Canım gözün aydın çok sevindimKizlar Mrh,
Bugun hamilelik haberi veren herkesin Allah tamamina erdirsin insllh.Bayagi yogun takip edemedim.Ben hamile çiktim ama 3.gun embriyosu 10. Gun 66.3 cikti pazartesi belli olur durumum.Kahverengi lekelenmede var arada crino jel mi yapiyor dusuk mu habercisi kotu bir sey mi bilemedim.
Aynen cnm ya saolasin insllh guzel haberler keseler kalp atislariyla devam etsinCanım gözün aydın çok sevindimhemen kötüye yorma iyi düşün iyi olsun biliyorsun sayfanın uğuru var Asla kötü düşünmek yok. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin. Henüz haber almayanlara da böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallahAynen cnm ya saolasin insllh guzel haberler keseler kalp atislariyla devam etsin♥♥
Amin canım Rabbim sağ sağlim kucağına alabilmeyi nasip etsin her zaman iyiyi düşünüp iyiyi çağırmak lazımBenim de ilk tüp bebek deneyimim dış gebelik ve iç kanma ile son buldu. Şimdi ben de çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan pozitifi görsem de sevinemiyorum. İçim icim yiyor. Allah korktuğumuz dan korsun. dilerim herkes güzel haberler verir.
Canım Allah yar ve yardımcın olsun zor bi hayatın var Rabbim imtihanını kolaylaştırsınAynen cnm ya her ser de bir hayir var insanin kotu gununde dost dusman belli oluyor.Ben tek cocugum kardesim abim ablamda yok annem ms hastasi ve felc annem babamada bakiyorum bakmak zorundayim.Bunuda bile bile transferi bile bile yaptilar yapacaklarini.
Allah yardimciniz olsun insallah canim size hepsini unuttursunInsllh cnm insllh 21 aydir da esimle işsiziz ustelik Allah buyuk tek dilegimiz en azindan 41 yasimizda bu bari olsun.
Kizlar belki hatirlarsiniz benim eltim gorumcemler emrivaki yapip bakima muhtac 81 yasindaki kayinvalidemi yanima birakmisti.1 haftadir gece uykularim bozuldu kayinvalide bastonuyla lavobaya gidiyor her kalktiginda duser diye esimi uyandiriyorum 3 satte bir.Ne stresler gecirdim halada bugun donuyor eltimler ses yok.Diyecegim korku stres yaptim olmaz diye bende bastan beri korktum.Sizlerde ister istemez stres yapiyorsunuzdur korkmayin o da tutanda da tutmayanda da var illaki.Olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor.
Evet cnm saolasinHayırlı olsun sonucun. Evet ilk gün yazmıştın gerçekten bu süreçte insanlar cok anlayışsız. Bu dönemde ilgi alaka istiyor insan onu da görmeyince maalesef kırılıyor. Ama Allah mükafatını verdi inşallah senin. 41 yaşındaydın değil mi? 3.gün embriyosuydu değil mi?
AminAllah yardimciniz olsun insallah canim size hepsini unuttursun
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı basimizaMerhaba kızlar ben de 7 Ağustos da 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün test gunumdu ama dün yaptirdim. 226 çıktı. Umarım güzel devam edr. Ben de sadece göğüs ağrısı çektim o da progestanin yan etkisi. Başka bi belirti yaşamadım.
Hangi merkez Dr kimKızlar doktor bana progestan vermedi
Prolutex diye bi iğne kullanıyorum ben
Gebelik testine kadar devammış aşırı da pahalı içinden 7 tane çıkıyor 3 günde 160 ödüyorum herkesin böyle mi ya merak ettim transferim hafta içi inş
Teşekkür ederim hepimizin sağlıkla ilerler inşallahHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı basimiza
Artık Allah a emant bundan sonrası. Yarın sende güzel sonuçlarla dönersin inşallahAmin canım Rabbim sağ sağlim kucağına alabilmeyi nasip etsin her zaman iyiyi düşünüp iyiyi çağırmak lazım
Amin inşallah hayırlısı ileArtık Allah a emant bundan sonrası. Yarın sende güzel sonuçlarla dönersin inşallah
İnşallah güzel sonuçlar alırızKızlar yarın sabah kan testi yaptıracağım bana da dua edin
Inş.yarının ilk güzel haberi de senden gelirKızlar yarın sabah kan testi yaptıracağım bana da dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?