- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Inş.yarının ilk güzel haberi de senden gelir
İnşallah kızlarİnşallah güzel sonuçlar alırız
Canım bahçeci remzi bey doktorumHangi merkez Dr kim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.Arkadaşlar dua edin ben kanımı verdim 3-4 saate çıkar gece kırmızı bi kanamam oldu şimdi de az az devam ediyorum. Adet mi olacam acaba kasıklarım da ağrıyor. Dua edin lütfen
canim benimde 26 ağustos heyecanla bekliyorumBenim daha transferimin 2.günü bugün test günüm 26 ağustos
dualarım seninle insallah pozitifi görürsün canim benimArkadaşlar dua edin ben kanımı verdim 3-4 saate çıkar gece kırmızı bi kanamam oldu şimdi de az az devam ediyorum. Adet mi olacam acaba kasıklarım da ağrıyor. Dua edin lütfen
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımArkadaşlar dua edin ben kanımı verdim 3-4 saate çıkar gece kırmızı bi kanamam oldu şimdi de az az devam ediyorum. Adet mi olacam acaba kasıklarım da ağrıyor. Dua edin lütfen
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım
dualarım seninle insallah pozitifi görürsün canim benim
Amin inşallah beklemedeyimHayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.
Canon adetin ne zaman? Progestoron kullandigin muddet adet olmazsin bence :)Amin inşallah beklemedeyim
Bende öyle düşünüyorum ama adetim yakın 20 sinde olmam gerekiyor inşallah adet değildir.Canon adetin ne zaman? Progestoron kullandigin muddet adet olmazsin bence :)
Güzel sonuçlar alırız inşallahGünaydın kızlar ben de kan verdim
Hayırli haberlerini bekliyoruz o zaman.Günaydın kızlar ben de kan verdim
Hayırli haberlerini bekliyoruz o zaman.
Amin inşallahGüzel sonuçlar alırız inşallah
Hadi bakalım hayırlısı güzel haberler bekliyoruz.inş.yerleşme kanamalarıdır bozma moralini yüksek tut.Arkadaşlar dua edin ben kanımı verdim 3-4 saate çıkar gece kırmızı bi kanamam oldu şimdi de az az devam ediyorum. Adet mi olacam acaba kasıklarım da ağrıyor. Dua edin lütfen
Ama zaman geçmiyor sanki çok var daha...canim benimde 26 ağustos heyecanla bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı güzel haberler bekliyoruzGünaydın kızlar ben de kan verdim
INŞALLAH pozitif sonuç alırsın canım hakkında hayırlısıArkadaşlar dua edin ben kanımı verdim 3-4 saate çıkar gece kırmızı bi kanamam oldu şimdi de az az devam ediyorum. Adet mi olacam acaba kasıklarım da ağrıyor. Dua edin lütfen
hayırlısı canım bnim güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar ben de kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?