Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Maşallah gözünüzaydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin ben de bugün idrar testi yapacaktım korkudan vazgeçtim 9.günüm darısı bekleyen herkese bana
Aminn inşallah. Benim de 9. Gün hiç ağrım sızım yok hala. 19 unda yapıcam testi inşallah. Darısı bütün bekleyenlerin. Çok güzel haberler geliyo gelmeye devam eder inşallah

Benim bugün adet gelmeden önceki sancılar var
Hiç moralini bozma benim ilk denemem tuttu 18 haftalıkken kaybettim kızımı. Transferin 11. Günü gece kanla karışık kahve lekem geldi. Ağladım ağladım tutmadı diye. Eşim test aldı geldi yaptım 10 15 dk bekledim çıkmadı. Sabaha kadar uyumadım ağlamaktan. Adet başlıyo diyorum artık. Sabah kalktık çift çizgi olmuş ama testin her yerine kırmızı lekeler oluşmuş. Bozulmuş gibi. Çift çizgiyi gördük ama test bozuk diye çöpe attık hatta. adet ağrılarıyla ölüyorum duramadım acile gittim. Kanı verdim hamileymişim. Adet ağrısı gibi ağrılar bende olmuştu. Hiç moralini bozma. O kanama da yerleşmeden kaynaklı olabilir. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Canım bebeğin ahirette şefaatçin olsun inşallah Allah tekrarını nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah bu defa. Hiç lekelenme olmadı bende kasıklarım da ağrıyor bugün adet olacakmış gibi yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum normalde 12 gün sonra yapın demişlerdi. Allah nasip etsin inşallah.

S shemsim belirti yaşamayanlar olarak ikimiz kaldık. Bak arkadaşın tuttu inşallah bizim de böyle gizli gizli başlamıştır hamileleğimiz biz anlayamıyoruzdur.
Canim belirti kesinlikle ilac etkisiya progestoron yapiliyorm bi saat sonra falan azicik kask agrisi ve gogus hassasiyeti oluyo buna artik emin oldum fakat gogusumde sislik gidiyo dun ondan onceki gun baya agri sislik vardi

Canim belirti kesinlikle ilac etkisiya progestoron yapiliyorm bi saat sonra falan azicik kask agrisi ve gogus hassasiyeti oluyo buna artik emin oldum fakat gogusumde sislik gidiyo dun ondan onceki gun baya agri sislik vardi
Ben protestan fitil olarak kullanıyorum bende hiç ağrı yapmıyo. Ne bel ne kasık. Göğüslerimde de hiçbir ağrı sızı yok. Dün doktora söyledim kendimi dinlemekten yoruldum hiçbir belirtim yok diye. O da daha yolun başı çok erken dedi.
İlk hamileliğimde çok fazla ağrım olmuştu. Şimdi ister istemez onunla kıyaslıyorum. Moralimi bozuyo belirti olmaması ama nasip tabi belki bu sefer belirti olmayacaktır. Olumsuz düşünmemeye çalışalım.

Bende hic hamilelk olmadigi icin kiyas yapamiyorum ben sabahlari ignesi aksamlari fitil kullaniyorum

Hayırlı olsun canım Rabbim sağ sağlim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…