Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kızlar doktor bana progestan vermedi
Prolutex diye bi iğne kullanıyorum ben
Gebelik testine kadar devammış aşırı da pahalı içinden 7 tane çıkıyor 3 günde 160 ödüyorum herkesin böyle mi ya merak ettim transferim hafta içi inş

Aa çok sevindim aynı günden biri olmasına daha çok var geçmiyor sanki zaman hayırlısıyla inş.güzel sonuçlar alırız hepimiz
İnşallah :)) sizin de 5.gün embriyosu mu? Ay ben hiçbi şey hissetmiyorum ya normal mi acaba

Merhabalar Ağustos ayında transfer oldum, maalesef dün sonucun olumsuz olduğunu öğrendim. Buraya yazmamın sebebi de şu: bu ikinci tüp bebek denememizdi. Bu denemeye başlarken tamamen kendi kendime asmye gidip d vitaminine baktırdım ve doktor çok düşük olduğunu söyledi hemen d vitamini takviyesi başlandı ama muhtemelen yetersiz gelmiş olabilir. D vitamini bebeğin tutunmasindan, gelisimine, yumurtanın gelismesinden, amh ve fsh değerlerine kadar bir çok durumu etkiliyormuş. Eğer aranızda benim gibi olan varsa muhakakk gidip baktırsın derim. Ve size sorum şu sizlerin tüp bebek merkezleri sizlerde d vitamini tahlili istedi mi?

D vitaminin kaç canım? Benim 14 dü ve hiç bişey kullanmadim. D vitamini testi istemedi ama ben yapıp götürmüştüm. Muhtemelen dikkate almamıştır. Kullandığım multivitamin vardı Onun içinde var ama yetersiz sanırım.

Bende çarşamba günü negatif sonucu aldım. Aşırı kabızlık yaşadım ondan olduğunu düşünüyorum şahsen.

Benim 10 çıkmıştı ilk baktırdığımda, kullanmaya başlayalı bir ay olmadı daha. Kesin sebep bu değildir belki ama etki etmiş olabilir. Arama motoruna d vitamini tüp bebek hamilelik gibi şeyler yazdığınızda bir sürü şey çıkıyor. Ben şahsen ilk tüp bebek merkezinin hiç birşey söylememesine şaşırdım bu konuda. Tüp bebek merkezinin kendi sayfasında da var mesela, gebe kalmayı düşünen kişilerin 50 olması gerek diye.

Benden ilk tüp bebek tedavimde istemişti. Ve devit ampul vermişti.

Kizlar merak ettiğim sey embriyo larin 2 den fazla birakilmasi hastaya mi bağlı her klinik birakir mi

Hani merkez bende bakayım. Bazı şeyleri kendimiz araştırıp bulacağız galiba. Kaçıncı gün embriyosuydu seninki.

Merhaba arkadaşlar bende bir süredir takipteyim 7 ağustos da blast çift embriyo transferim olmuştu bugun 10.gün sonucumu aldım beta 50 cıktı
Değer için ne dersiniz normal midir sevinebilir miyiz

Kizlar merak ettiğim sey embriyo larin 2 den fazla birakilmasi hastaya mi bağlı her klinik birakir mi
Çift embriyo yerleştirilmesini soruyorsanız klinikler eğer 35 yaşın altındaysanız iki başarısız deneme olmadan çift embriyo yerleştirmek istemiyorlar, devletin bu konuda belirlediği bir şeymiş bu. Ama buna rağmen ilk denemelerinde çift embriyo yerleştirilen arkadaşlarım var

Hani merkez bende bakayım. Bazı şeyleri kendimiz araştırıp bulacağız galiba. Kaçıncı gün embriyosuydu seninki.
Merkezin bilgilendirme kısmında tekrar baktım bulamadım, o yüzden şimdi kötülemiş gibi olmamak adına isim vermeyeyim, çünkü negatif sonuç almama rağmen doktordan, ilgiden memnun kalmıştım. Bulduğumda muhakkak paylaşırım ama. Bu arada beşinci gün embriyosuydu, bu seferki de üçüncü gün idi.

Merhaba arkadaşlar bende bir süredir takipteyim 7 ağustos da blast çift embriyo transferim olmuştu bugun 10.gün sonucumu aldım beta 50 cıktı
Değer için ne dersiniz normal midir sevinebilir miyiz
Bence sonucunuz gayet iyi, iki üç gün sonra tekrar beta hcg baktırdığınızda yükselmeye devam ediyorsa sorun yoktur gibime geliyor.

Gunde 1 tane gobekten vurunuyorum ben de. Hos, idrarda negatifi gordum. kanda da gorunce birakacagim ama pozitif olsaydi 1 ay daha devam edecektim. devlet de karşılamıyor maalesef
Demire baktirmistim ama doktor yine de bana decavit tablet vermisti ben de bir yandan damla kullandim. cogu doktor da d vitamini veriyor transfer surecinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…