Aminn inşallah. Benim de 9. Gün hiç ağrım sızım yok hala. 19 unda yapıcam testi inşallah. Darısı bütün bekleyenlerin. Çok güzel haberler geliyo gelmeye devam eder inşallahMaşallah gözünüzaydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin ben de bugün idrar testi yapacaktım korkudan vazgeçtim9.günüm darısı bekleyen herkese bana
Beklemek çok zor insan hem yapmak istiyor hem ikilem yaşıyorMaşallah gözünüzaydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin ben de bugün idrar testi yapacaktım korkudan vazgeçtim9.günüm darısı bekleyen herkese bana
Yaptir canim zaten ben de de 10 gun sinrasina geliyo 20siTest günüm 20 Ağustos canım bugün 9.gün ama yarın kan testi yaptırayım diyorum
Benim bugün adet gelmeden önceki sancılar varAminn inşallah. Benim de 9. Gün hiç ağrım sızım yok hala. 19 unda yapıcam testi inşallah. Darısı bütün bekleyenlerin. Çok güzel haberler geliyo gelmeye devam eder inşallah
Beklemek çok zor insan hem yapmak istiyor hem ikilem yaşıyor
Hiç moralini bozma benim ilk denemem tuttu 18 haftalıkken kaybettim kızımı. Transferin 11. Günü gece kanla karışık kahve lekem geldi. Ağladım ağladım tutmadı diye. Eşim test aldı geldi yaptım 10 15 dk bekledim çıkmadı. Sabaha kadar uyumadım ağlamaktan. Adet başlıyo diyorum artık. Sabah kalktık çift çizgi olmuş ama testin her yerine kırmızı lekeler oluşmuş. Bozulmuş gibi. Çift çizgiyi gördük ama test bozuk diye çöpe attık hatta. adet ağrılarıyla ölüyorum duramadım acile gittim. Kanı verdim hamileymişim. Adet ağrısı gibi ağrılar bende olmuştu. Hiç moralini bozma. O kanama da yerleşmeden kaynaklı olabilir. İnşallah güzel sonuçlar alırsınBenim bugün adet gelmeden önceki sancılar var
Yok olmadı sadece iğne yerlerim sıkıntı onun dışında hiç birşey bugun biraz kasıklarım ağrıyo ama şimdiye kadar hiçbirşey yoktuCanım sen hiç sancı falan da mı yaşamadın hiç belirti yoktu yazmışsın ya
Canım bebeğin ahirette şefaatçin olsun inşallahHiç moralini bozma benim ilk denemem tuttu 18 haftalıkken kaybettim kızımı. Transferin 11. Günü gece kanla karışık kahve lekem geldi. Ağladım ağladım tutmadı diye. Eşim test aldı geldi yaptım 10 15 dk bekledim çıkmadı. Sabaha kadar uyumadım ağlamaktan. Adet başlıyo diyorum artık. Sabah kalktık çift çizgi olmuş ama testin her yerine kırmızı lekeler oluşmuş. Bozulmuş gibi. Çift çizgiyi gördük ama test bozuk diye çöpe attık hatta. adet ağrılarıyla ölüyorum duramadım acile gittim. Kanı verdim hamileymişim. Adet ağrısı gibi ağrılar bende olmuştu. Hiç moralini bozma. O kanama da yerleşmeden kaynaklı olabilir. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Canim belirti kesinlikle ilac etkisiya progestoron yapiliyorm bi saat sonra falan azicik kask agrisi ve gogus hassasiyeti oluyo buna artik emin oldum fakat gogusumde sislik gidiyo dun ondan onceki gun baya agri sislik vardi
kac dakika sonra bu hale geldi?Sen öyle dedikten sonra teste tekrar baktım
Ben protestan fitil olarak kullanıyorum bende hiç ağrı yapmıyo. Ne bel ne kasık. Göğüslerimde de hiçbir ağrı sızı yok. Dün doktora söyledim kendimi dinlemekten yoruldum hiçbir belirtim yok diye. O da daha yolun başı çok erken dedi.Canim belirti kesinlikle ilac etkisiya progestoron yapiliyorm bi saat sonra falan azicik kask agrisi ve gogus hassasiyeti oluyo buna artik emin oldum fakat gogusumde sislik gidiyo dun ondan onceki gun baya agri sislik vardi
Bende hic hamilelk olmadigi icin kiyas yapamiyorum ben sabahlari ignesi aksamlari fitil kullaniyorumBen protestan fitil olarak kullanıyorum bende hiç ağrı yapmıyo. Ne bel ne kasık. Göğüslerimde de hiçbir ağrı sızı yok. Dün doktora söyledim kendimi dinlemekten yoruldum hiçbir belirtim yok diye. O da daha yolun başı çok erken dedi.
İlk hamileliğimde çok fazla ağrım olmuştu. Şimdi ister istemez onunla kıyaslıyorum. Moralimi bozuyo belirti olmamasıama nasip tabi belki bu sefer belirti olmayacaktır. Olumsuz düşünmemeye çalışalım.
1 - 1.5saat geçmiştir canımkac dakika sonra bu hale geldi?
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ sağlim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallahMerhaba kızlar ben de 7 Ağustos da 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün test gunumdu ama dün yaptirdim. 226 çıktı. Umarım güzel devam edr. Ben de sadece göğüs ağrısı çektim o da progestanin yan etkisi. Başka bi belirti yaşamadım.
Anladim canim. Gerci benimki saatler sonra bile boyle olmadi da :)1 - 1.5saat geçmiştir canım
Aa çok sevindim aynı günden biri olmasına daha çok var geçmiyor sanki zaman hayırlısıyla inş.güzel sonuçlar alırız hepimizBenim de test günüm 26 ağustos
Amin hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız ins. Sanırım ikimizde Hulusi hocanın hastasiyz.Hayırlı olsun canım Rabbim sağ sağlim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım Test günüm yarın onun için yarın verecem inşallahAnladim canim. Gerci benimki saatler sonra bile boyle olmadi da :)
Hayirli olsun bu arada. Kan testi versene belki biran once igne ilac baslaman gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?