Yok canim tam tersine takmiyorum fazla seninde dedigin gibi herkes farkli yasiyoor ne cok kaptiracaksin kendini nede umutsuz olacaksin allahin bilecegi is hayirlisi olsun ..insallah kimsenin emegi bosa cikmaz..Daha önce duymadım böyle bir belirti tatlım ama olabilir. Herkes farklı yaşıyor bu süreci. Ama sana tavsiyem bu kadar dinleme kendini bacağım ağrıyor, kasığum ağrıyor vs. bunlara hiç girme. Çünlü dinledikçe stres yapıyorsun fark etmeden. Her belirti umut veriyor ve umutlandıkça Allah korusun ama olursa negatif sonucu kabullenmekte zorlanıyorsun. Sonuç olarak hiçbirimiz olmuş olanı değiştiremeyiz. Sabırla bekleyeceğiz Ve Allah ın taktiri neymiş göreceğiz. Allah emekleri boşa çıkarmasın..
Insallah canim bu belirtiler gebelik belirtisidir..Rabbim emeklerimizin dualrimizin karsiligini verir insallah...Yarin guzel haberlerini bekliyrm canimBende aynıyım kizlar bugün tam 10. Günüm 2 gündür tuvalete bile girmek istemiyorum olumsuz bisey göreceğim diye. Yaşadığım tüm belirtiler adetim belirtisiyarın sonucu alacağım. Rabbim hepimize bu duyguyu yasatsin inş
Hiç zannetmiyorum canım , dün benimkide 11. gün idi dayanamadım yaptıdım negatif çıktı . Bugün tekrar yaptırıdm doktor çok zor ama dedi ama gene yapalım tekrar dedi.Merhaba günaydın herkese benim transfer sonrası 11. Günüm test negatif da sonra pozitif olma sansı varmı acaba cok üzgünüm
Benim test günümdü ama negatif sonuç aldımKızlar bugün kimlerin test günüydü??
Bende ayni durumdayimm canim negatif dusunmeyelim zor olsada belkide dogru sonuc deildir insallah oyledir :/Merhaba günaydın herkese benim transfer sonrası 11. Günüm test negatif da sonra pozitif olma sansı varmı acaba cok üzgünüm
Amin tatlım Rabbim gönlüne - gönlümüze göre versinn !!!Bende ayni durumdayimm canim negatif dusunmeyelim zor olsada belkide dogru sonuc deildir insallah oyledir :/
Sıkma canını tatlım Allahtan geliyor herşey. Vardır bir hikmeti. Daha güzellerine kavuşacaksın..Benim test günümdü ama negatif sonuç aldım
Canım idrar testleri 50-80 bhcg değerlerinin üstüne göre yanıt verir. Ucuzları daha da yüksek değerlere yanıt verir. Senin kanındaki değer 10-20 bile çıksa umut vardır unutma. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Hakkında hayırlı olana gönlünü razı etsin..Sabah kan verdim ben aksam 5bucukda alacagim sonucu annemin israriyla yolda gelirken ucuz test aldim biraz once yaptim ama negativ cikti bugun 12 ci gunum acaba idrar testini yanlis gosterebilirmi?
benim bugun 19 gunum kızlar dun anıden kanamam oldu . acil doktora gıtık pazar halıyle avcılar hospıtalde dktor buldukSenin kacinci gunun (yagmur)
bende senın durumundayım dun kanamam geldı bırden.simdi durdu kese gorundu kalp atışı suanda duyulmazmış beklıyorum ıkıncı gun kan vercem .allahbebeklerimizi korusunCarsamba gunu duydumda,dun buyuk kanama gecirdim hala devam ediyo dunku kadar yogun olmasada,igne vuruldum biraz azaltti,kosa kosa doktora gittim kese yerinde kalp atisi var fakat kanamam devam ediyo,cok uzgunum tedirginim yorgunum insallah kaybetmem cokmus durumdayim kizlar dua edin
benim bugun 19 gunum kızlar dun anıden kanamam oldu . acil doktora gıtık pazar halıyle avcılar hospıtalde dktor bulduk
ustten ultrasonla baktı doktor keseyı gordu.daha kuçuk dedi4mm gibi bişi soyledi .iğne ilaç yaptırdım neysekı bugun durdu.kan degerimde2930a yukselmış 2000nin ustunde olunca dusuk tehlıkesi daha az oluyormuş.yarın tekrarlayıp kan testını ona gore sonuç koyulacak inşallah düzelir bebeğim benımle kalır
Canim cok uzuldum Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin...Benim de test gunum persembeMerhaba günaydın herkese benim transfer sonrası 11. Günüm test negatif da sonra pozitif olma sansı varmı acaba cok üzgünüm
Canim cok uzuldum Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin...Benim de test gunum persembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?