Canim yanlış anlamisim ben test gunu bekliyorsun sandim. Sicak hava stres etkiliyo olabilir bir de zaten hormonlarimiz darmadagan durumda vücut ne yapsın.14 temmuzda adet oldum bu ay zaten gebelik beklentim yok adet olayımda , bitsin bu işkence bu ay için diyorum .
Cok sık idrara cikiyorum kızlar acaba tutunmuş mudur ???
5.gunum cnmmmHadi inşallah. Kacinci gunun canim.
Cnm baska ne belirtin var?5.gunum cnmmm
Adet olcakmisim gibi karnima bi agri gelio geri gidio anlik oluyo ve belim de ayni anda agriyo goguslerim sis elimi bile dokunamiyorum agriyo yo yo yo ☺ dr aradim normal bebek yerlesiyo olabilir dedi bnmkide 5.gun embriyosuCnm baska ne belirtin var?
Benimde sali transferim oldu canim. Evet aynen oyle o gun cok sıkışık bekledigimiz için boyle oluyor bir de kullandigimiz ilaclar rahimi kalinlastiriyo onun baskisi da var tabi. Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin insallah guzel sonuclar alırız.Kizlar mrb..benmde transferm sali gunu oldu bugun ikinci gunum..zaman gecmiyo sankinasi gecicek bilmiorm..4.gun embriyisu transfer edildi..bende acayip bi sekilde idrara cikiorm ...transferde cok skisklk yasadm bekledm ole ondan sonra mi bole oldu bilmiorm cnku bukadar erken bwlrti olmas herhalde.
Hadi insallah cnm ..insallah yerlesiodr bebislermzAdet olcakmisim gibi karnima bi agri gelio geri gidio anlik oluyo ve belim de ayni anda agriyo goguslerim sis elimi bile dokunamiyorum agriyo yo yo yo ☺ dr aradim normal bebek yerlesiyo olabilir dedi bnmkide 5.gun embriyosu
Bol su ic cnm idrara bnde sık cikiyorum ama suya bagliyorum ilk gunler bnde oyleydim bide bana sonda takip su verdiler transferden cikinca sunguyu zor yetistirdi hemsire ☺☺Kizlar mrb..benmde transferm sali gunu oldu bugun ikinci gunum..zaman gecmiyo sankinasi gecicek bilmiorm..4.gun embriyisu transfer edildi..bende acayip bi sekilde idrara cikiorm ...transferde cok skisklk yasadm bekledm ole ondan sonra mi bole oldu bilmiorm cnku bukadar erken bwlrti olmas herhalde.
Cok heyecan verici insallah pozitif sonuc alirsin canim. Evde test filan yaptin miAdet olcakmisim gibi karnima bi agri gelio geri gidio anlik oluyo ve belim de ayni anda agriyo goguslerim sis elimi bile dokunamiyorum agriyo yo yo yo ☺ dr aradim normal bebek yerlesiyo olabilir dedi bnmkide 5.gun embriyosu
Yok cnm valla kabiz olmaym die baya ii besleniorm cok sukur smdlk sknti yok..su cok iciorm zaten ananas ananas suyu ayran yogurt taze incir baya tuketiorm:)Insallah canmmm sakin gabiz olma ve ikinma lavaboya gittiginde fazlada oturma lavaboda
Yok cnm yapmadim korkuyorum negatifi gormektenCok heyecan verici insallah pozitif sonuc alirsin canim. Evde test filan yaptin mi
Mrb cnm nasilsin ne var ne yok belirtiler devam mi ☺Yok cnm yapmadim korkuyorum negatifi gormekten
Ayni devam adet olcakmis gibiyim belim karnim agriyo ve goguslerim asiri sis elimi bile degemiyorumMrb cnm nasilsin ne var ne yok belirtiler devam mi ☺
Iyi olmaya cslisiyorum bi aglamaktir gidiyor bnde bide :) sen nasilsinMrb cnm nasilsin ne var ne yok belirtiler devam mi ☺
Hadi insallah tutma belirtileridir canim. Bildigim kadariyla genelde bu tip belirtiler oluyormus. Test ne zaman. Benim simdilik pek bi seyim yok cok cok hafif arada kasiklarda hareketlenmeler var o kadar o da normalde de oluyo bi kac aydir. Daha once denemismiydin onda varmiydi boyle belirti. Benim 2taze 1dondurulmus var geride :) dr lar kadar bilgim oldu neredeyse :)Iyi olmaya cslisiyorum bi aglamaktir gidiyor bnde bide :) sen nasilsin
Cnm mrb biz senle ayni saylrz bi taze bi dondrums var gerideHadi insallah tutma belirtileridir canim. Bildigim kadariyla genelde bu tip belirtiler oluyormus. Test ne zaman. Benim simdilik pek bi seyim yok cok cok hafif arada kasiklarda hareketlenmeler var o kadar o da normalde de oluyo bi kac aydir. Daha once denemismiydin onda varmiydi boyle belirti. Benim 2taze 1dondurulmus var geride :) dr lar kadar bilgim oldu neredeyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?