- 9 Nisan 2014
- 6
- 1
- 6
Benim 13. Günüm ve negatf üçüncü kez test yaptrdım yani tutmadı cok kotuyum allah bize yardm etsin Kromozom tahlili istediler esimden ve benden yasım genç ve embriyo cok kalıtelıymıs tutmaması zormus arastırılması lazmmısGünaydın kızlar var mı gelişmesi olan??
Canım umudunu yitirme. 4 defa negatif görüp sonra normal yoldan gebe kalan biri var benim tanıdığım. Demekki zamanı değilmiş. Allah hepimiz için en iyisini planlıyor bunu unutma ve sakın isyan etme. Belki seninki 4. Denemede gelecek. Belki de hiç ummadığında. Tevekkül et. Yaradana sığın. Başka çaremiz yok..Benim 13. Günüm ve negatf üçüncü kez test yaptrdım yani tutmadı cok kotuyum allah bize yardm etsin Kromozom tahlili istediler esimden ve benden yasım genç ve embriyo cok kalıtelıymıs tutmaması zormus arastırılması lazmmıs
Gecmis olsun canim benimde 12 Gunumde test negatif cikti cookkk kotuyuuumm allah yardimcimiz olsunBenim 13. Günüm ve negatf üçüncü kez test yaptrdım yani tutmadı cok kotuyum allah bize yardm etsin Kromozom tahlili istediler esimden ve benden yasım genç ve embriyo cok kalıtelıymıs tutmaması zormus arastırılması lazmmıs
Allah razı olsun canım bende hep böle avunuyoyrm zamanı deglmş diye ama elinde degil işte insann uzuluyorsunCanım umudunu yitirme. 4 defa negatif görüp sonra normal yoldan gebe kalan biri var benim tanıdığım. Demekki zamanı değilmiş. Allah hepimiz için en iyisini planlıyor bunu unutma ve sakın isyan etme. Belki seninki 4. Denemede gelecek. Belki de hiç ummadığında. Tevekkül et. Yaradana sığın. Başka çaremiz yok..
Saol canm sanada cok gecmiş olsun taabim bizede nasıb etsn anne olmayı ınsallahGecmis olsun canim benimde 12 Gunumde test negatif cikti cookkk kotuyuuumm allah yardimcimiz olsun((
Amin rabbim herkesin gönlüne göre versin.Kızlar merhaba herkese..
Yazılanları okudum. Negatif sonuç alanlara gerçekten çok üzuldum. Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın. İnş en kısa zamanda pozitif görmeyi nasip etsin. Hepinize dua ediyorum. Gerçekten çok zor....
Amiiin evet cook zoor insallah birdahakine olur allahin izniyleeKızlar merhaba herkese..
Yazılanları okudum. Negatif sonuç alanlara gerçekten çok üzuldum. Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın. İnş en kısa zamanda pozitif görmeyi nasip etsin. Hepinize dua ediyorum. Gerçekten çok zor....
Amin inşallah canım nasıl oldun iyisin inşallah rahatsızlığın geçtimiAllahim.hepmizin gonlune gore versin
Amin amin canim insallah ..Allahim.hepmizin gonlune gore versin
uzulmek icin erken bence degerleri sonradan birden artan duyduk burda ama hamilelik icin bu degerin en az kac olmasi gerekiyorGeçen salı transferim yapıldı. 2 tane 5.gün embriyosu verildi. Dün transferin 9. günüydü. Devlet Hastanesi acilinde beta hcg istemişler, sonuç 1.20 çıkmış
Dünden beri aglamaktan gözlerim şişti. 9.gün kan testinde çıkardı diye düşünüyorum. Yoksa 12.günü mu beklemeliydim? Doktorum daha erken olduğunu 3 gün daha sabretmemi söyledi.
Önce negatif görüp sonra pozitif gören var mı? Bu ilk denemem
uzulmek icin erken bence degerleri sonradan birden artan duyduk burda ama hamilelik icin bu degerin en az kac olmasi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?