- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
ben kullaniyorum. ilk gun benim de oyle oldu. hatta birikme oldu gibi sisti ama sonraki gunler igneden sonra uzerine ovalayarak masaj yaptim dagilmasi icin. biraz da evin icinde yurudum olmadi sonraki gunlerde.Kızlar bu prolutex iğne vurduğumda göbek bölgem çok ağrıyor üstüne dokunamıyorum bile her gün nasıl devam ettiniz buna çok acı veriyor
Cok guzel bir deger canim masallah rabbim tamamina erdirsinArkadaşlar hamileyim Hamd olsun değerim 451 çıktı. Rabbim herkese nasip etsin çok farklı bi duyguymuş
Benim de oyle oldu sanirim canimBenim negatif oldu
Üzme kendini lütfen her işte bir hayır vardır. Rabbim Eminim doğru zamanı bekliyordur. Hem daha yeni başlamamışmıydın daha bir umutla daha bir inanç ile bundan sonraki tedavilerde inşallah olacaktır İnan bunaBenim negatif oldu
Kacinci gun embriyosu ve bugun kacinci gunundu.2. Ciye baktir derim dr um 0.5 ciktiginda bile baktir tekrar demisti hata olmasin diye.Benim negatif oldu
okadar çok sevindimkicanim bizede dua etArkadaşlar hamileyim Hamd olsun değerim 451 çıktı. Rabbim herkese nasip etsin çok farklı bi duyguymuş
Allah tez zamanda insllh bebegini kucagina almayi nasip etsin.Sakin pes etme4.embriyosuydu 2 tane 10.gün bugün bizim durum biraz farklı eşimde sperm yok ameliyat ile alınan hücrelerle yeni bir yöntem denendi ilk denememde ameliyatta sperm çıkmayınca yumurtalarım bile toplanamamıştı. Bu yöntemle sperm olmasa bile embriyo oluşabiliyor ama başarı şansı yüzde 10-18 lerde.
Gecmis olsun canimBenim negatif oldu
Neden 2.gün embriyosu transfer ettiler ki?Benimde 2. Gün embriyosuydu, 10. Gün değeri 1.60 altında çıktı yani negatif maalesef
Rabbim isteyen herkese nasip etsin herkes emeğinin karşılığını alsın inşallahokadar çok sevindimkicanim bizede dua et
Korkma cnm bir sey olmaz 4 yasindaki cocugun kuvvetinden bir sey olmaz.Bir arkadas yazmisti gecen trafik kazasi atlatmislar arabadan zor cikmislar bir sey olmamis.Dusunup kendini strese sokma.Kizlar bisey diycem akrabam bize gelmisti bende ise ugunden kasik ve bel agrolar vardi biraz uzanayim didim tam uykuya dalcakken akrabamin cocugu 4 yasinda falan elide baya sert popomdan biraz yukariya belime vurdu hem uykuku oldugum icin hemde ani oldugu icin cok korktum agladim umarim bebege bisey olmaz... onun vurmasiyla digilde korkmam kotu etkilemisdir belkide ...
Bende gecen komsunun sinir krizi gecirme sesi coluk cocuk agliyorlardi gece 4 de yarim saat titredim allahin izni ole birsey olmadi.Kizlar bisey diycem akrabam bize gelmisti bende ise ugunden kasik ve bel agrolar vardi biraz uzanayim didim tam uykuya dalcakken akrabamin cocugu 4 yasinda falan elide baya sert popomdan biraz yukariya belime vurdu hem uykuku oldugum icin hemde ani oldugu icin cok korktum agladim umarim bebege bisey olmaz... onun vurmasiyla digilde korkmam kotu etkilemisdir belkide ...
Allag korusun ya insan korumaya calistikca dikkat etmrye calistokcw biseyler cikiyoBende gecen komsunun sinir krizi gecirme sesi coluk cocuk agliyorlardi gece 4 de yarim saat titredim allahin izni ole birsey olmadi.
İnşAllah güzel sonuçlar alırsın canımTeste son bir gun :) bugun yaptircak olan arkadas varmi?
Cirone jel ya da progestan fitil kullaniyormusun.Onlar tahris etmis olabilir.Bol su iç.Eger idrar yolu enfeksiyonundan suphe edersen devam ederse doktorunla gorus.Kızlar acil cevap yazın nolur bugün transferin 4. günü idrarimi yaparken yanma oluyor
Hadi bakalim insllh güzel haberlerini alırız.Teste son bir gun :) bugun yaptircak olan arkadas varmi?
Bende 2.ciyi yaptiricam bugun 2 kati yukselmeliHadi bakalim insllh güzel haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?