Progestan fitili dr una sor tutunmayi kolaylastiriyor adet olmayi onluyor vucuda hamilelik icin hormon destegi.Kızlar bu fitil ne işe yarıyor bana vermediler
Hadi cnm insllh sendende hayirli haberler gelsinKızlar sizi transferinden beri takip ediyorum8 ağustos ta olmuştum çift embriyo bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı kan verdm benim için dua eder misiniz 10. Günüm ismim Sümeyye
Rabbim gönlüne göre versin inş hayırl haberlerle gel.Kızlar sizi transferinden beri takip ediyorum8 ağustos ta olmuştum çift embriyo bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı kan verdm benim için dua eder misiniz 10. Günüm ismim Sümeyye
Canım prolutex iğne verdi onu sabah akşam yapıyorum aynı işe mi yarıyor acabaProgestan fitili dr una sor tutunmayi kolaylastiriyor adet olmayi onluyor vucuda hamilelik icin hormon destegi.
Arkadaşlar hamileyim Hamd olsun değerim 451 çıktı. Rabbim herkese nasip etsin çok farklı bi duyguymuş
Her doktorun hastaya gore tedavisi farkli prolutexi bana ilk 10 gun icin verdi su an sadece cirone jel ve progestanim var.Bir bildigi vardir.Canım prolutex iğne verdi onu sabah akşam yapıyorum aynı işe mi yarıyor acaba
İşte bir kez daha sayfanın uğuruArkadaşlar hamileyim Hamd olsun değerim 451 çıktı. Rabbim herkese nasip etsin çok farklı bi duyguymuş
Super gozun aydin cnm Allah kese ve kalp atisinida tez zamanda gormeyi nasip etsin.Arkadaşlar hamileyim Hamd olsun değerim 451 çıktı. Rabbim herkese nasip etsin çok farklı bi duyguymuş
Maşallah çok seviniyorum burda güzel haberler alınca gözüm doluyor kendim olmuş gibi allah tamamına erdirsin.Arkadaşlar hamileyim Hamd olsun değerim 451 çıktı. Rabbim herkese nasip etsin çok farklı bi duyguymuş
Amin canım evet bu sayfanın bi uğuru var bence deİşte bir kez daha sayfanın uğurumaşallah canım allah kucağına almayı nasip etsin haber bekleyenlere de bu haberi almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım allah razı olsunSuper gozun aydin cnm Allah kese ve kalp atisinida tez zamanda gormeyi nasip etsin.
Haklısın canım transfer olsunda inş bakalım ne önerecekHer doktorun hastaya gore tedavisi farkli prolutexi bana ilk 10 gun icin verdi su an sadece cirone jel ve progestanim var.Bir bildigi vardir.
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah çok seviniyorum burda güzel haberler alınca gözüm doluyor kendim olmuş gibi allah tamamına erdirsin.
Canım kesin mi kan sonucun muBenim negatif oldu
Günün ilk güzel haberi hadi hayırlı olsun çok sevindim darısı hepimizin başına inş..Arkadaşlar hamileyim Hamd olsun değerim 451 çıktı. Rabbim herkese nasip etsin çok farklı bi duyguymuş
Benim negatif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?