hayırlı olsun canım. ben de merak ettim sonucunu. test yapmadın mı kendin? ne kadar sabırlısın maşallah :)Ne güzell canim benim Rabbim o duyguyu bizlerede nasip etsin insallah... sende belirti olarak ne vardı ? ben ilkinden hiçbişey hatirlamiyorumama bunun sonucumu 27 Temmuzda alacam hastaligimda 24 - 25 Temmuz insallah olmam diye dua ediyorum
kendin test yapmadın mı evde? ay bu topiktekiler ne kadar sabırlı :)kızlar herkese merhabalar, bana da arefe günü 2 embriyo transferi yaptılar.dondurulmuşlarımı kullandılar.eğer tutmazsa tekrar sıfırdan başlamam gerekecek.daha önce bir adet transfer etmişlerdi.2 tane olunca nasıl oluyor..diyelim biri tutup diğeri tutmazsa nasıl bir süreç oluyor.herşey kan tahlilinde mi çıkıyor. bir de 27 temmuz kan tahlili ver dediler.ama ben bekleyemiyeceğim.pazar akşamı tahlil yaptırsam sıkıntı olmaz değil mi?rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun..kendimi bir tek şu cümleyle avutabiliyorum."rabbim neylerse güzel eyler"diyorum..rabbim bebişlerimizi sağlılkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar..
Evt tup bebekten oncede 2tane düşügüm tup bebektede bir kımyasal sonrasında diş gebelik geçirdim.belki duşuklerimde kimyasaldır çünkü degerlerim hep duşuktu yukselmedi keseyi görmedim.bu seferki inşallah iyi olacak allhım hepimizin kucaklarını doldursunBende sadece adet olacakmışım gibi durumum var o kadar ? Kimyasal gebelikde zor olsa gerekümid ediyorsun bakıyorsun ki yok olmuş .
Amin canım benim inşallahh :) Rabbim hiçbirimizi kucağını boş bırkamasın şurada hepimiz yuppii yaşasınn diyee bağıralım herkes sevinsin kucaklarımıza alınca bayanlarEvt tup bebekten oncede 2tane düşügüm tup bebektede bir kımyasal sonrasında diş gebelik geçirdim.belki duşuklerimde kimyasaldır çünkü degerlerim hep duşuktu yukselmedi keseyi görmedim.bu seferki inşallah iyi olacak allhım hepimizin kucaklarını doldursun
Hayırlı olsun inşallah benimde hiç belirtim olmadı ama sonuç pozitif iyi düşünelim iyi olsun inşallah rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Slm ben uzun suredir takipteydim sayfayi ve bugun uye oldum oncelikle pozitif sonuc alanlara tebrikler rabbim tamamina erdirsin:)
Ben fransadayim 2013 de evlendim ben 22 esim 24 yasinda bir bucuk senedir bebek istiyoruz olmadi esimde sperm azligi ve yorgunlugu var bende hic bir sorun yok cok sukur doktor tup bebek ederdi hic asilamam olmadi hic hamilelikte gecirmedim..
Temmuzun 15 de transfer oldu 2 embryon 2.gun 4 hucreli transfer gununude sayarsak bugun 9 cu gunum hic bir belirti yok cogu okudugum konuda belirtisiz hamile olan cok hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin rabbim hepimizin yuzunude guldursun insallah kusura bakmayin biraz uzun oldu :)
Cok sagol canim cvp verdigin icin icimi su serptin allah razi olsun rabbim kucagina saglicakla almayi nasip etsin adina cok sevindim kac emriyo konuldu canim sana?Hayırlı olsun inşallah benimde hiç belirtim olmadı ama sonuç pozitif iyi düşünelim iyi olsun inşallah rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Keske bende de bir belirti olmasaCok sagol canim cvp verdigin icin icimi su serptin allah razi olsun rabbim kucagina saglicakla almayi nasip etsin adina cok sevindim kac emriyo konuldu canim sana?
Insaallah rabbim emeklerimiz bosa cikarmaz canim uzulme canim bunlar hamilelik belirtileridir inslh bebisin tutunmusdur sana bence belkrtilere hoc kafa takmayalim hem bende pazartesi test gunum inslh guzel haberler alirizKeske bende de bir belirti olmasaama adet günüm yarin sancım var , heryerim sivilce ve sonucumu pazartesi aliyorum
merak etme bedede olmadı hala daha yokBugun 9cu kunum arkadaslar bende hic bir belirti yok aslinda kafaya takmiyorum ben belirtiyi ama cogunda belirtiyi okuyûnca endiselenmeye basladim lutfen birisi yazsin ?:/
Senin kacinci gununmerak etme bedede olmadı hala daha yok
İnşallah canım benim , inanki hepimizin istediği bu güzel haber ...Insaallah rabbim emeklerimiz bosa cikarmaz canim uzulme canim bunlar hamilelik belirtileridir inslh bebisin tutunmusdur sana bence belkrtilere hoc kafa takmayalim hem bende pazartesi test gunum inslh guzel haberler aliriz
Carsamba gunu duydumda,dun buyuk kanama gecirdim hala devam ediyo dunku kadar yogun olmasada,igne vuruldum biraz azaltti,kosa kosa doktora gittim kese yerinde kalp atisi var fakat kanamam devam ediyo,cok uzgunum tedirginim yorgunum insallah kaybetmem cokmus durumdayim kizlar dua edinne yaptın gittin mi canım tekrardan doktora inşallah kalp atışlarını duymussundur
Carsamba gunu duydumda,dun buyuk kanama gecirdim hala devam ediyo dunku kadar yogun olmasada,igne vuruldum biraz azaltti,kosa kosa doktora gittim kese yerinde kalp atisi var fakat kanamam devam ediyo,cok uzgunum tedirginim yorgunum insallah kaybetmem cokmus durumdayim kizlar dua edin
Carsamba gunu duydumda,dun buyuk kanama gecirdim hala devam ediyo dunku kadar yogun olmasada,igne vuruldum biraz azaltti,kosa kosa doktora gittim kese yerinde kalp atisi var fakat kanamam devam ediyo,cok uzgunum tedirginim yorgunum insallah kaybetmem cokmus durumdayim kizlar dua edin
Aynen inanki tek kendim icin dua etmiyorum bu yolda giden ugrasan emegi olan herkes icin duam..İnşallah canım benim , inanki hepimizin istediği bu güzel haber ...
rabbim hayırlısıyla mucizelerimizi vercek inş cnm güzel dualarımızla inş..ben de bugün kontrole gitcem dışta kanamam yok ama içte bitmiştir inş..Carsamba gunu duydumda,dun buyuk kanama gecirdim hala devam ediyo dunku kadar yogun olmasada,igne vuruldum biraz azaltti,kosa kosa doktora gittim kese yerinde kalp atisi var fakat kanamam devam ediyo,cok uzgunum tedirginim yorgunum insallah kaybetmem cokmus durumdayim kizlar dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?