncede 2tane düşügüm tup bebektede bir kımyasal sonrasında diş gebelik geçirdim.belki duşuklerimde kimyasaldır çünkü degerlerim hep duşuktu yukselmedi keseyi görmedim.bu seferki inşallah iyi olacak allhım hepimizin kucaklarını doldursun

Amin canım benim inşallahh :) Rabbim hiçbirimizi kucağını boş bırkamasın şurada hepimiz yuppii yaşasınn diyee bağıralım herkes sevinsin kucaklarımıza alınca bayanlar

Slm ben uzun suredir takipteydim sayfayi ve bugun uye oldum oncelikle pozitif sonuc alanlara tebrikler rabbim tamamina erdirsin:)
Ben fransadayim 2013 de evlendim ben 22 esim 24 yasinda bir bucuk senedir bebek istiyoruz olmadi esimde sperm azligi ve yorgunlugu var bende hic bir sorun yok cok sukur doktor tup bebek ederdi hic asilamam olmadi hic hamilelikte gecirmedim..
Temmuzun 15 de transfer oldu 2 embryon 2.gun 4 hucreli transfer gununude sayarsak bugun 9 cu gunum hic bir belirti yok cogu okudugum konuda belirtisiz hamile olan cok hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin rabbim hepimizin yuzunude guldursun insallah kusura bakmayin biraz uzun oldu :)

Arkadaslar çikolata kisti olup da ilk denemede tüp bebekle cocuk sahibi olan var mi ya da tanidigi olan

Hayırlı olsun inşallah benimde hiç belirtim olmadı ama sonuç pozitif iyi düşünelim iyi olsun inşallah rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Bugun 9cu kunum arkadaslar bende hic bir belirti yok aslinda kafaya takmiyorum ben belirtiyi ama cogunda belirtiyi okuyûnca endiselenmeye basladim lutfen birisi yazsin ?:/

Hayırlı olsun inşallah benimde hiç belirtim olmadı ama sonuç pozitif iyi düşünelim iyi olsun inşallah rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Cok sagol canim cvp verdigin icin icimi su serptin allah razi olsun rabbim kucagina saglicakla almayi nasip etsin adina cok sevindim kac emriyo konuldu canim sana?

Keske bende de bir belirti olmasa ama adet günüm yarin sancım var , heryerim sivilce ve sonucumu pazartesi aliyorum
Insaallah rabbim emeklerimiz bosa cikarmaz canim uzulme canim bunlar hamilelik belirtileridir inslh bebisin tutunmusdur sana bence belkrtilere hoc kafa takmayalim hem bende pazartesi test gunum inslh guzel haberler aliriz

Insaallah rabbim emeklerimiz bosa cikarmaz canim uzulme canim bunlar hamilelik belirtileridir inslh bebisin tutunmusdur sana bence belkrtilere hoc kafa takmayalim hem bende pazartesi test gunum inslh guzel haberler aliriz
İnşallah canım benim , inanki hepimizin istediği bu güzel haber ...

ne yaptın gittin mi canım tekrardan doktora inşallah kalp atışlarını duymussundur
Carsamba gunu duydumda,dun buyuk kanama gecirdim hala devam ediyo dunku kadar yogun olmasada,igne vuruldum biraz azaltti,kosa kosa doktora gittim kese yerinde kalp atisi var fakat kanamam devam ediyo,cok uzgunum tedirginim yorgunum insallah kaybetmem cokmus durumdayim kizlar dua edin

İçini ferah tut canım inşallah bebeğin seninle beraber kalmaya devam edicek.dikkat etmen lazım kendine ilaçlarını kullanıyorsun dimi onların cok etkisi var bebeğin tutunmasında..

Merhabalar... Üzülmeyin lütfen... İlk hamileliğimde sonuncusu 5. ayda olmak üzere birçok kez kanamam oldu.. Bazıları birkaç damla bazıları çok daha fazla... ve herseferinde aynı korkularla doktora koştummm. Tutunma iğneleri vs... Şimdi oğlum 3,5 yaşında... Bazı kadınların gebelikleri böyle oluyor... 9 ay kanaması olanları biliyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

Ra
rabbim hayırlısıyla mucizelerimizi vercek inş cnm güzel dualarımızla inş..ben de bugün kontrole gitcem dışta kanamam yok ama içte bitmiştir inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…