Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Canım gözün aydın çok sevindim hemen kötüye yorma iyi düşün iyi olsun biliyorsun sayfanın uğuru var Asla kötü düşünmek yok. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin. Henüz haber almayanlara da böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Aynen cnm ya saolasin insllh guzel haberler keseler kalp atislariyla devam etsin

Benim de ilk tüp bebek deneyimim dış gebelik ve iç kanma ile son buldu. Şimdi ben de çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan pozitifi görsem de sevinemiyorum. İçim icim yiyor. Allah korktuğumuz dan korsun. dilerim herkes güzel haberler verir.

Amin canım Rabbim sağ sağlim kucağına alabilmeyi nasip etsin her zaman iyiyi düşünüp iyiyi çağırmak lazım

Canım Allah yar ve yardımcın olsun zor bi hayatın var Rabbim imtihanını kolaylaştırsın

Hayırlı olsun sonucun. Evet ilk gün yazmıştın gerçekten bu süreçte insanlar cok anlayışsız. Bu dönemde ilgi alaka istiyor insan onu da görmeyince maalesef kırılıyor. Ama Allah mükafatını verdi inşallah senin. 41 yaşındaydın değil mi? 3.gün embriyosuydu değil mi?

Evet cnm saolasin

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…