Tüp bebek sonucu bekleyenler

Yok canim tam tersine takmiyorum fazla seninde dedigin gibi herkes farkli yasiyoor ne cok kaptiracaksin kendini nede umutsuz olacaksin allahin bilecegi is hayirlisi olsun ..insallah kimsenin emegi bosa cikmaz..

Insallah canim bu belirtiler gebelik belirtisidir..Rabbim emeklerimizin dualrimizin karsiligini verir insallah...Yarin guzel haberlerini bekliyrm canim

Merhaba günaydın herkese benim transfer sonrası 11. Günüm test negatif da sonra pozitif olma sansı varmı acaba cok üzgünüm

Merhaba günaydın herkese benim transfer sonrası 11. Günüm test negatif da sonra pozitif olma sansı varmı acaba cok üzgünüm
Hiç zannetmiyorum canım , dün benimkide 11. gün idi dayanamadım yaptıdım negatif çıktı . Bugün tekrar yaptırıdm doktor çok zor ama dedi ama gene yapalım tekrar dedi.

Sabah kan verdim ben aksam 5bucukda alacagim sonucu annemin israriyla yolda gelirken ucuz test aldim biraz once yaptim ama negativ cikti bugun 12 ci gunum acaba idrar testini yanlis gosterebilirmi?

Sabah kan verdim ben aksam 5bucukda alacagim sonucu annemin israriyla yolda gelirken ucuz test aldim biraz once yaptim ama negativ cikti bugun 12 ci gunum acaba idrar testini yanlis gosterebilirmi?
Canım idrar testleri 50-80 bhcg değerlerinin üstüne göre yanıt verir. Ucuzları daha da yüksek değerlere yanıt verir. Senin kanındaki değer 10-20 bile çıksa umut vardır unutma. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Hakkında hayırlı olana gönlünü razı etsin..

Senin kacinci gunun (yagmur)
benim bugun 19 gunum kızlar dun anıden kanamam oldu . acil doktora gıtık pazar halıyle avcılar hospıtalde dktor bulduk
ustten ultrasonla baktı doktor keseyı gordu.daha kuçuk dedi4mm gibi bişi soyledi .iğne ilaç yaptırdım neysekı bugun durdu.kan degerimde2930a yukselmış 2000nin altında olunca dusuk tehlıkesi daha az oluyormuş.yarın tekrarlayıp kan testını ona gore sonuç koyulacak inşallah düzelir bebeğim benımle kalır

bende senın durumundayım dun kanamam geldı bırden.simdi durdu kese gorundu kalp atışı suanda duyulmazmış beklıyorum ıkıncı gun kan vercem .allahbebeklerimizi korusun

mrb arkadaslar bende tedeviye basladım dr lucrin vermişti bana.adet görünce gel demişti.ama 2 gün geçti hala olmadım.test yaptım nolur nolmaz diye o da negatif.acaba bu iğneler adet geciktiriyor mu ki bi bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…