Ben kullanmadim ama herkes oyle soyluyo kafana takma canimKızlar bu crinone jel bende kahverengi tortular halinde geri geliyor bu normal mi yoksa kahverengi akıntım mı var anlayamadım ben
Normal canım. Ben yumurta toplamadan sonra hep kullandım. Hala da kullanıyorum. Her renkte geri geliyor beyaz, kahve, siyah, açık pembe. Korkma o tamamen jelle ilgili. Ben de sinir oluyorum ama çok etkisi varmış o yüzden dayanıyorum artıkKızlar bu crinone jel bende kahverengi tortular halinde geri geliyor bu normal mi yoksa kahverengi akıntım mı var anlayamadım ben
Yaa öyle mi. Transferin 4.günündeyim dünle bugün oldu bu. Öncesinde beyaz geri geliyordu. Adet günüm bugün. O yüzden acaba adetim mi gelecek diye bi korktumNormal canım. Ben yumurta toplamadan sonra hep kullandım. Hala da kullanıyorum. Her renkte geri geliyor beyaz, kahve, siyah, açık pembe. Korkma o tamamen jelle ilgili. Ben de sinir oluyorum ama çok etkisi varmış o yüzden dayanıyorum artık
Benimde oyle c.tesi zaten lekelenme vardi.Simdi sadece sabahlari jelden sonra tortu tortu kahverengimsi oluyor.Kızlar bu crinone jel bende kahverengi tortular halinde geri geliyor bu normal mi yoksa kahverengi akıntım mı var anlayamadım ben
Direk bi akıntı görmediğin sürece sorun yok. Jelin rengine takılma. Bende hala bazen kahve açık pembe bazen de beyaz geliyor. Akıntı beyaz olduktan sonra sorun olmaz. Ben de çok sordum doktorumaYaa öyle mi. Transferin 4.günündeyim dünle bugün oldu bu. Öncesinde beyaz geri geliyordu. Adet günüm bugün. O yüzden acaba adetim mi gelecek diye bi korktum
Kızlar yarın transferim var inş,
Ama sonrasında 1 buçuk -2 saat yol geleceğim 2 farklı vasıtayla. Bir şey olur mu ki :/
5. Gün embriyosuydu daha dayanamadım benTebrikler cankm bende de 9 gun yapmadim test :) paylassana bakalim teste
Bende 1.5 saat yol gittim ve transferden beri öle kalkmadan yatma gibi bişey olmadı neredeyse hep evde dolandım yemek yaptım falan ama temizlik falan yapmadım hatta ilk gün transferden gelince hızlı bi ılık duşla gusül aldım. Yani anlayacağın dikkat edin ama o kadarda kafaya takmayın benceKızlar yarın transferim var inş,
Ama sonrasında 1 buçuk -2 saat yol geleceğim 2 farklı vasıtayla. Bir şey olur mu ki :/
Hayırlı olsun canm çok sevindimm5. Gün embriyosuydu daha dayanamadım ben
Tebrikler canim bariz hamilesin umarim saglikla dogurursun bende 3 gu oldugu icin 9 gunde bile ciksa da solk cikar diye yapmiyorum direk kan vericem :)5. Gün embriyosuydu daha dayanamadım ben
Yok hani çamaşırıma bi akıntı geliyor ama su gibi renksiz. Sadece jel sıktıktan sonra bi süre kahverengi tortular geliyor baya da koyu. Ondan korktum ama sağolun rahatladım şimdiDirek bi akıntı görmediğin sürece sorun yok. Jelin rengine takılma. Bende hala bazen kahve açık pembe bazen de beyaz geliyor. Akıntı beyaz olduktan sonra sorun olmaz. Ben de çok sordum doktoruma
Noldu canim degerin kac ckkti5. Gün embriyosuydu daha dayanamadım ben
sen ne zaman kan vereceksin canimTebrikler canim bariz hamilesin umarim saglikla dogurursun bende 3 gu oldugu icin 9 gunde bile ciksa da solk cikar diye yapmiyorum direk kan vericem :)
162 çıktıNoldu canim degerin kac ckkti
Yarin canim :)sen ne zaman kan vereceksin canim
162 çıktıinşallah katlanarak çoğalır inşallah hepimizin bebekleri sımsıkı tutunur bize ve hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?