Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kizlar Mrh,

Bugun hamilelik haberi veren herkesin Allah tamamina erdirsin insllh.Bayagi yogun takip edemedim.Ben hamile çiktim ama 3.gun embriyosu 10. Gun 66.3 cikti pazartesi belli olur durumum.Kahverengi lekelenmede var arada crino jel mi yapiyor dusuk mu habercisi kotu bir sey mi bilemedim.

Tebrikler canim o zaman bende de oyle ola bilir bende de 3 gun 10 gune denk geliyor testim

İnşallah :)) sizin de 5.gün embriyosu mu? Ay ben hiçbi şey hissetmiyorum ya normal mi acaba
Evet benimde 5.gün embriyosu ve ben de hiçbirşey hissetmiyorum her bünyede farklı olur mutlaka ama normaldir inş.ve genişlerimiz sıkı sıkı tutunmuştur bize

Bizim merkez tedavi öncesi bütün değerlerimi istemişti ve çok düşük çıktı değerler ilaç ve iğne takviyesi ile iki ayda toparladım ve öyle başladık tedaviye

Canim bu arada herhwngi bir belortin oldumu?

Canim bu arada herhwngi bir belortin oldumu?
Klasik adet agrilari vardi 9.gun lekelenme oldu hala var tutunmami bilemedim.Kasikda batma gibide ara ara oldu.Gogus ucu koyulasma ve herseye aglama.Gecen bos gebelikten tek farki erken gelen lekelenme ilki 46.5 du bu 66.3 cikti.2 seferde ayni belirtileri yasadim.Cnm seninde hayirli haberlerini bekliyorum herkesde belirti farkli olur.

Benim şuan transferin 2.günü ama hiç ağrım yok. Üstelik adet tarihim de yarın. Yani benim transfer biraz geç oldu. Adet ağrım olmayışı da korkutuyor beni

Benim şuan transferin 2.günü ama hiç ağrım yok. Üstelik adet tarihim de yarın. Yani benim transfer biraz geç oldu. Adet ağrım olmayışı da korkutuyor beni
Ya su tup bebek oyle bir olayki transfer tarihine rahim yapisi embriyo kalitesine gore 3.gun 5. Gun olayi farkli belirtiler veriyor.Benim adete 6 gun var.Ilkinde hic tutmadi 0.5 cikti yine adet agrilarim vardi dedim adet olucam gercekten tutmadi.Hic belirtisiz tutanda cok sizinki belkide oylesi.Benim en korktugum lekelenme olayi o hic olmasaydi digerleri olup olmamasi sonucu cok etkilemez.

Kizlar belki hatirlarsiniz benim eltim gorumcemler emrivaki yapip bakima muhtac 81 yasindaki kayinvalidemi yanima birakmisti.1 haftadir gece uykularim bozuldu kayinvalide bastonuyla lavobaya gidiyor her kalktiginda duser diye esimi uyandiriyorum 3 satte bir.Ne stresler gecirdim halada bugun donuyor eltimler ses yok.Diyecegim korku stres yaptim olmaz diye bende bastan beri korktum.Sizlerde ister istemez stres yapiyorsunuzdur korkmayin o da tutanda da tutmayanda da var illaki.Olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor.

Evet ya Rabbim guzel gonlune gore versin insallah oyle kotu huylu akrabalar olmaz olsun... sanki bilerek yapiyorlar... bazen insanlarn benim kotu gunume uzulmekden cok mutlu oldugunu dusunuyorum... hayrlsyla bebislermizi kixagimiza alsaydik ailemiz tamamlanirdi... insan bazi seylerin yalniz kendi sinagi oldugunu dusunuyo fakat bu boyle digil bu yalniz bizim digil esimizin anne babamizin esimizin ailesininde sinagi bu surec bize kimin kim oldugunu gosteriyor...

Aynen cnm ya her ser de bir hayir var insanin kotu gununde dost dusman belli oluyor.Ben tek cocugum kardesim abim ablamda yok annem ms hastasi ve felc annem babamada bakiyorum bakmak zorundayim.Bunuda bile bile transferi bile bile yaptilar yapacaklarini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…