Tüp bebek sonucu bekleyenler

Ra
rabbim evladına hayırlı ömürler versin inş cnm.nası moral oldun anlatamam.ödüm kopuo vay gelişim germiki kese normal miki içte kanamam varmıki..kafamda deli sorular.bugün kontrolüm var..mucizelerimizden hep güzel haberler almayı nasip etsin inş Rabbim..

Canım sakin ol. Rabbim yiyecek ekmek nasip ettiyse hiç bişey önüne geçemez. Benim de oldu iki gün hastanede yattım. 15 günde evde yattım kalkmadan. Buğün kontrolüm var. Rabbim esirgesin

Kızlar selam ben de beklemediyim bugün 11. Gün transfer sonrası. 3. Denemem ilki tutmadı ikincisi 7 haftalıkken sonlandı. İlk defa bu denemede dayanamayıp idrar testi yaptım. 7-8-9 ve 10. Günlerde yaptım ve gün geçtikçe hafif hafif koyulaştı 2. Çizgi. Kan testi yaptırmaya korkuyorum. Pazartesi falan yaptırıcam heralde. Lekelenmem olmadı ama karın ağrım var sinir edici bi şekilde.. Gece uykularım hep bölük Allah diyorum hep...

Bence korkma idrar testinde cikinca kanda daha net cikar icini ferah tut canim insallah rabbim dualarimizi kabul eder buarada benimde test gunum prztesi gunu ilk denemem:)

Bence korkma idrar testinde cikinca kanda daha net cikar icini ferah tut canim insallah rabbim dualarimizi kabul eder buarada benimde test gunum prztesi gunu ilk denemem:)
İnşallah tekrar denemene gerek kalmaz canım. Hayırlısıyla alırsın güzel haberi. Benim ilk denememde test günüm gelmeden adet olmuştum. İkinci de ise 11. Gün 128 bhcg ve 13. Gün 248 bhcg olmuştu ama sonradan düştü değerler. O yüzden şimdi bu kadar gerginim. Pozitif çıksa da değer katlansa da olacak olan oluyor. Allah ne isterse o oluyor kısacası

Insallah canim rabbim guldurur yuzumu .. Allah herseyi hayrlisiyla tamamina erdirsin canim hamile kalsàn bile gerisi var yani oyuzden allah ne verirse hyrlisini versin simdi senin kacinci gunun belirtin felan varmi?

Insallah canim rabbim guldurur yuzumu .. Allah herseyi hayrlisiyla tamamina erdirsin canim hamile kalsàn bile gerisi var yani oyuzden allah ne verirse hyrlisini versin simdi senin kacinci gunun belirtin felan varmi?
11. Gün bugün belirti var mı yok mu bilemiyorum hafif göğüs ağrısı sık idrara çıkma karın ağrısı vs. Diğerlerinde belim kopmuştu resmen bu defa bel ağrım yok tek fark o. Açıkçası çok da dinlemiyorum kendimi..

Cok sagol canim cvp verdigin icin icimi su serptin allah razi olsun rabbim kucagina saglicakla almayi nasip etsin adina cok sevindim kac emriyo konuldu canim sana?
Benim 3 yumurtam oldu 3 ü döllendi 2 si gelişti 2 si transfer edildi ama 1 tanesi tuttu inşallah iyi sonuçlar alırsın canım hergün dua ediyorum hepimiz için

İçini ferah tut canım allahın izniyle bişey olmayacak dua ediyorum herkes için

Bencede fazla takmamak gerek belirtiye sonucta normal hamile kalanlar bizim bu bekledigimuz sureecten hic haberleri olmuyor adet gecikmesiyle farkina variyorlar ve ondan sonraki zamanlarda kendini gosteriyor belirtiler ve bizimde normal belirti hissetmememiz ,ben boyle dusunuyorum acikcasi. Hayirlisi olsuun..

5 hafta 1 gunluk oldum
Masaallah .. siz hala hareketleriniz kisitlimi yani diyorlarki normal hamile kalan kisiden tup bebek ayni deil daha cok dusuk tehlikesi var 9 aya kadar dikkat edilmesi lazim diye acaba siz nasil geciriyosûnuz hamileliginizi? Annem diyorki etrafdan duymus 9 ay is yapmiycaksin hatta kendi evine yerlesmemi istiyor ben bakarim diyor 9 aya kadar insallah tutarsa .. Tabiki gerisi allaha kalmis dusup dusmuycegi takdiri ilahi ama biz'erde onlemimizi almakda fauda var diyorum?

Canım tüp bebeğin tek farkı döllenme yöntemi. Evet ilk 3 ay spontan gebelikten daha riskli ama bu risk %10 daha fazla sadece. Normal ya da tüp her 5 gebelikten 1 i zaten düşük oluyor. 9 ay yatmak ya da kısıtlanmak hem seni hem de bebeği olumsuz etkiler. Normal yaşayacaksın aşırıya kaçmadan. İlk 3 ay zaten herkes için maximum risk..

Haklisin cnm bende sen gibi dusunuyorum iste annelerimiz biraz daha hassas cocuklarina karsi ..

Canim benim iki gundur sol bacagim acayip agridi sizladi boyle resmen yukariya belime dogruda agrisi vurdu acaba bacak agrisi belirtimidir..?

Daha önce duymadım böyle bir belirti tatlım ama olabilir. Herkes farklı yaşıyor bu süreci. Ama sana tavsiyem bu kadar dinleme kendini bacağım ağrıyor, kasığum ağrıyor vs. bunlara hiç girme. Çünlü dinledikçe stres yapıyorsun fark etmeden. Her belirti umut veriyor ve umutlandıkça Allah korusun ama olursa negatif sonucu kabullenmekte zorlanıyorsun. Sonuç olarak hiçbirimiz olmuş olanı değiştiremeyiz. Sabırla bekleyeceğiz Ve Allah ın taktiri neymiş göreceğiz. Allah emekleri boşa çıkarmasın..

Benim de canim yarin 9.gunum olacak...Adet agrim var karnim agriyor bu da beni uzuyor
Bende aynıyım kizlar bugün tam 10. Günüm 2 gündür tuvalete bile girmek istemiyorum olumsuz bisey göreceğim diye. Yaşadığım tüm belirtiler adetim belirtisi yarın sonucu alacağım. Rabbim hepimize bu duyguyu yasatsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…