- 5 Nisan 2019
- 11
- 5
- 1
- 40
Çok teşekkürler cevap için bende şuan iki üç ay ara verip bu arada vitamin depolarımı yükseltmeyi düşünüyorumGunde 1 tane gobekten vurunuyorum ben de. Hos, idrarda negatifi gordum. kanda da gorunce birakacagim ama pozitif olsaydi 1 ay daha devam edecektim. devlet de karşılamıyor maalesef
Demire baktirmistim ama doktor yine de bana decavit tablet vermisti ben de bir yandan damla kullandim. cogu doktor da d vitamini veriyor transfer surecinde
Merkezin bilgilendirme kısmında tekrar baktım bulamadım, o yüzden şimdi kötülemiş gibi olmamak adına isim vermeyeyim, çünkü negatif sonuç almama rağmen doktordan, ilgiden memnun kalmıştım. Bulduğumda muhakkak paylaşırım ama. Bu arada beşinci gün embriyosuydu, bu seferki de üçüncü gün idi.
Hayirli olsun. onemli olan 2ye katlanmasi ve insallah katlanir. Idrar testi yaptiniz mi hic evdeMerhaba arkadaşlar bende bir süredir takipteyim 7 ağustos da blast çift embriyo transferim olmuştu bugun 10.gün sonucumu aldım beta 50 cıktı
Değer için ne dersiniz normal midir sevinebilir miyiz
Evet ikinci transferim 3. Gün embriyosu belki de ilkinde baktılar normaldi gerek görmediler bilemiyorum, ben ikinciye başlarken internette görüp gideyim baktirayim dedim açıkçası, internette bir çok yerde yazıyor d vitaminin önemi, B12 istenilen Aralık'ta ama yine de kullan demişti aile hekimim. Ama bana ilkin de B12 takviyesi yaptırmıştı merkezŞu anda çok ünlü bir merkezin sitesinde bahsettigin tarzda yazı buldum. 20-30 arası en az bir değerden bahsediliyor. Doğal olarak bizimki düşük. 2.transferiniz mi 3.gün embriyosu. B12 seviyeniz nasıl peki benim o da düşük.
Yanlis hatırlamıyorsam 8 di sanirim. Dış gebelikle sonuçlandı.Kaçtı peki d vitamini seviyemiz hatırlıyor musunuz? Bir de tüp bebek tedaviniz nasıl sonuçlandı?
Demir, folat, b12 hepsine baktir. varsa fazla kilo vermeye çalış, saglikli beslen, salam sosis sucuk bunlari cikar hayatindan. Benim de ekmegi birakmam gerek ama ekmeksiz doymuyor gibiyim :)Çok teşekkürler cevap için bende şuan iki üç ay ara verip bu arada vitamin depolarımı yükseltmeyi düşünüyorum
Evet ikinci transferim 3. Gün embriyosu belki de ilkinde baktılar normaldi gerek görmediler bilemiyorum, ben ikinciye başlarken internette görüp gideyim baktirayim dedim açıkçası, internette bir çok yerde yazıyor d vitaminin önemi, B12 istenilen Aralık'ta ama yine de kullan demişti aile hekimim. Ama bana ilkin de B12 takviyesi yaptırmıştı merkez
Tşk ederim inşallah nasip olur devamı gelir. Hayır hiç yapmadım test yapmaya cok korkuyorum bugun bile test günüm diye zoraki gittim ama simdi bir an önce pazartesi olsun istiyorumHayirli olsun. onemli olan 2ye katlanmasi ve insallah katlanir. Idrar testi yaptiniz mi hic evde
Yarın bakalım asmye gidip eşimle ikimizde tekrar baktıracağız, çok teşekkürlerDemir, folat, b12 hepsine baktir. varsa fazla kilo vermeye çalış, saglikli beslen, salam sosis sucuk bunlari cikar hayatindan. Benim de ekmegi birakmam gerek ama ekmeksiz doymuyor gibiyim :)
Bende salı kan vereceğim sonucu öğrenmek için. Bugün 8. Günüm. Dünden beri beyaz akıntım başladı sizde de var mı bu durumTşk ederim inşallah nasip olur devamı gelir. Hayır hiç yapmadım test yapmaya cok korkuyorum bugun bile test günüm diye zoraki gittim ama simdi bir an önce pazartesi olsun istiyorum
Beyaz akıntınız oldu mi bir de ishal?Tşk ederim inşallah pazartesi katlanır
Hiç bişeyim olmadı şükürBeyaz akıntınız oldu mi bir de ishal?
Diyet yaptigim bir sure yedim aslinda ama onu da lezzetli bulmuyorumYarın bakalım asmye gidip eşimle ikimizde tekrar baktıracağız, çok teşekkürlerbir süredir baya şeyi çıkardım hayatımdan kahve, çay, beyaz ekmek, şeker ama dün negatifi alınca azıcık yedim içtim vallahi. Tam buğdayın zararı daha azmış sanırım beyaz ekmeğe göre belki onu deneyebilirsiniz.
Yok valla bekliyorum kizlar evde vakit gecirmeye calisiyorum gecmiyorKizlar bugun test gunuydu bu haber yok umarim pozitiv cikarda sevincten unutmus bizi :)
Bende oldu da o yuzden sordumHiç bişeyim olmadı şükür
Canim idrar testide yapa bilrsin bence varsa cikarYok valla bekliyorum kizlar evde vakit gecirmeye calisiyorum gecmiyor
özel doktorlar çift emriyo koyabiliyo bnimde ilk tuo bebek denemem ve 23 yaşındayım biz iki emriyo istedik en kaliteli iki tanesini de yerlestirdiÇift embriyo yerleştirilmesini soruyorsanız klinikler eğer 35 yaşın altındaysanız iki başarısız deneme olmadan çift embriyo yerleştirmek istemiyorlar, devletin bu konuda belirlediği bir şeymiş bu. Ama buna rağmen ilk denemelerinde çift embriyo yerleştirilen arkadaşlarım var
Cnm varda pazartesi belli olur bnm 3.gun embriyosu 10. Gun 66.3 oldu.Dualarla beklemeye devamCanim idrar testide yapa bilrsin bence varsa cikar
canim ne yaptin test yaptırdın mi merakla bekliyorum senin haberimiGunaydin Kizlar benim bugun kan testi gunum ama gece kahverengi cok az lekelenme oldu.Adet mi basliycak diye dusunce aldi beni.Adet gunum 23 u.3. Tramsferim hic boyle bir sey yasamamistim.Ya tutmadi o zaman bile 20. Gun oldum transferden sonra.Tuttugunda da 23 24.gun lekelenme baslamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?