Evet bende Hulusi hocaya gidiyorumAmin hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız ins. Sanırım ikimizde Hulusi hocanın hastasiyz.
İnşallah :)) sizin de 5.gün embriyosu mu? Ay ben hiçbi şey hissetmiyorum ya normal mi acabaAa çok sevindim aynı günden biri olmasına daha çok var geçmiyor sanki zaman hayırlısıyla inş.güzel sonuçlar alırız hepimiz
Merhabalar Ağustos ayında transfer oldum, maalesef dün sonucun olumsuz olduğunu öğrendim. Buraya yazmamın sebebi de şu: bu ikinci tüp bebek denememizdi. Bu denemeye başlarken tamamen kendi kendime asmye gidip d vitaminine baktırdım ve doktor çok düşük olduğunu söyledi hemen d vitamini takviyesi başlandı ama muhtemelen yetersiz gelmiş olabilir. D vitamini bebeğin tutunmasindan, gelisimine, yumurtanın gelismesinden, amh ve fsh değerlerine kadar bir çok durumu etkiliyormuş. Eğer aranızda benim gibi olan varsa muhakakk gidip baktırsın derim. Ve size sorum şu sizlerin tüp bebek merkezleri sizlerde d vitamini tahlili istedi mi?
Benden ilk tüp bebek tedavimde istemişti. Ve devit ampul vermişti.Merhabalar Ağustos ayında transfer oldum, maalesef dün sonucun olumsuz olduğunu öğrendim. Buraya yazmamın sebebi de şu: bu ikinci tüp bebek denememizdi. Bu denemeye başlarken tamamen kendi kendime asmye gidip d vitaminine baktırdım ve doktor çok düşük olduğunu söyledi hemen d vitamini takviyesi başlandı ama muhtemelen yetersiz gelmiş olabilir. D vitamini bebeğin tutunmasindan, gelisimine, yumurtanın gelismesinden, amh ve fsh değerlerine kadar bir çok durumu etkiliyormuş. Eğer aranızda benim gibi olan varsa muhakakk gidip baktırsın derim. Ve size sorum şu sizlerin tüp bebek merkezleri sizlerde d vitamini tahlili istedi mi?
Kaçtı peki d vitamini seviyemiz hatırlıyor musunuz? Bir de tüp bebek tedaviniz nasıl sonuçlandı?Benden ilk tüp bebek tedavimde istemişti. Ve devit ampul vermişti.
Benim 10 çıkmıştı ilk baktırdığımda, kullanmaya başlayalı bir ay olmadı daha. Kesin sebep bu değildir belki ama etki etmiş olabilir. Arama motoruna d vitamini tüp bebek hamilelik gibi şeyler yazdığınızda bir sürü şey çıkıyor. Ben şahsen ilk tüp bebek merkezinin hiç birşey söylememesine şaşırdım bu konuda. Tüp bebek merkezinin kendi sayfasında da var mesela, gebe kalmayı düşünen kişilerin 50 olması gerek diye.
Çift embriyo yerleştirilmesini soruyorsanız klinikler eğer 35 yaşın altındaysanız iki başarısız deneme olmadan çift embriyo yerleştirmek istemiyorlar, devletin bu konuda belirlediği bir şeymiş bu. Ama buna rağmen ilk denemelerinde çift embriyo yerleştirilen arkadaşlarım varKizlar merak ettiğim sey embriyo larin 2 den fazla birakilmasi hastaya mi bağlı her klinik birakir mi
bendede erken menopoz teshisi konuldu ilk defa tup bebek yaptiracam insallah doktorum birakir. Sartlarin hicbirini tasimiyorum.32 yasindayim
Çift embriyo yerleştirilmesini soruyorsanız klinikler eğer 35 yaşın altındaysanız iki başarısız deneme olmadan çift embriyo yerleştirmek istemiyorlar, devletin bu konuda belirlediği bir şeymiş bu. Ama buna rağmen ilk denemelerinde çift embriyo yerleştirilen arkadaşlarım var
Merkezin bilgilendirme kısmında tekrar baktım bulamadım, o yüzden şimdi kötülemiş gibi olmamak adına isim vermeyeyim, çünkü negatif sonuç almama rağmen doktordan, ilgiden memnun kalmıştım. Bulduğumda muhakkak paylaşırım ama. Bu arada beşinci gün embriyosuydu, bu seferki de üçüncü gün idi.Hani merkez bende bakayım. Bazı şeyleri kendimiz araştırıp bulacağız galiba. Kaçıncı gün embriyosuydu seninki.
Bence sonucunuz gayet iyi, iki üç gün sonra tekrar beta hcg baktırdığınızda yükselmeye devam ediyorsa sorun yoktur gibime geliyor.Merhaba arkadaşlar bende bir süredir takipteyim 7 ağustos da blast çift embriyo transferim olmuştu bugun 10.gün sonucumu aldım beta 50 cıktı
Değer için ne dersiniz normal midir sevinebilir miyiz
Tşk ederim inşallah pazartesi katlanırBence sonucunuz gayet iyi, iki üç gün sonra tekrar beta hcg baktırdığınızda yükselmeye devam ediyorsa sorun yoktur gibime geliyor.
İnşallah katlanırTşk ederim inşallah pazartesi katlanır
Kizlar bugun test gunuydu bu haber yok umarim pozitiv cikarda sevincten unutmus bizi :)Mrh Arkadaslar bu ay transfer olup sonuc bekleyen var mı ne durumdasınız?
Gunde 1 tane gobekten vurunuyorum ben de. Hos, idrarda negatifi gordum. kanda da gorunce birakacagim ama pozitif olsaydi 1 ay daha devam edecektim. devlet de karşılamıyor maalesefKızlar doktor bana progestan vermedi
Prolutex diye bi iğne kullanıyorum ben
Gebelik testine kadar devammış aşırı da pahalı içinden 7 tane çıkıyor 3 günde 160 ödüyorum herkesin böyle mi ya merak ettim transferim hafta içi inş
Demire baktirmistim ama doktor yine de bana decavit tablet vermisti ben de bir yandan damla kullandim. cogu doktor da d vitamini veriyor transfer surecindeMerhabalar Ağustos ayında transfer oldum, maalesef dün sonucun olumsuz olduğunu öğrendim. Buraya yazmamın sebebi de şu: bu ikinci tüp bebek denememizdi. Bu denemeye başlarken tamamen kendi kendime asmye gidip d vitaminine baktırdım ve doktor çok düşük olduğunu söyledi hemen d vitamini takviyesi başlandı ama muhtemelen yetersiz gelmiş olabilir. D vitamini bebeğin tutunmasindan, gelisimine, yumurtanın gelismesinden, amh ve fsh değerlerine kadar bir çok durumu etkiliyormuş. Eğer aranızda benim gibi olan varsa muhakakk gidip baktırsın derim. Ve size sorum şu sizlerin tüp bebek merkezleri sizlerde d vitamini tahlili istedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?