Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Çok teşekkürler cevap için bende şuan iki üç ay ara verip bu arada vitamin depolarımı yükseltmeyi düşünüyorum

Şu anda çok ünlü bir merkezin sitesinde bahsettigin tarzda yazı buldum. 20-30 arası en az bir değerden bahsediliyor. Doğal olarak bizimki düşük. 2.transferiniz mi 3.gün embriyosu. B12 seviyeniz nasıl peki benim o da düşük.

Merhaba arkadaşlar bende bir süredir takipteyim 7 ağustos da blast çift embriyo transferim olmuştu bugun 10.gün sonucumu aldım beta 50 cıktı
Değer için ne dersiniz normal midir sevinebilir miyiz
Hayirli olsun. onemli olan 2ye katlanmasi ve insallah katlanir. Idrar testi yaptiniz mi hic evde

Evet ikinci transferim 3. Gün embriyosu belki de ilkinde baktılar normaldi gerek görmediler bilemiyorum, ben ikinciye başlarken internette görüp gideyim baktirayim dedim açıkçası, internette bir çok yerde yazıyor d vitaminin önemi, B12 istenilen Aralık'ta ama yine de kullan demişti aile hekimim. Ama bana ilkin de B12 takviyesi yaptırmıştı merkez

Çok teşekkürler cevap için bende şuan iki üç ay ara verip bu arada vitamin depolarımı yükseltmeyi düşünüyorum
Demir, folat, b12 hepsine baktir. varsa fazla kilo vermeye çalış, saglikli beslen, salam sosis sucuk bunlari cikar hayatindan. Benim de ekmegi birakmam gerek ama ekmeksiz doymuyor gibiyim :)

Bunları yükseltmek lazım belli ki. Ondan sonra önümüze bakalım.

Demir, folat, b12 hepsine baktir. varsa fazla kilo vermeye çalış, saglikli beslen, salam sosis sucuk bunlari cikar hayatindan. Benim de ekmegi birakmam gerek ama ekmeksiz doymuyor gibiyim :)
Yarın bakalım asmye gidip eşimle ikimizde tekrar baktıracağız, çok teşekkürler bir süredir baya şeyi çıkardım hayatımdan kahve, çay, beyaz ekmek, şeker ama dün negatifi alınca azıcık yedim içtim vallahi. Tam buğdayın zararı daha azmış sanırım beyaz ekmeğe göre belki onu deneyebilirsiniz.

Tşk ederim inşallah nasip olur devamı gelir. Hayır hiç yapmadım test yapmaya cok korkuyorum bugun bile test günüm diye zoraki gittim ama simdi bir an önce pazartesi olsun istiyorum
Bende salı kan vereceğim sonucu öğrenmek için. Bugün 8. Günüm. Dünden beri beyaz akıntım başladı sizde de var mı bu durum

4.gün embriyosu olup pozitif alan oldu mu hiç sanki genelde 3.gün ve 5.gün embriyosu transfer edilmiş

Diyet yaptigim bir sure yedim aslinda ama onu da lezzetli bulmuyorum Ama yeniden diyete girip tam bugdaya donecegim insallah

özel doktorlar çift emriyo koyabiliyo bnimde ilk tuo bebek denemem ve 23 yaşındayım biz iki emriyo istedik en kaliteli iki tanesini de yerlestirdi

canim ne yaptin test yaptırdın mi merakla bekliyorum senin haberimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…