Canim kanama falan varmi? Bende transferden ince 6,5tu ikaca basladim transfer oncesi dusty 1,5 ama hamile kalrsam bile 15 gunde bir kan test yaptirmam getek ve surekli ilac kullanmam gerek bence kesinlikle stress yapma ve hemen doktora gorun ilac yazsin ilacla dusen bisey bende stress yapmsdim acaba transferm ertelenirmi diyekızlar bugün kan verdim tsh=9.78 cıktı düşük tehlikem varmış
ilaç kullanıyorum zaten dozunu yukseltceklermis kanama filan hiç yok ama korku sardı beniCanim kanama falan varmi? Bende transferden ince 6,5tu ikaca basladim transfer oncesi dusty 1,5 ama hamile kalrsam bile 15 gunde bir kan test yaptirmam getek ve surekli ilac kullanmam gerek bence kesinlikle stress yapma ve hemen doktora gorun ilac yazsin ilacla dusen bisey bende stress yapmsdim acaba transferm ertelenirmi diye
hadi hayirlisiYarin canim :)
Tamam ozaman merak etme canim duzelir bebise bisey olmazilaç kullanıyorum zaten dozunu yukseltceklermis kanama filan hiç yok ama korku sardı beni
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini alalım senindeOo tebrikler canim bi daha :)
Çok geçmiş olsun belirtileri onu gösteriyordu zaten endişe etme bence ilaçla düzelir bebişede zarar vermezkızlar ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ama doktor korkulacak birşey yok dedi tek kullanımlık ilaç verdi 4. günüm ve karin agrım hiç gitmedi korkuyorum
Oo hadi bakalım hayırlı olsun darısı bizlerin de başına inş.162 çıktıinşallah katlanarak çoğalır inşallah hepimizin bebekleri sımsıkı tutunur bize ve hayata
Endişe etme ilaçla kontrol altına alıyorlar bende kullanıyorum eğer bebeğim benimleyse de doğuma kadar kullanmam gerekecekmişkızlar bugün kan verdim tsh=9.78 cıktı düşük tehlikem varmış
Çok geçmiş olsun belirtileri onu gösteriyordu zaten endişe etme bence ilaçla düzelir bebişede zarar vermez
insallah tutunur bebegimde bi zarar gelmez
Oo hadi bakalım hayırlı olsun darısı bizlerin de başına inş.
Endişe etme ilaçla kontrol altına alıyorlar bende kullanıyorum eğer bebeğim benimleyse de doğuma kadar kullanmam gerekecekmiş
5. Gün embriyosu ise bi ihtimal var tabiMerhaba benmde 14 ünde transfer yapıldı acaba kan testinde çıkarmı 6 günlükken?
4. Gün embryosu5. Gün embriyosu ise bi ihtimal var tabi
Hadi canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Bende kontrol için verecem bugünKizlar dua edin kan testine gidiyorum
Ben devlet hastanesinde yaptırıyorumKan testini nerde yaptırıosunuz heryerde çok pahalı..
Hadi bakalim insllh hayirli haberlerini bekliyoruz cnmKizlar dua edin kan testine gidiyorum
Merhaba sonucun nedir güzel katlanmıştır inşallah merak ettimBende 2.ciyi yaptiricam bugun 2 kati yukselmeli
Değerim 450 idi inşallah güzel yükselirMerhaba sonucun nedir güzel katlanmıştır inşallah merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?