Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kızlar bu crinone jel bende kahverengi tortular halinde geri geliyor bu normal mi yoksa kahverengi akıntım mı var anlayamadım ben
Normal canım. Ben yumurta toplamadan sonra hep kullandım. Hala da kullanıyorum. Her renkte geri geliyor beyaz, kahve, siyah, açık pembe. Korkma o tamamen jelle ilgili. Ben de sinir oluyorum ama çok etkisi varmış o yüzden dayanıyorum artık

Yaa öyle mi. Transferin 4.günündeyim dünle bugün oldu bu. Öncesinde beyaz geri geliyordu. Adet günüm bugün. O yüzden acaba adetim mi gelecek diye bi korktum

Bugün transferinin 4.günü 3 gündür dinleniyordum sadece iğne için evden çıkıp biraz yürüyordum bugün evimize dönüyoruz 3.5 saatlik bir yol ama tedirgin oluyor insan.inş sıkıntısız geçer yolculuk

Yaa öyle mi. Transferin 4.günündeyim dünle bugün oldu bu. Öncesinde beyaz geri geliyordu. Adet günüm bugün. O yüzden acaba adetim mi gelecek diye bi korktum
Direk bi akıntı görmediğin sürece sorun yok. Jelin rengine takılma. Bende hala bazen kahve açık pembe bazen de beyaz geliyor. Akıntı beyaz olduktan sonra sorun olmaz. Ben de çok sordum doktoruma

Kızlar yarın transferim var inş,
Ama sonrasında 1 buçuk -2 saat yol geleceğim 2 farklı vasıtayla. Bir şey olur mu ki :/
Bende 1.5 saat yol gittim ve transferden beri öle kalkmadan yatma gibi bişey olmadı neredeyse hep evde dolandım yemek yaptım falan ama temizlik falan yapmadım hatta ilk gün transferden gelince hızlı bi ılık duşla gusül aldım. Yani anlayacağın dikkat edin ama o kadarda kafaya takmayın bence

Direk bi akıntı görmediğin sürece sorun yok. Jelin rengine takılma. Bende hala bazen kahve açık pembe bazen de beyaz geliyor. Akıntı beyaz olduktan sonra sorun olmaz. Ben de çok sordum doktoruma
Yok hani çamaşırıma bi akıntı geliyor ama su gibi renksiz. Sadece jel sıktıktan sonra bi süre kahverengi tortular geliyor baya da koyu. Ondan korktum ama sağolun rahatladım şimdi

kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ama doktor korkulacak birşey yok dedi tek kullanımlık ilaç verdi 4. günüm ve karin agrım hiç gitmedi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…