Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kizlar o kadar umutsuzlasmaya basladimki... agri olsa kesin dusdu agri olmasa tutmadi diye agliyorum .. gecen yil bu zamanlarda benim uc kistim kendiliginden patlamisti yasadigim aciyi tarif edemem yasayan bilir herhalde dogum acisi onun yaninda hicbisey ki kipirdayamiyosun bile... ucunde de cok yalnizdim en son kistim patladiginda yakin akrabam 35 yasinda 3 cocugunu bana nisbet yapmak icin (kendiside soyluyodu ki sen dogurursan ben senin cocugunami bakicam benim elim bosmu kalsin diye)dogurmustu dun bi yasina girdi cocuk gitmedim kutlamaya bide yakinlarda bi bucuk yil sonra cocugu olan yine yakin akrabam benu ve ailemi whatsapdan engellemis cocugun resmini paylasmaya basladiktan sonra :) bakipta nazar ederim diye... tum bunlar beni cok yipratiyor ben kotu insan digilim hic kimseye nazar etmem diyip bagirasim geliyo ki etrafimda haylen cocugu olsun diye ugrasanlar var ve ben hamile kalrsam ilk onlarla paylasip onlara umut olurum diye dusunurken en yakinlarim 5,6 ayina kadar benden sakladilar... hele bi dogurursan surekli onlari evime cagirir birlikde vakit gecirir onlarin kendilerini daha iyi hiss etmesini saglarm diye dusunurken amaan sen tutma cocugun yok diyenide sen bilmiyosun tabii anne olmadin diyenide cok gordum .. Allahim beni bu sinavdan gecir rabbim aslinda bu tek benim digil egrafimdaki herkesin sinavi boylece herkesin kalbini gormus oluyorum...

Cnm su yasadiklarini emin ol bizlerde yasiyoruz sabir insllh en kisa zamanda bebegini kucagina alican

Bunları her zaman yaşıyoruz bu bizim imtihanımız canım ama şuan bunları düşünmemen gereken zaman kafanı dağıtacak şeyler yap. Rabbim bizlerinde kucağını doldursun inşallah takmamaya çalış canım

tatlim hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bu çocuk olayı Allah 'ın bize sınavı biz sevgili bir kulis ki sınavımız bu kadar ağır rabbim bizim yardımcımız olsun .Sana nacizane bir tavsiye vereyim o tür insanları akraban bile olsa etrafından uzaklaştır ayniortama girme ne yaptıklarıyla ilgilenme engellesin o kaybetti senin gibi birini kusura bakma da onlar kim yani hangi cağdayız ya çocuğu olmuyo tutmasın bu ne demek bakalim Allah ona verdi ama ya alırsa bunu dusun Allah bizi sınava tabi tutuyor ve biz bu sınavı gececegiz

Bugün transferimin 9. Günü ben dayanamadım 2 tane idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ikisinden de inşallah sorunsuzdur öğleden sonra kan testi vermeye gidicem çok dua edin kızlar bana
Tebrikler cankm bende de 9 gun yapmadim test :) paylassana bakalim teste

Bugün transferimin 9. Günü ben dayanamadım 2 tane idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ikisinden de inşallah sorunsuzdur öğleden sonra kan testi vermeye gidicem çok dua edin kızlar bana

Canim bide kacinci gun embriosuydu? Bende 3 gun o yuzden korkuyorum teste

Kızlar bu crinone jel bende kahverengi tortular halinde geri geliyor bu normal mi yoksa kahverengi akıntım mı var anlayamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…