Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kizlar merhaba.... cumartesi transferim oldu bugun 3.gunum ve sol kasikta acayip batmalar oluyo bide adet olcakmisim gibi agri aynini yasayan yada bu belirtimi belirtiyse erken degil mi karisik bi haldeyim

Kizlar merhaba.... cumartesi transferim oldu bugun 3.gunum ve sol kasikta acayip batmalar oluyo bide adet olcakmisim gibi agri aynini yasayan yada bu belirtimi belirtiyse erken degil mi karisik bi haldeyim
Canım benim ilk tüp bebek tecrübemde de kasık ağrılarım olmuştu ve oglum var com sukur simdi ikinci icin sonuc gunünü bekliyorum yine ağrılarım var hayırlısı olsun hakkimizda

Amin amin cnmmm cumlemizin erken mi diyordum bu agrilar dha 3 gun oldu die
Erken değilmiş bak ne güzel emeğinin Karşılığı , yarında kan testini Alınca hemen yaz bize . Ben kendim hamile kalamıyorum ama sizleri görünce çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz bana...

Kızlar merhaba. Sali günü transferim oldu test gunume daha cok var ama bu sefer kendimde belirti aramıyorum oncekilerde gun boyu kendimi dinledim int.den arastirip durdum ama gereksizmis bunu anladim cunku ilk denemelerimde hic belirti agri sizi yokken ki tutmadilar zaten son denememde felaket kasik agrisi yasadim bu sefer oldu diye cok heveslenmistim ama olmadi cok uzuldum o yuzden artik siddetli kasik agrisi bile benim icin belirti degil bu sefer dondurulmuslarla deniyoruz Allah hepimiz icin hayirlisini versin insallah

Çok Haklısın arkadaşım . Geçen ay bende aşılama oldum aşırı ağrım oldu küçük aklımla tuttu sandım havalara girdim .Meğer kistler iç kanama yapmış . Hamile kalmayı geçtim hastanelik oldum . 2 ay yasak aşılama ve tüp . Belirtiler biraz psikolojik bence . Okuyoruz kendimizi inandırıyoruz .

Cok gecmis olsun canim insallah hayirlisi olur senin icin. Kişiye göre de degisiyo belirtiler hic belirti olmadan tutani da cok gordum stres yapmadan beklemek en iyisi ama elimizde olmuyo insaniz acabalar kurcaliyo beynimizi. Ben de de cikolata kisti var 3senedir ugrastiriyo bizi laparaskopi de oldum ama ne fayda. aşılama hic yapilmadi direk tup bebek dediler 2taze 1dondurulmus tup denedik olmadi bu 2.dondurulmus bakalim ne olacak bekliyoruz.

Canim 5.gun embriyosu ise tutunma belirtisi olabilir bildigim kadariyla 7.8.gun tutunma oluyo

Predictor erken gebelik testi Yaptım negatif , çıldırıcam valla adet olamadım ama test negatif

Predictor erken gebelik testi Yaptım negatif , çıldırıcam valla adet olamadım ama test negatif
Canim zaten cok erken daha adet olmak icin. Idrar testi icin de erken bence. Yeni yeni yukselme baslar degerlerinde. Stres yapma canm.

Canim zaten cok erken daha adet olmak icin. Idrar testi icin de erken bence. Yeni yeni yukselme baslar degerlerinde. Stres yapma canm.
14 temmuzda adet oldum bu ay zaten gebelik beklentim yok adet olayımda , bitsin bu işkence bu ay için diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…