Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

kızlar bugün kan verdim tsh=9.78 cıktı düşük tehlikem varmış
Canim kanama falan varmi? Bende transferden ince 6,5tu ikaca basladim transfer oncesi dusty 1,5 ama hamile kalrsam bile 15 gunde bir kan test yaptirmam getek ve surekli ilac kullanmam gerek bence kesinlikle stress yapma ve hemen doktora gorun ilac yazsin ilacla dusen bisey bende stress yapmsdim acaba transferm ertelenirmi diye

ilaç kullanıyorum zaten dozunu yukseltceklermis kanama filan hiç yok ama korku sardı beni

Merhabalar bende şehirdışında yaptırıyorum tüp bebeği dün geldim bugün de doktoruma muayene oldum transferim 26 Ağustos sizler sonuç alırken ben daha yeni transfer olmuş olcam sonucum Eylül ayına kalıcak artık hayırlısı çok heyecanlıyım gün vermesi bile beni heyecanlandırdı

kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ama doktor korkulacak birşey yok dedi tek kullanımlık ilaç verdi 4. günüm ve karin agrım hiç gitmedi korkuyorum
Çok geçmiş olsun belirtileri onu gösteriyordu zaten endişe etme bence ilaçla düzelir bebişede zarar vermez
162 çıktıinşallah katlanarak çoğalırinşallah hepimizin bebekleri sımsıkı tutunur bize ve hayata
Oo hadi bakalım hayırlı olsun darısı bizlerin de başına inş.
kızlar bugün kan verdim tsh=9.78 cıktı düşük tehlikem varmış
Endişe etme ilaçla kontrol altına alıyorlar bende kullanıyorum eğer bebeğim benimleyse de doğuma kadar kullanmam gerekecekmiş

Ayni klinikde ilk test ucretsiz umarim pozitiv olur sonrakilar ucretli bi kac saate cikicak sonuc arzu hanim soruyo yaptinmi evde test korkumdan yapamadim soyledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…